Elektrikli Süpürgeler Elektrik süpürge önerisi

Annemin süpürgesi bu çok memnun

Eklentiler

• bosch-elektrikli-supurgelerde-eylul-kampanyasi-3917881_7766_o.webp
    7 KB · Görüntüleme: 288

Ben bir de garantisi 5 yıl değil de 3 yıl olanı baya bir uyguna almıştım. Benim aldığım model 2.500 iken 1.500 idi garantisi daha az olanı internette bir sitede.
Dedim makinadan şikayetçi olan yok nerdeyse 2 sene fazladan garanti için niye 1000 tl daha vereyim aldım
Kedim vardı ilk alış sebebim oydu ama kedim kaçtı ben hala pişman değilim benim saçlar kediyi aratmıyor

En kaliteli süpürge miele complete C3 ecoline plus

Elektrikli süpürgeden yana bir yüzüm gülmedi benim de.
Evlendiğimde Arçelik marka almıştık. Berbat ötesi bir makine ama senelerce idare ettim derken motoru yandı. Motorunun yandığına resmen sevindim. Bu sefer Arnica aldım. Gelen gideni aratır misali bu daha berbat çıktı.
Şimdi Philips Marathon Ultimate almayı düşünüyorum 9923 model olanından. Aranızda kullanan var mı?

Dyson dc52 total animal aldım ben
tam bir canavar :)
o turbo başlığı müthiş bişey.

yalnız tek sorunu D sınıfı elektrik tüketimi olması bence.

Teşekkür ederim. Eve gelince denedim ve beğendik annemle. Yeni süpürülmüş halıdan bayağı toz çıkardı :)
Güle güle kullan. Başlığın kalitesi ve halıda ilerlemesi nasıl arkadaşım? Bir de rica etsem başlığın yakın çekim olmak üzere fotosunu paylaşabilir misin?

Güle güle kullan. Başlığın kalitesi ve halıda ilerlemesi nasıl arkadaşım? Bir de rica etsem başlığın yakın çekim olmak üzere fotosunu paylaşabilir misin?

Canım çeyize aldığım için kaldırıldı malesef fotosunu paylaşamıcam. Halıya yapışmıyor ( ben böyle istiyordum zaten,yapışanlar bel ağrısı yaptığı için.) Kolay bir şekilde gidip geliyor yani halının üstünde. Kalitesi benim için gayet tatmin edici kalitede. Bu fotoyu buldum nette bilmiyorum işinizi görür mü ama. Birebir bu başlık.

Eklentiler

• philips-elektsupfc-932307-7360-87-B.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 258
Teşekkürler canım.

Hey philips marathon kullanan deneyimleyenler! Ben teknosa da gördüm tutma yeri kırılmıştı güvenemedim benim de ihtiyacım var ama alsam mı bilemiyorum. plastik kısmı pek sağlam değil sanki ne dersiniz? var mı bi şikayeti olan? Rowenta da istemiyorum halıya yapışıyor çekiş gücü çok yüksek başka önerisi olan?

Ben samsung kullanıuorum. Dökülebilir olandan hem pratik hem hafif hem basit. Süpürme bitince hazneyi acıyorum döküyorum cok iyi bence.

Kızlar benimde bozuldu süpürgem philip 9924 aldım bayıldım biraz pahalı ama değdi bence tavsiye ederimm

Merhaba canim bu supurge tam sessizmi seslimi

Sessiz değil.
eğer yeni modelini sessiz üretmemişlerse, benim kullandığımın sesi gayet yerinde

Sessiz modelleri hiç araştırmadım.
Fakat eminim bir çok markanın sunduğu ürün yelpazesi mevcuttur.
Tewekkurler canim) aslinda benimki wimdilik caliwiyor ama birkac kez tamir etdirdik bu defa bozulsa almam gerekicek. Tesadufen bu konuyu okudum bilip aklimda tutayim diye ben internetden baktiklarimda sessizler hep torbayla ama ben torbasiz ve sessiz istiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…