- Konu Sahibi kelebekse38
-
arkadaşlar iyi akşamlar benim derdim şu:elektrik faturası yüzünden eşimle her ay tartışıyoruz bugün yine fatura geldi ve kaçınılmaz son yaklaştı anlayacağınız.313 lira gelmiş yani düşünüyorum ne var elektirikli diye.herkes ne yapıyor diye bulamıyorum.bizim evde hergün bir kez bulaşık makinesi çalışır çamaşır 2-3 güne bir çalışır.termosifen var onu da ne zamandır ekonomikte kullanıyorum.neler elektiriği çok yakar?nasıl tasarruf edebilirim?bi yardımcı olur musunuz bana?teşekkürleer şimdiden
313 lira elektrık faturası
cnm ne yapıyorsunuz sız böyle
çalıştığınızı elektırıge mı verıyorsunuz
kaldı ki, geride bir sürü fatura var..
misal oturmadığınız odaların ışıklarını söndürmekle başlayın derim
ayrıca kaçak elektırık bedelıne de bakın..
belkı bölgenizde kaçak elektrık kullanan çoksa fatura size yansıyordur..
normal değil..
Onu biz ödemek zorunda mıymışız ya, adalete bak!
Kocanla niye kavga ettiğinizi de anlamadım, birbirinizden gizli akü falan mı doldurduğunuzu sanıyorsunuz?
babamlarla oturduğumuz bir evde böyle bir sorun vardı, faturalar hep yüksek geliyordu. babam bu konularda çok titizdir ve elektriktende anlar, sayacı kontrol etti sonra elektrikçi çağırdı onlarda baktı ama sayaçta bir bozukluk yokmuş. sonra evdeki bütün elektrikli şeylerin fişlerini çekti gidip sayaca baktı ve bizim sayaç hala dönmeye devam ediyordu, tekrar elektrikçi çağırıp gösterdi ama o adam bile anlayamadı baya uğraştılar kaçak var mı diye baktılar ama bulamadılar. zaten o apt.da kiracıydık ve 6 ay oturmuştuk. ama kış boyu birileri bizden elektrik kullanmıştı bilerek veya bilmeyerek bilmiyoruz. belkide ilk yapılırken elektrik tesisatında bi kaçak vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?