Elektrik aldim...

Yahu pamuk dün bir bugün iki. Daha şehre yeni geldin. Balıkesir de milletle sıkıntı yaşayıp geldin. 40 yaşında çocuklu kadınsın. Azıcık dikkatli mi olsan. İki gün sonra ben burada duramam deyip, şehir değiştirmek isteme. Yazık o çocuğa.

Ayrıca adam evli olabilir. Güven konusunda lütfen dikkatli davran.

Rezil olacak bir şey yok. Ama bence bir daha mesaj atma.
 
Bu uye adeta dizi film gibi siraliyor konularini. Pamugun hikayeleri. Arkasi yarin.. Hicbirine inanmiyorum. Kafa buluyor milletle bence. Bi gun ortaya cikacagini dusunuyorum bir sekilde.
Evet her hafta bir tane muhakkak bol çatışmalı bi konusu var 😄 istisnanız ben kimsenin inandıgını da pek düşünmüyorum bilen biliyor
 
Ya kotu bisi yapmadım ben...sadece onun ilgisi hoşuma gitti
hayir kotu bir sey yapmadiniz. Oyle demek istemiyorum. Demek istedigim zaten sorunlar yasadiniz. Temiz bir baslangic yapmak istiyorsunuz. O nedenle kadin ya da erkek, birileri ile ahbaplik etmeye baslamak icin acele etmeyin. Yavas yavaş ilerleyin, guvenmek icin zaman taniyin. Ilk andan hizlica arkadaslik kurup sonra zarar görmeyin. daha bireysel takilin. Cocugunuzla vakit gecirin.
 
Adam karşılık vermezse sorun yok.oyle çok çok bisi hissetmiyorum.sorun su ki oraya gene gidersem bana hafif kadin muamelesi yapması, beni azmış gibi görünmek istemiyorum.azgin bir kadin gibi.bu duygularım dan utanıyorum
Hoşlandığım elektrik aldığım insanlara ilk adımı atmışlığım çok var ama kendimi hiç azmış kadın gibi hissetmedim ya da hissettirilmedim. Duygularından neden utanıyorsun ki. Böyle şeyler düşünmeyin sadece dikkatli olun.
 
Yine diyorum,samsun erkeği avcıdır amacı ciddi ilişki değildir 4 yıldır burdayım biriyle kahveye çıktım sadece dediğim gibi çıktı kendisi,o günden beridir de asla samsun erkeğiyle dateye çıkmam
 
Pamuk kusura bakma dümdüz söyleyeceğim. Çok sıkıntılı bir insansın, her adımın hayatını kaosa sokmak üzerine kurulu resmen. Hayatı kendine de çevrendekilere de çekilmez hale getiriyorsun. Şu bir mesajdan çıkardığın şeylere, girdiğin triplere bak, kocaman kadınsın yapma şöyle şeyler.
 
Sizin 42 yaşında olduğunuza inanamadım yani o derece😅Kibarca teşekkür etmişsiniz ilgilendiği için bunda rezil oluncak ya da azgınlık gibi anlaşılcak bi durum yok ki…
 
Adam mesajini okurken konu sahibi (temsili)

images - 2025-08-02T144538.211.webp
 
Back
X