- Konu Sahibi kelebekse38
-
ya arkadaşlar çıldırıcam bende anlamıyorum termosifen sürekli kullanıyorum ama bulaşığı sudan gecirirken falanda onun dışında tv gün boyu,pc gün boyu açıktır.eşimde sürekli termosifon suyunu açık bırakıyormuşum ondan diyor.suçu bana atıyor.fırın çok çalışmaz bizde.başkada bişey bulamıyorum
Her konuda dur ben hayatimin, nerede yasadigimin bir cetelesini dökeyim diye bir kaygim hic olmadi:)
Bazi konularda belirtirim gerek görüyorsam eger ama bunun sizi neden rahatsiz ettigini anlamadim.
Ankara´da yasayan biri Ankara da söyle oldu diye yazsa siz rahatsizmi oluyorsunuz.
Madem öyle yazin sizin belirtilmesine izin verdiginiz il ilce, ülke hagileri yazin, onun disindaki yerlerde yasayanlar belirmesin sakin.
Ayrica askari ücret 700 TL ve bunun 1/8 i 87 TL yapar ama bu baslik altinda 30 TL fatura ödedigini söyleyen kisiler var.
Demek ki hesabinizi bir kez daha yapmalisiniz.
Ayrica benim bulundugum yere göre ucuz, bunu belirtmem sizi neden gerdi?
Termesifondan kaynaklanıyordur belkide.Süpürge fırın ve ütü çok yakıyor diye biliyorum.Tv ve pc leri düğmesinden kapatın, kırmızı ışık yandığında yine elektrik kullanıyor.Bulaşık makinasını 2 güne çıkarabilirsiniz, çamaşır makinasını az çamaşırla çalıştırmayın.Haftada 2 süpürme yapıyorum ben diğer günleri el süpürgesiyle toparlaıp paspaslıyorum. Tasarruflu lambalar kullanın. Aklıma gelenler bunlar.
lambalar tasarruflu zaten.bu arada arkadaşlar bu aylık değil iki aylık nisan 20sinden beri bugüne kadar.yine de normal değil demi?
Termosifon suyunu nasıl açık bırakıyormuşsun onu anlamadım. Daha doğrusu termosifon ne, kombi mi?
Bu aralar hem cahil hem üşengecim, öğrendim kendi çabamla.
Bence kesinlikle termosifon kaynaklı değil, tabi sıcak suyu gün boyu açık tutmuyorsan.
2.5 aylıksa olabilir aslında:44:
her konuda belirtiyorsunuz almanya da olduğunuzu..."ben amarikadayken" adamları gibiproblem değil benim için,yurtdışında yaşamayı bir artı olarak görmüyorum aksine bikaç ay önce bi avrupa ülkesinde baya uzun kaldım, geldim ve burda avrupa avrupa diye hava atanların orda aslında ne durumda olduklarını bizzat gördüm...:)
genelde 70-80 tl fatura ödediğini yazan kişiler var...asgari ücretin 8 de 1 i 87 tl işte yakın bir rakam...bize de her ay 80 küsür gelir elektrik...
sizin bulunduğunuz yere göre ucuzdur tabi,çünkü avrupa da işsizlik maaşı bile 1000 euro lardan başlıyo...
2500 tl gibi bişey yani,o paraya göre 80 tl ucuzdur tabii...
sadece yorum belirttim,nolduki canım
ya gün boyu derken her işimi görüyorum bulaşığın kabasını,çay suyunu bile onunla koyuyorum
her konuda belirtiyorsunuz almanya da olduğunuzu..."ben amarikadayken" adamları gibiproblem değil benim için,yurtdışında yaşamayı bir artı olarak görmüyorum aksine bikaç ay önce bi avrupa ülkesinde baya uzun kaldım, geldim ve burda avrupa avrupa diye hava atanların orda aslında ne durumda olduklarını bizzat gördüm...:)
genelde 70-80 tl fatura ödediğini yazan kişiler var...asgari ücretin 8 de 1 i 87 tl işte yakın bir rakam...bize de her ay 80 küsür gelir elektrik...
sizin bulunduğunuz yere göre ucuzdur tabi,çünkü avrupa da işsizlik maaşı bile 1000 euro lardan başlıyo...
2500 tl gibi bişey yani,o paraya göre 80 tl ucuzdur tabii...
sadece yorum belirttim,nolduki canım
lütfen konu dışı yorum yazmayalım arkadaşlar
Pea lütfen böyle yapma. Alt mesaj üst mesaj derken mesajın kendisini okumayı unutuyorsun sanırım. Geçen bir kız konuda arabayla ilgili bir şey demiş, "aa arabası varmış, bize alt mesaj veriyor", bugün burada Almanya'da yaşamaktan çıkarttıkların zaten yukarıda.
Herkes burada başlıkta içeriği belirtilmiş konuları okumaya çalışıyorken yaptığın hiç hoş değil, bak senin sıkı takipçinim üzme beni olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?