elektrik faturası yüzünden her ay tartışıyoruz

bende yazan hanımlara katılıyorum çok yüksek gelmiş faturanız kaçak elektrik kullanımı çok bence kontrol edin eşinizinde ewde oldugu bır saatte belki gözleriyle görünce rahatlar.

Adana'nın şu sıcagında şu an 3 klima birden çalışıyor evimizde.
Çocuk odası, yatak odası, oturma odası.
Gündüz de oturma odasındaki hep açıktır.

Kışın da aynı şekilde.

Ona ragmen faturamız 250'yi geçmedi.

Bir gariplik var sizde.
Akıllı sayaç mı kullanıyorsunuz?

o kişi elektrikten falan anladığı yokmuş
mantık olarak
bütün elektrık faliyetlerini durdurunca sayaçın da durması lazım
işten anlamayanların elıne iş veriyorlar ya gıcık oluyorum..
kızlar yenı yasalara göre, kontrol ettırıyormussun
eger kaçak kullanıldıysa paranız gerı verılıyormus
hakkınızı arayın
adi kaçakçılara göz açtırmayın

Sayaçtan çıkan elektirik iç taraflarda 2 ye ayrılıyor da başkalarına gidiyorsa olabilir aslında.:44:

yarın faturanızla tedaş'a gidin kontrol isteyin kesin terslik var.evin şartelini kapatın sonra saatinize bakın hala dönüyorsa kaçak var demektir.

Fırın çok yakıyor. Uzun bir süre fırın kullanmayın bence farka bakın. Olmadı gerçekten sorun vardır.

o fatura normal olamaz bence bi tuhaflık var yani bize de 80 civarı gelir aslında çok yakmayız gündüz zaten evde yokuz ama eletrik çok pahalı termosifon da çok yakıyor..ama sizinki hiç normal değil

Su kacak meselesini hic anlamiyorum zaten.
Bizim ülkenin basindaki yetkililer cok insafli davraniyor.
Burada bir ikisinin kacak elektirik kullanmasi, ömrünün sonuna kadar devlete borc ödemesi demek olur heralde.
birkacyil önce yaz aylari cok sicakti ve orman kenarlarinda birkac kücük yangin oldu, hemen yasa cikardilar ve orman yanginina sebep olmanin bedeli 50 bin Euro dediler.
Bir kac kisi yakalandi, kücük capta yangina sebep olmaktan 50 bin euroya kadar ceza yediler.
Ülkemizde de yapacaklar böyle kanun bak o zaman kullanabiliyorlar mi kaak macak.

İnsafla alakası yok.

Birilerine nasıl peşkeş çekilecek!!!

benim eşim de hep bana söylenip dururdu elektrik faturası gelince, yok ışıkları boşa yakma, yok ocağın elektrikli gözünü kullanma.. söylendiği fatura da 50 tl falan. sizinki gibi olsa nolur bilmem.

Nasil yani kacak elektirik kullanan insanlara o elektirigi devletmi peskeh cekiyor:S
Gidip birilerine sen kacak elektirik kullan ben ödeyeyim mi diyor:S

her konuda yurtdışında yaşadığınızı belirtmeniz çok hoş:) burda elektrik ucuz değil bu arada,asgari ücret alan bir aileye maaşlarının 1/8 i elektriğe gidiyor.zaten yarısından fazlası kira.1/8 lik oran çok pahalı...

Her konuda dur ben hayatimin, nerede yasadigimin bir cetelesini dökeyim diye bir kaygim hic olmadi:)
Bazi konularda belirtirim gerek görüyorsam eger ama bunun sizi neden rahatsiz ettigini anlamadim.
Ankara´da yasayan biri Ankara da söyle oldu diye yazsa siz rahatsizmi oluyorsunuz.
Madem öyle yazin sizin belirtilmesine izin verdiginiz il ilce, ülke hagileri yazin, onun disindaki yerlerde yasayanlar belirmesin sakin.
Ayrica askari ücret 700 TL ve bunun 1/8 i 87 TL yapar ama bu baslik altinda 30 TL fatura ödedigini söyleyen kisiler var.
Demek ki hesabinizi bir kez daha yapmalisiniz.
Ayrica benim bulundugum yere göre ucuz, bunu belirtmem sizi neden gerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…