Geçmiş olsun odamı prizden çarpılmıştı benimki okadar kötü değil ama uyumasammı yaa sağolun bu arada cvp içinKardeşime olmuştu, onun koltuk altında yanıklar oluştu, 24 saat uyumaması gerekiyor denildi, serum takılıp acilde müşahede altına alındı. Geçmiş olsun.
Gezdim az önce dışarda baya bir yaa işte kalp ritmi bozulur solunum durur sinirler kaslar harap olur vs yazıyordu ondan korktum şimdiye kadar belirtileri çıkmazmıydıki ortayaInternette.neler.yaziyo neyden korkuyorsunuz mesela? Ben olsam sanirim bi ciplak ayak toprakta gezerdim....
Çocuk uyuyor yaa eşimde işe gitti sabah ancak gidebilirim küçücük iki delik sanırım elektriğin girip çıktığı yerlerBence bi acile git icin rahatlasin.Delik derken bende korktum ama seninki kucuk capta herhalde
Fişe takılıyken ses sistemini eline alınca, açıkta olan kabloya temas etmiş, onun ki daha büyük olabilir, elektrik çarpmasında mutlaka bir çıkış yarası oluyormuş, parmağınızdaki delikler ondan olabilir, kardeşimde koltuk altında yanık şeklinde oldu, çıplak ayakla toprağa bastırdık, naylona temas ettirdik, hastaneye gidince mutlak yatırıyorlar önlem için.Geçmiş olsun odamı prizden çarpılmıştı benimki okadar kötü değil ama uyumasammı yaa sağolun bu arada cvp için
Benim elimde de patladı ama bir şey olmadı bana o gün bugündür normal kullanıyorum açmıyorum bile.kızlat bugün okulda son dersteyken akıllı tahtanın fişini çekeyim derken elim prize değdi ve çarpıldım çok kısa süreli idi ama çok canım yandı hemen elimi çektim sağ orta parmağımda iki tane beyaz renkli küçül delik var ya internette okuduklarım korkuttu beni bişey olurmuki doktora gitmedim şimdide çocuk uyuyor anck sabaha gidebilirim, çok kötü yorumlar var nette napayım ben bana bir yorum yapıverinonun dışında pek bişeyim yok gibi banyo yapsam birşey olurmuki ya 5saat oldu çarpılalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?