- Konu Sahibi kelebekse38
-
Bu arada Türkiye de elektirik ne kadar ucuzmus.
babamlarla oturduğumuz bir evde böyle bir sorun vardı, faturalar hep yüksek geliyordu. babam bu konularda çok titizdir ve elektriktende anlar, sayacı kontrol etti sonra elektrikçi çağırdı onlarda baktı ama sayaçta bir bozukluk yokmuş. sonra evdeki bütün elektrikli şeylerin fişlerini çekti gidip sayaca baktı ve bizim sayaç hala dönmeye devam ediyordu, tekrar elektrikçi çağırıp gösterdi ama o adam bile anlayamadı baya uğraştılar kaçak var mı diye baktılar ama bulamadılar. zaten o apt.da kiracıydık ve 6 ay oturmuştuk. ama kış boyu birileri bizden elektrik kullanmıştı bilerek veya bilmeyerek bilmiyoruz. belkide ilk yapılırken elektrik tesisatında bi kaçak vardı.
o kişi elektrikten falan anladığı yokmuş
mantık olarak
bütün elektrık faliyetlerini durdurunca sayaçın da durması lazım
işten anlamayanların elıne iş veriyorlar ya gıcık oluyorum..
kızlar yenı yasalara göre, kontrol ettırıyormussun
eger kaçak kullanıldıysa paranız gerı verılıyormus
hakkınızı arayın
adi kaçakçılara göz açtırmayın
Sayaçtan çıkan elektirik iç taraflarda 2 ye ayrılıyor da başkalarına gidiyorsa olabilir aslında.:44:
Su kacak meselesini hic anlamiyorum zaten.
Bizim ülkenin basindaki yetkililer cok insafli davraniyor.
Burada bir ikisinin kacak elektirik kullanmasi, ömrünün sonuna kadar devlete borc ödemesi demek olur heralde.
birkacyil önce yaz aylari cok sicakti ve orman kenarlarinda birkac kücük yangin oldu, hemen yasa cikardilar ve orman yanginina sebep olmanin bedeli 50 bin Euro dediler.
Bir kac kisi yakalandi, kücük capta yangina sebep olmaktan 50 bin euroya kadar ceza yediler.
Ülkemizde de yapacaklar böyle kanun bak o zaman kullanabiliyorlar mi kaak macak.
İnsafla alakası yok.
Birilerine nasıl peşkeş çekilecek!!!
Nasil yani kacak elektirik kullanan insanlara o elektirigi devletmi peskeh cekiyor:S
Gidip birilerine sen kacak elektirik kullan ben ödeyeyim mi diyor:S
her konuda yurtdışında yaşadığınızı belirtmeniz çok hoş:) burda elektrik ucuz değil bu arada,asgari ücret alan bir aileye maaşlarının 1/8 i elektriğe gidiyor.zaten yarısından fazlası kira.1/8 lik oran çok pahalı...
ya sorundao ya zaten evleneli en az 237 geldi şimdiye kadar.ben termosifendan şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?