Elektrik aldim...

Yazılan yorumdan bunu mu anladınız anlaya anlaya?
Evet erkek gönlü başkasına kayabilir boşlukta olabilir hatta tek gecelik ilişki bile yasayabilir ama kadın hoşlanamaz, boşlukta olamaz sevilmek isteyemez bu ciftestandart burada cok yalnızım doğal yasadiklatik

Evet erkek gönlü başkasına kayabilir boşlukta olabilir hatta tek gecelik ilişki bile yasayabilir ama kadın hoşlanamaz, boşlukta olamaz sevilmek isteyemez bu ciftestandart burada cok yalnızım doğal yasadiklatik
Her zamanki gibi yanlış anlamışsınız tabii ki.

şaka diyin
lütfen bu lafları latife olarak yapıyorum diyin, canım sıkılıyor diyin...

Bu yazdığınızla ima edilen arasında alaka yok. Bu nedenle zaten herkes size biraz kendinize bakın, terapi alın gibi bir sürü öneride bulunuyor. Şakaysa yazdığınız komik, gerçekse 42 yaşında kadın bu yaşına kadar nasıl sağsağlim gelebilmiş tebrik ettim.

Sanki adamla Gönül ilişkisi yaşıyorsunuz millet size hayır yasama diyor.

Evli mi bekar mi onu bile bilmeden yürüyorsunuz. Herkes bekle eğer adamin ilgisi varsa belli eder diyor. Siz hala yok su saatte cevap yazdı bekardir diyorsunuz. Az bekle deniliyor, siz tabi benim sevilmek istemem hata mi tarzinda yazıyorsunuz. Ortada bir ilişki yok, bir ilgi yok şuanda sadece size yardım eden biri var. gerçekten konuşulan hiçbir şeyi düzgün anlamıyorsunuz bence bilerek bunu yapıyorsunuz.

Ortada hicbisi yok konusaak bisi de yok yok yani yok.abi yok anlayın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…