eldeki yara yarasıza duvar deliği

asfarovski

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
7.362
14.472
448
Bu atasözünü 13 yaşında falan öğrenmiştim ama anlamını şimdi şimdi öğreniyorum.

Pko ve tiroid hastasıyim doktorlar ta baştan uyardı kendi kendine hamile kalman zor diye ama oldu işte mucize oldu ve ben evlenir evlenmez hamile kaldım. Hamile kalamayacağima kendimi nasıl inandirdiysam artık adetim gecikince yine pko sandım ve doktora adet söndürücü versin diye gittiğimde öğrendim hamile olduğumu. Ve ikinci test teyit etti kimyasal olmadığını. 7. Haftada ben onun kalbini görmeye gitmiştim ama kasiktan göremeyince eşimi çıkardı odadan ve alttan baktı ben de karşımdaki ekrandan tabiki ama yoktu bebeğim orada yani vardı da yok. Gelişmemiş ama ben onun yüzünü rüyamda görmüştüm herşeyi ile görmüştüm oğlumu. Ama o gitti hastaneden bile çıkmadan kürtaja karar verdik ve topuklu ile gittiğim hastanede aldılar bebeğimi.

Biliyorum bunu yaşayan ne ilk ne de son kadınım. Normalde çok güçlü bilinirim çevremde. Amentu biliyorum veren aldı hayırlısı bu idi ama çıkmıyor içimden o benim mucizemdi. Çok koydu gidişi. Bir de esimin o zaman kavgalı olduğumuz için bebek yasamasin diye dua edişi. Eşimle aram ne kadar düzelmiş görünse de bir yanım onu hiç affetmiyor. Bir de bana eğer imanin güçlü olsa bu kadar üzülmezsin diyor. Ben isyan etmiyorum ama onu çok ama çok özlüyorum. Kimseye belli edemiyorum çok yakın olduğum arkadaşlarım bebek bekliyor ya da yeni doğum yaptı dayanamıyorum onları görünce. Dediğim gibi ne isyan etmek ne de şikayet etmek derdim. Sadece paylaşmak istedim. Nefes alamıyorum hiçbirşey canım istemiyor evet 4,5 ay oldu onu kaybedeli ama bu acı azalacağına artıyor. Ne olur başından geçenler bir fikir versin ben çok özlüyorum emir bera mi. Lütfen bana ya sakat dogsaydi ya da büyüyunce ölseydi demeyin ben kimsenin acısını küçümsemiyorum neden böyle oldu diye isyan etmiyorum sadece ciğerim yanıyor

Allah sabır versin zordur illaki . Kimse anlayamaz bunu yaşayan bilir, sizin hayatınıza sizin gözlerinizle bakamıyoruz o yüzden ne desek boş kalır . Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda yine bir mucize nasip etsin size inşAllah bunun içinde güçlü olmanız lazım geriye degil ileriye bakmanız lazım kendinizi toparlayın bedeninizede yazık

Teşekkür ederim canım. Ben bile kendime inanamıyorum bu kadar acı çektiğime normal karşılamam gerekirdi başka zaman olsa ama zaman geçtikçe ilaç olmak yerine daha çok canım acıyor

Teşekkür ederim canım. Ben bile kendime inanamıyorum bu kadar acı çektiğime normal karşılamam gerekirdi başka zaman olsa ama zaman geçtikçe ilaç olmak yerine daha çok canım acıyor
Acıyı zamanında yaşamak yerine belkide güçlü gözükmeye çalışıp üstünü örttünüz ; öyle oldumuda tekrar tekrar açılıyo kapanmayan yara . Zor bi durum benim çok erken düşük oldu daha yeni ,onda bile etkilendim ama çevreme kuyrugu dik tutmak durumunda kaldım , insanlar " ay daha pirinç bile degil ona mı üzülüyon " dedikleri için ,halbuki kimse kimseyi anlayamaz kimseyi yargılamamak lazım insanlar evine gidiyor hayatlarına devam ediyor dert bizle kalıyor , insanları takmamak acımız varsa dibine kadar yaşayıp sonra o konuyu içimizde kapatmak gerekiyor sanırım . Bundan sonrası için umutlu olun hayat devam ediyor güçlü olmamız lazım yeni mucizelere hazır olmamız için :)

