Elektrik çarpması

Sağolun kızlar yorum için kafaya taktıkça kendimi dinliyorum sabahtan beri bişeyim yoktu şimdi kolum karıncalanmaya başladı psikolojik galiba inşallah birşey olmaz içimi rahatlattınız ama sabah yinede gideceğim doktora zaten çok kısa süre elim kaldı hemen çektim , Allahtan öğrencilerden birine olmadı hevesleniyorlar tahtaya açıp kapayalım diye .Artık nasıl bir akım varsa haftaya idareyle konuşayım baktırsınlar tekrar inşallah banada birşey olmaz

Fotoğraf atarmısımız merak ettim elinizin durumunu geçmiş olsun Allah korumuş
Fotoğrafta bellimi bilmyrm ama gönderdim sağolun evet verilmiş sadakam varmış Allah korudu ki kendimi çabuk kurtarabildim

Eklentiler

• IMG_3122.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 427
Fotoğrafta bellimi bilmyrm ama gönderdim sağolun evet verilmiş sadakam varmış Allah korudu ki kendimi çabuk kurtarabildim
Canım gerçekten çıkış yapmış vücut tan ama sen yinede uyuma bu gece toprağa bas yada duvara sürt ellerini çok geçmiş olsun Rabbim yavruna bağışlamış canım ya

Canım gerçekten çıkış yapmış vücut tan ama sen yinede uyuma bu gece toprağa bas yada duvara sürt ellerini çok geçmiş olsun Rabbim yavruna bağışlamış canım ya
Amin sağol canım oturuyorum zaten evet girip çıkmış çok şükür yaa Rabbim korudu ama Allahtan çok dolaşmamış galiba çünkü bir elimden girip diğerinden çıksaydı daha büyük sorun olurdu sanırım

Evet canım Allah korusun düşünmek bile kötü çünkü iç organların hasar görürdü

Ne biçim bişey o tahta ya geçmiş olsun elektrik çarpmasından bu kadar saat sonra artık bişeyler olacsğını sanmıyırum

Ne biçim bişey o tahta ya geçmiş olsun elektrik çarpmasından bu kadar saat sonra artık bişeyler olacsğını sanmıyırum
Sağolun teŞekkürler bende öyle düşündüm ama yinede korktum internetteki şeyleri okuyunca

Gezdim az önce dışarda baya bir yaa işte kalp ritmi bozulur solunum durur sinirler kaslar harap olur vs yazıyordu ondan korktum şimdiye kadar belirtileri çıkmazmıydıki ortaya
Daha ağır durumlar için demişlerdir. Bir şey olmaz. Zaten toprağada bastınız, almıştır yüklendiğiniz elektriği.

Daha ağır durumlar için demişlerdir. Bir şey olmaz. Zaten toprağada bastınız, almıştır yüklendiğiniz elektriği.
İnşallah içim rahatladı yaa teşekkür ederim tüm yorum yazan arkadaşlara

Bende ilk kez duydum. Çok ilginç geldi bana. Bilmediğimiz neler var.
Bende bilmiyordım vallahi başıma gelince öğrendim yaa ama berbat birşey Allah korudu hala vücudum elektrikleniyor sanki sabah olsada gitsem doktora

canım bısey olsaydı sımdıye kadar olurdı bence ama yıne de bı gıt ıcın rahat etsın prızı de yetkılışere syleyın coluk cocuk dkunmasın ınsallah

canım bısey olsaydı sımdıye kadar olurdı bence ama yıne de bı gıt ıcın rahat etsın prızı de yetkılışere syleyın coluk cocuk dkunmasın ınsallah
Söylemeye fırsat olmadı bugün ama salı günü söyliycem pazartesi tatil malum birde meslek lisesi sürekli kontrol ediliyor elektrik bölümü tarafından ama olacagı varmış demekki öğrencile bişey olmadı şükürki

Gecmıs olsun olacagı varmıs demek Allah beterınden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…