- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Uçak teknolojisi ile üretiliyor demişti satıcı personel inanmamistim emiş gücü belli bi süre sonra düşen Süpürgeler var ama bu öyle değil :)
Baya bi hirpaladilar süpürge yi ama banamısındemedi gerçekten güzel verdiğim paraya fazlasiyla değer asla başka süpürge almam o derece
Canim hayirli olsun. Ben de bu modeli almayi dusunuyorum. Nasil izlenimlerin, tavsiye eder misin?Ben bugün bunu aldım Philips FC9323/07 PowerPro Compact Torbasız Elektirikli Süpürge. Yorumlar güzeldi,bakalım nasıl çıkıcak gelince :)
Canim hayirli olsun. Ben de bu modeli almayi dusunuyorum. Nasil izlenimlerin, tavsiye eder misin?
Ben de dun siparis verdim. Insallah memnun kalirimTeşekkür ederim. Eve gelince denedim ve beğendik annemle. Yeni süpürülmüş halıdan bayağı toz çıkardı :)
Güle güle kullan. Başlığın kalitesi ve halıda ilerlemesi nasıl arkadaşım? Bir de rica etsem başlığın yakın çekim olmak üzere fotosunu paylaşabilir misin?Teşekkür ederim. Eve gelince denedim ve beğendik annemle. Yeni süpürülmüş halıdan bayağı toz çıkardı :)
Güle güle kullan. Başlığın kalitesi ve halıda ilerlemesi nasıl arkadaşım? Bir de rica etsem başlığın yakın çekim olmak üzere fotosunu paylaşabilir misin?
Teşekkürler canım.Canım çeyize aldığım için kaldırıldı malesef fotosunu paylaşamıcam. Halıya yapışmıyor ( ben böyle istiyordum zaten,yapışanlar bel ağrısı yaptığı için.) Kolay bir şekilde gidip geliyor yani halının üstünde. Kalitesi benim için gayet tatmin edici kalitede. Bu fotoyu buldum nette bilmiyorum işinizi görür mü ama. Birebir bu başlık.
Hangi modeli?Ben samsung kullanıuorum. Dökülebilir olandan hem pratik hem hafif hem basit. Süpürme bitince hazneyi acıyorum döküyorum cok iyi bence.
Samsung SC4470 2000 W Toz Torbasız Süpürge bu tarzda yeni modeli var bu yılın hem fiyatı da cok uygunHangi modeli?
Merhaba canim bu supurge tam sessizmi seslimiPhilips, 4 senedir kullanıyorum hem çekim gücü iyi hem de taş gibi süpürge.
Bana dayandıysa herkese dayanır (çok hor kullanıldı).
Anneme ve hatta kayınvalideme bile aynı süpürgenin bir alt bir üst modelini aldık diyebilirim.
Benim kullandığım bu:
PHILIPS FC 8761/01 POWER PRO ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE
Sessiz değil.Merhaba canim bu supurge tam sessizmi seslimi
Tewekkurler canim) aslinda benimki wimdilik caliwiyor ama birkac kez tamir etdirdik bu defa bozulsa almam gerekicek. Tesadufen bu konuyu okudum bilip aklimda tutayim diye ben internetden baktiklarimda sessizler hep torbayla ama ben torbasiz ve sessiz istiyorum)Sessiz değil.
eğer yeni modelini sessiz üretmemişlerse, benim kullandığımın sesi gayet yerinde
Sessiz modelleri hiç araştırmadım.
Fakat eminim bir çok markanın sunduğu ürün yelpazesi mevcuttur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?