Amin canım inşallah hepimiz bunları yeni bebeklerimiz ile unuturuz kaç haftalıkti senin bebeğin benimki de pirinç kadar yoktu ama sevgisi dağ gibi oldu. İlk zamanlar anlayamadım galiba ama zaman geçtikçe kötü oldum maalesef

İnşAllah amin . Benim 4haftalık dedi doktor aynı gün sabah ultrasonda çok minik keseyi gördük ,akşamda şiddetli karın agrısı kanamayla düştü 5-6 gün oldu daha hala kanamam devam ediyor düşük süreci , hayırlısı böyleymiş diyecek birşey yok nasip yeni bebeklerimizde olur inşallah tesellimiz

Amin inşallah canım. Yasin kaç? Doktorunla görüş ne kadar korunma önerecek benim gibi yapma inşallah hemen tekrar dene

Siz ne kadar korundunuz 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyiz ilk di olmadı nasip degilmiş . Kontrolüm var bakalım soracam erken düşüklerde 1 adet dönemi diyorlar ama bilmiyorum daha o konuyu görüşmedim . düşük sürecini atlatmaya çalışıyorum ilaç kullanıyorum kendiliğinden düştüğü için kalan parçaları atmak için onu bi atlatayımda hayırlısıyla

30 yaşındayım ben canım biz daha 6 aylık evliyiz kısmet değilmiş. Allah yardımcın olsun senin durumda zor umarım kolay anlatırsın

30 yaşındayım ben canım biz daha 6 aylık evliyiz kısmet değilmiş. Allah yardımcın olsun senin durumda zor umarım kolay anlatırsın
Daha yeniymiş sizinde , hayırlısıyla yine olur . Umutlu ve enerjik olalım yeni gelecek bebeklerimizin bize ihtiyacı var

2 adet dönemi korunun demişti doktorumuz kontrolden sonra. İnşallah canım toparlanmak lazım bir an önce

2 adet dönemi korunun demişti doktorumuz kontrolden sonra. İnşallah canım toparlanmak lazım bir an önce
Hı yine iyi uzun degilmiş, ne zaman psikolojik olarakda hazır hissedersek artık olur inşallah oda önemli. Tekrarını yaşarım korkusu oluyor erken dönemde

O korku zaman geçtikçe daha da arttı ben de azalmadı canım maalesef

Bu derdi veren rabbim ona sukretmemizi istiyor biz de teslim oluyuruz canım inşallah

Üzme canim kendimi anlamaya calisiyorum muhakkak zordur ama Inan daha kötülerini okuyoruz burda herseye sükür ne diyelim 38 40 hafta bekleyip ölü dogan bebekler okadar dogucak diye bekleyip ölenler hareketlerini hissedip görüpde ayrilmak daha zor.
7.haftada daha bi et parcasi oluyor ama sonucta bi kalp var ondada.
Ama burda en cok okuduklarimdan canimi acitan bi konu bdv de zeynebinannesi
Bebegi kizi camdan düsmüs ve ölmüs tam olarak yasini bilemesem de tahminen 1 2 yaslarindaymis.
Evlat cok farkli bisey o koksna alistiktan onun varligina alistiktan sonra kaybetmek nasil bi duygu ben aklima getrdikce delircek gibi oldum.
Allahm nasil agladim o konuyu okunca saatlerce hickirrarak sükrettim haalime halimize .
Simdi 38haftalik hamileyim 1 yasindada bi oglhm var carsamba allah nasip ederse dogumum var oglumdan 1 gün ayri yaticam annemde kalicak gözum arkada olmck belki ama onsz bigün nasil kalicam diye düsünmekten ala koyamiyorum kendimi ki rabbim bebegini kaybedenlere peygamber sabri versin her halimize sükür.
Insallah sende tekrar saglikli bi bebisini kucagina alirsinnn

Evet canım biliyorum o bayanı ve ınan çok ağladım. Ama insan kendi yaşayınca bi başka. Benim iki kardeşim de doğup öldü annem daha zorunu yaşadı ama onun hayatında ben vardım en azından. En çok canımı yakan eşimin öncesinde ettiği dua oldu açıkçası

Kusura bakmada canim esin biraz dengesiz konusmus ki bu her hatirladiginda seni üzecek bisey yani ama sen icini ferah tut rabbim kimseye kaldiramiyacagi dert vermezmis insllah saglikli bi bebisn olur en ksa zamanda rabbim herseyin hayrlisini nasip etsin her iste bi hayir mutlaka vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…