- 17 Kasım 2022
- 2.601
- 5.057
- 88
- 31
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ya biraz boğazını tutsa spor yapsa verir kilo zaten bir rahatsızlığı yoksa ama kafasını başka şeylerle oyalıyor, en kötüsü asıl sorunları görmek istemiyor halının altına süpürüyor kendine yatırım sıfır.Konuda anlaticinin ruh hali gecislerindeki keskinlik adeta bir postmodern (!) roman.
Pamuk, sizin aranizdaki hicbir sey, bak tekrar ediyorum, elle tutulur hicbir sey yasanmamisken sen kafanda adamdan hoslandin, ilgini gosterdin, ilgi gordugunu dusundun, trip attin, adamcagiz bir anda havalandi oldu?Normal mi bunlar sence?
Konunun kilo ile ilgisini de anlamadim ama belli rahatsizsin. Zaten daha 40li yaslarin basindaki bir kadin icin 3 haneli kilolar cok fazla. Diyet, spor, saglik sorunun varsa artik ignesi var ameliyati var cozum cok ama sen hayatindaki hicbir sorun icin tirnagini oynatmak istemiyorsun ki. Cozum onune dussun istiyorsun oyle bir hayat agzinda altin kasikla dogmus kucuk bir populasyon harici, hicbirimiz icin gecerli degil.
Göt?Senin herşeyi yanlış yerinden anladığını düşünüyoruz sadece
Hanımefendi ben sizi tanımıyorum
Hoslandim boşluktay dim ilgimi belli ettim olmadi.artik ne ararim ne başka bisi büyütmeye gerek yok
Pamuk benim hatırladığım vajinismus ve çocuğu bu durumdayken olmuştuKız bırak yaşasın, niye yaşamasın
Samsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye.peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Cinsellik istemiyorum.olmaz yani
Azgın görünmekten korktuğun mesaj bu mu? Ahahahaha. İstesen de azgın görünemezsin merak etme, hiçbir fikrin yok azmak konusunda. Hayatında hiç azmamışsın hatta.Teşekkür ettim ilgilendiği için.bir sıkıntı.olirsa arayacagimi söyledim
O şöyle yazmis estagrullah efendim her zaman yardımcı oluruz.bu sorun olduğunda arayın.ben de peki yazdım.cok tatlı bu adam yaa
Samsunluyum şu kadar diyeyim babam annemi aldattığı için boşandılar dikkat et herkese güvenmeSamsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Adamdan elektrik aldım, hoslandim.ben bu şehire yeni gelme sürecinde yalnız hissettim ve ona bugün yazsam mı yazmasam mı diye dusunurken whatsaptan mesaj attım.sorun çıkarsa sizi ararim diye.peki her zaman vs yazmış.ama halledersin o evrakla vs yazmış ve bana istediğin zaman yazabilirsiniz yazmış.
Simdi bu adama.mesaj attım ve kendimi aşağılık hissediyorum.beni basit kadın olarak görmesini istemem.o sicakligi çok hoşuma gitti.yanlis mi yaptım.110 kilo obez bir kadin olarak.benim kendimi kadin olarak görmeye, bir erkeğin ilgisini hissetmeye hakkim yok mu
Niye karısı varsa yazmasın ki siz telefonla mesaj yazmasına gore mi esi var ya da yok diyorsunuz. Cok sacma benim eşimde yazana yazar yani normal yardım etmek istiyorsa. İkimizde yüzük takmayiz pandemide cikardik daha takmadik. Bu adamin evli olmadığı anlamina gelmez.Oyle bisi yazicam.ekran görüntüsü ile.bunda ne kötülük var.karisi varsa bugün yazamaz bend e anlamış olurum.buyuk ihtimal bekar
Niye karısı varsa yazmasın ki siz telefonla mesaj yazmasına gore mi esi var ya da yok diyorsunuz. Cok sacma benim eşimde yazana yazar yani normal yardım etmek istiyorsa. İkimizde yüzük takmayiz pandemide cikardik daha takmadik. Bu adamin evli olmadığı anlamina gelmez.Oyle bisi yazicam.ekran görüntüsü ile.bunda ne kötülük var.karisi varsa bugün yazamaz bend e anlamış olurum.buyuk ihtimal bekar
ooo erkek nyam nyam.agzımın suyu aktıSamsun a geldim ve bir isim için bir kurum a gittim.orada bir çalışan bana yardımcı oldu 15 gün önce ve isimi hallettim.gorevi de degildi.bugun gene benzer bir şey için oraya gittim.bana sıkıntı olursa, bu evrakla halledemezsen WhatsApp numaram dedi numarasını verdi.
Evet memur sanırım arşivde görevliydi.Ay pamuk ne iş yapıyor tayinle geldim diyor devlet memurumu biriniz bi desin ,
Sonra da gidip kendimi aşağıya Atıcam aaaaaaaaaa
Evet memurAy pamuk ne iş yapıyor tayinle geldim diyor devlet memurumu biriniz bi desin ,
Sonra da gidip kendimi aşağıya Atıcam aaaaaaaaaa
Erkekler istedigi gibi sevgili olurken ben 7 sene sonra bir adamın beğenmiyor.muyum.nasil.bir zihniyet yaaaAyy allahin izniyle şu çocuk bi büyüyüp üniversiteye falan gideydi yaBaşka da bir şey dileyemiyorum.
Yazılan yorumdan bunu mu anladınız anlaya anlaya?Erkekler istedigi gibi sevgili olurken ben 7 sene sonra bir adamın beğenmiyor.muyum.nasil.bir zihniyet yaaa
Beğen canım neden beğenmiyorsun?Erkekler istedigi gibi sevgili olurken ben 7 sene sonra bir adamın beğenmiyor.muyum.nasil.bir zihniyet yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?