aralık ayında aldık ama bi de sizin fikirlerinizi alayım dedi... kızlar beyaz eşyalarımı electrolux aldım kullananlar varsa yorumlarını yazabilirler mi.. alırken elektronik eşyada önce miele sonrada electrolux ün iyi olduğunu söylediler... Allah herkesin gönlüne göre versin..
hayırlı olsun güle güle kullan cnm bende bu markayı dusunuyorum daha doğrusu bı satıcnın yonlendırmesıyle dusunduk sen ne dıyosun almadan önce araştırmışsındır diye tahmın edıyorum
aralık ayında aldık ama bi de sizin fikirlerinizi alayım dedi... kızlar beyaz eşyalarımı electrolux aldım kullananlar varsa yorumlarını yazabilirler mi.. alırken elektronik eşyada önce miele sonrada electrolux ün iyi olduğunu söylediler... Allah herkesin gönlüne göre versin..
electroworld den aldım kampanyadaydı buzdolabı 2000tl çamaşır mak. 850tl 3lü ankastre 2100tl bulaşık mak. 1100 tl hepsinden çok memnunum buzdolabında maydanoz 1 ayda sararmadı bile not düşüyorum normalde haftasına gelmeden sararıp sönüyor. normalde fiyatları tam iki katı aldığımız gün electrolux magazasına baktık tam iki fiyat verdiler...
gelinlikçimiz aynı beyaz eşya markamızda aynı şimdi farkettim:))nasıl bu markadan memnunmusun??biz 2 gün önce aldık nişanlımla çok övdüler ama tabi kullanan daha iyi bilir buzdolabımız aynı sanırsam çamaşırda benziyo yorum istiyorum lütfennn:))
bende ankestra fırın aldım senınkının aynısı ve cam markalarımız farklı sadace bi kaç kişi neden cam aldın die tepki verdi kullanımı nasıl memnunmusunuz elinde bez ile gezersin cam olunca alaş bulaş oluyor değiştir dediler çok severek aldım 2ay sonra düğünüm var henüz değiştirme şansım yüksek magzada çünki eşylarım bana yardımcı olurmsnuz size zahmet