- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi asfarovski
-
Teşekkür ederim canım. Ben bile kendime inanamıyorum bu kadar acı çektiğime normal karşılamam gerekirdi başka zaman olsa ama zaman geçtikçe ilaç olmak yerine daha çok canım acıyorAllah sabır versin zordur illaki . Kimse anlayamaz bunu yaşayan bilir, sizin hayatınıza sizin gözlerinizle bakamıyoruz o yüzden ne desek boş kalır . Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda yine bir mucize nasip etsin size inşAllah bunun içinde güçlü olmanız lazım geriye degil ileriye bakmanız lazım kendinizi toparlayın bedeninizede yazık
Acıyı zamanında yaşamak yerine belkide güçlü gözükmeye çalışıp üstünü örttünüz ; öyle oldumuda tekrar tekrar açılıyo kapanmayan yara . Zor bi durum benim çok erken düşük oldu daha yeni ,onda bile etkilendim ama çevreme kuyrugu dik tutmak durumunda kaldım , insanlar " ay daha pirinç bile degil ona mı üzülüyon " dedikleri için ,halbuki kimse kimseyi anlayamaz kimseyi yargılamamak lazım insanlar evine gidiyor hayatlarına devam ediyor dert bizle kalıyor , insanları takmamak acımız varsa dibine kadar yaşayıp sonra o konuyu içimizde kapatmak gerekiyor sanırım . Bundan sonrası için umutlu olun hayat devam ediyor güçlü olmamız lazım yeni mucizelere hazır olmamız için :)Teşekkür ederim canım. Ben bile kendime inanamıyorum bu kadar acı çektiğime normal karşılamam gerekirdi başka zaman olsa ama zaman geçtikçe ilaç olmak yerine daha çok canım acıyor
İnşAllah amin . Benim 4haftalık dedi doktor aynı gün sabah ultrasonda çok minik keseyi gördük ,akşamda şiddetli karın agrısı kanamayla düştüAmin canım inşallah hepimiz bunları yeni bebeklerimiz ile unuturuz kaç haftalıkti senin bebeğin benimki de pirinç kadar yoktu ama sevgisi dağ gibi oldu. İlk zamanlar anlayamadım galiba ama zaman geçtikçe kötü oldum maalesef
Daha yeniymiş sizinde , hayırlısıyla yine olur . Umutlu ve enerjik olalım yeni gelecek bebeklerimizin bize ihtiyacı var30 yaşındayım ben canım biz daha 6 aylık evliyiz kısmet değilmiş. Allah yardımcın olsun senin durumda zor umarım kolay anlatırsın
Hı yine iyi uzun degilmiş, ne zaman psikolojik olarakda hazır hissedersek artık olur inşallah oda önemli. Tekrarını yaşarım korkusu oluyor erken dönemde2 adet dönemi korunun demişti doktorumuz kontrolden sonra. İnşallah canım toparlanmak lazım bir an önce
Valla benimde yeni zaman gectikçe nasıl olacak bilemiyorum hakkımızda hayırlısı artık :/O korku zaman geçtikçe daha da arttı ben de azalmadı canım maalesef
Bu derdi veren rabbim ona sukretmemizi istiyor biz de teslim oluyuruz canım inşallahValla benimde yeni zaman gectikçe nasıl olacak bilemiyorum hakkımızda hayırlısı artık :/
Öyle hersey taktir , nasip . İnşAllah ilerki aylarda iyi haberlerle geliriz burayaBu derdi veren rabbim ona sukretmemizi istiyor biz de teslim oluyuruz canım inşallah
Bu derdi veren rabbim ona sukretmemizi istiyor biz de teslim oluyuruz canım inşallah
Evet canım biliyorum o bayanı ve ınan çok ağladım. Ama insan kendi yaşayınca bi başka. Benim iki kardeşim de doğup öldü annem daha zorunu yaşadı ama onun hayatında ben vardım en azından. En çok canımı yakan eşimin öncesinde ettiği dua oldu açıkçasıÜzme canim kendimi anlamaya calisiyorum muhakkak zordur ama Inan daha kötülerini okuyoruz burda herseye sükür ne diyelim 38 40 hafta bekleyip ölü dogan bebekler okadar dogucak diye bekleyip ölenler hareketlerini hissedip görüpde ayrilmak daha zor.
7.haftada daha bi et parcasi oluyor ama sonucta bi kalp var ondada.
Ama burda en cok okuduklarimdan canimi acitan bi konu bdv de zeynebinannesi
Bebegi kizi camdan düsmüs ve ölmüs tam olarak yasini bilemesem de tahminen 1 2 yaslarindaymis.
Evlat cok farkli bisey o koksna alistiktan onun varligina alistiktan sonra kaybetmek nasil bi duygu ben aklima getrdikce delircek gibi oldum.
Allahm nasil agladim o konuyu okunca saatlerce hickirrarak sükrettim haalime halimize .
Simdi 38haftalik hamileyim 1 yasindada bi oglhm var carsamba allah nasip ederse dogumum var oglumdan 1 gün ayri yaticam annemde kalicak gözum arkada olmck belki ama onsz bigün nasil kalicam diye düsünmekten ala koyamiyorum kendimi ki rabbim bebegini kaybedenlere peygamber sabri versin her halimize sükür.
Insallah sende tekrar saglikli bi bebisini kucagina alirsinnn
Evet canım biliyorum o bayanı ve ınan çok ağladım. Ama insan kendi yaşayınca bi başka. Benim iki kardeşim de doğup öldü annem daha zorunu yaşadı ama onun hayatında ben vardım en azından. En çok canımı yakan eşimin öncesinde ettiği dua oldu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?