Elektrikli Süpürgeler Elektrik süpürge önerisi

canım bu ürünü alabilirsin
fiyatı o civarda
bir yakınım kullanıyoır gayet de memnun

Arçelik S-4250 2500 Watt Elektrikli Süpürge
Bahsettiğiniz bu mu acaba

Eklentiler

• IMG-20160430-WA0013.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 187
Kızlardan bir kaçı da söyledi memnun kalan çok. Şans işi mi acaba bunlar bana niye iyisi gelmiyor ki . Fırın alırım bozulur süpürge öyle bende var bi anormallik kesin
Canım şans olabilirim evet ama ben çok araştırırım fiyat ve yorum 1-2 ay sürer eşimde öyledir.
Çok az yanılırım beyaz eşyalarda..

Canım şans olabilirim evet ama ben çok araştırırım fiyat ve yorum 1-2 ay sürer eşimde öyledir.

Bende öyle olsam keşke ama ben görsellik çalışıyorum. Sonum hüsran

çamaşır makinesi öneriniz nedir:)

philips maraton kullanıyorum çok memnunum emiş gücü çok güzel kablosu uzun bir yere tak evin her yerini süpür tekerlekleri büyük kayıp gidiyor...

yok hayr bu değil bakın benimki ekte,
bazı kısımları farklı
benciyorlar ama

Bu sizin eklediğinizi alt komşu kullanıyor. Çok mecbur kalıp bir kere almıştım ama hiç cekmedi dolumuydu acaba haznesi çok hoşuma gitmemisti

Ama bunlar uçmuş ya ben esimden vetoluyum uyduruk alicam nasılsa bozuyorsun diyor. Adam haklı maratonu bozmuş insanım ben
Fakir Power Max 2200 kullanıyorum günlük temizlik ićin,birde Kırby var ama onu acmıyorum bile gerek kalmıyor. Hepa filtreli toz torbasız,fiyat olarakta uygundur. Tavsiye ederim.

Son supurgem homend markaydi. Gayet de güzel çekiyordu ama ne olduysa garanti bitti süpürge pert
eeevvettt motor ve emiş (çekiş gücü ) üzerine yaptığım engin bilgilerimi gene ve gene paylaşıyorum.
LÜTFEN HANIMLAR DİKKKAAT EDİN.
elektrik süp. kutu üzerinde yazan 3000 w 5000 w 1600 w yazılarına asla inanmayın. çünkü o yazılanlar motorun çekiş -emiş gücünü simgelemez.
EMİŞ GÜCÜ : 400 W VE ÜZERİ OLMALIDIR.
ALDIGINIZ ÜRÜN 350 W EMİŞ GÜCÜNDE İSE ZAMANLA( TOZ VE KULLANIM ALANINA GÖRE DEĞİŞİR) GÜÇ DÜŞÜMÜ - KAYBI GÖRÜLÜR. YANİ 350 W EMİŞ GÜCÜNDE Kİ MAKİNE ZAMANLA 200-250W CEKMEYE BAŞLAR.

makinelerin emiş - çekiş gücü kullanma klavuzlarında yazar. EMİŞ-ÇEKİŞ GÜCÜ diye. belirtmek zorundadırlar. eger belirtilmeyen varsa sakın almayın.
örnek :
kutu üzerinde 6000 w yazan makine ve emiş gücü de 250-300 w : fiyatı 500 tl
kutu üzerinde 1200 w yazan makine ve emiş gücü 250-300w : fiyatı 100 tl
bu durumda siz 400 tl fazladan vererek kandırılmış oluyorsunuz.
gecen akşam 2 arkadaş ile konuştuk ve bütçeyi aşııırrıı yormadan alacağınız
garanti servis ve yedek parça konusunda geniş agı olan ARÇELİK marka ürünün uygunca olduğuna kadar verdim. onlar alır almaz ama ben benim makine bozulduğunda bunu alırım.

http://urun.n11.com/elektrikli-supurge/arcelik-s-4910-tornado-silence-P94217475

ek not : gecen akşam araştırmalarım dogrultusunda öğrendim ki bazı firmalar motor emiş gücüne ve elektrik tüketimi gibi bazı motor özellikerine başka isimler ve sınıflandırmalar koymuşlar.
örnek :
(buzdolaplarındaki +++a lar gibi. bunu bile bizler yanlış biliyoruz +++ a demek enerjiden 3 kat tasarrfu eder demek değil. a soğutma A dondurma a enerji. durum budur. )
Enerji Verimliliği Sınıfı : C (yeni kötü ama idare eder )
Sert Zeminde Toz Toplama Sınıfı C ( kötü ama idare eder)
Halıda Toz Toplama Sınıfı D ( BERRRRBAATTT )
BÖYLE BİR URUNUN FİYATI İSE 350 TL.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-03-13-37-04.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 621
Dyson baktım netten çok bilinmedik bir marka ama iyi diyorsunuz göz önüne alayım
DYson ki ben sevmem cok gereksiz pahalıdır ürünleri ama bilinmedik bir marka değildir dünya markasıdır. nerdeyse uzaylılar bile bilir dysonu.
ama ben makinenin faklı parçalarına baktığım için asla dyson almam parama yazık.

Hangi markaya guvenicez peki hemen hemen hepsi böyle yapıyor

Uzaylilar bile öğrenmiş yazık bana. Ya evet o kadar acilamam ne yazikki ben hem ucuz hem güzel istiyorum

Philips Toz Torbasız Power Cyclone 2200 W
Ben de bunu öneririm temizlemesi de çok kolay. 5 seviye çekiş gücü var 3. seviye bile yetiyor. 5 seviyeye getirince halıdan koparamıyorum

Eklentiler

• FC9521_09-IMS-tr_TR.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 533
Hangi markaya guvenicez peki hemen hemen hepsi böyle yapıyor
link attım özellikleri iyi geçiş gücü de fena değil.
servis agı olsun - yedek parcası olsun ama ucuz olsun. piyasada herşeyini bulabileceğiniz ürününün arkasında duran her firma olur.
ama yeter ki emiş -çekiş gücü yüksek olsun.

En iyisi dyson. 4 senedir gayet hor kullanıyorum, inşaat pisliğini bile çektim. Bir sorun yaşamadım maşallah

Philips Toz Torbasız Power Cyclone 2200 W
Ben de bunu öneririm temizlemesi de çok kolay. 5 seviye çekiş gücü var 3. seviye bile yetiyor. 5 seviyeye getirince halıdan koparamıyorum
seninkide emiş gücü düşük 350-370 w. sen 5 . kademe kıla tüye inanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…