- 20 Ocak 2021
- 2.275
- -117
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ben de samsunda yaşıyorum neresindensiniz?Samsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye.peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Sen konuya gel.adam biraz önce gene mesaj atti.utaniyorum bakamadım, kendimi yeni aşık olmuş bir genc kiz.gibi hissettim.yuzumde aptal bir gulumsemeBen de samsunda yaşıyorum neresindensiniz?
Ahahaha,yine de size tavsiyem buranın erkeğine güvenmeyin 4 yıllık bir samsunlu olarak.Sen konuya hel.adam biraz önce gene mesaj atti.utaniyorum bakamadım, kendimi yeni aşık olmuş bir genc kiz.gibi hissettim.yuzimde aptal bir gulumseme
Ben ciddi bir.iliski istemiyorum.kisa zamanli bir flört olabilirAhahaha,yine de size tavsiyem buranın erkeğine güvenmeyin 4 yıllık bir samsunlu olarak.
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda.Ben ciddi bir.iliski istemiyorum.kisa zamanli bir flört olabilir
Yani küçük bir mutluluk çay kahve vs.utaniyorum kendimden.Anladım hayırlısı olsun hakkınızda.
Gene mesaj attiDikkat et çarpılma, hemen atlanmaz böyle durumlarda, adamın niyeti sadece yardım etmek bence, hemen gelin güvey olmak seni üzebilir
Ne yazmış?Sen konuya gel.adam biraz önce gene mesaj atti.utaniyorum bakamadım, kendimi yeni aşık olmuş bir genc kiz.gibi hissettim.yuzumde aptal bir gulumseme
Bakamadım estağfurullah efendim le başlayan sanırım alaycı bisi.hemen okumak.istemiyorjm.utaniyorumNe yazmış?
Bakamadım estağfurullah efendim le başlayan sanırım alaycı bisi.hemen okumak.istemiyorjm.utaniyorum
Tamam da kim ne dedi size şimdi? Mesaj atmışsınız atma diyen yok, adam da yaz demiş, e cevap da vermiş. Kendi kendinizi niye hırpalıyorsunuz? O da beğendiyse yazar, beğenmediyse beğenini bulursun ya.Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Adam karşılık vermezse sorun yok.oyle çok çok bisi hissetmiyorum.sorun su ki oraya gene gidersem bana hafif kadin muamelesi yapması, beni azmış gibi görünmek istemiyorum.azgin bir kadin gibi.bu duygularım dan utanıyorumDikkat et çarpılma, hemen atlanmaz böyle durumlarda, adamın niyeti sadece yardım etmek bence, hemen gelin güvey olmak seni üzebilir
Ben hiç gerçek aşk yaşamadım ki...güzel beni dusun3n biriyle hiç olmadım ki benAbla kaç yaşındasın ne bu tavırlar
Çoluk çocuğun var. Sanki eline erkek eli değmemiş haller
Erkeklere güvenme o halde. Cinsellik için kullanır boşandığını duyan yurdum kekoları. Sen yine de çok heyecanlanma derim.Ben hiç gerçek aşk yaşamadım ki...güzel beni dusun3n biriyle hiç olmadım ki ben
Cinsellik istemiyorum.olmaz yaniErkeklere güvenme o halde. Cinsellik için kullanır boşandığını duyan yurdum kekoları. Sen yine de çok heyecanlanma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?