Elektrikli Süpürgeler Elektrik süpürge önerisi

evlenirken elektrolux aldım,
gayet memnun kaldım, geçen yıl şarjlıya geçiş yaptım evim küçük yeter diye,
yine elektrolux aldım eskisine güvenerek,
gayet memnunum bundan da,
tavsiye ederim.

Ben Samsung kullanıyorum. Küçük bi sey. Kedi gibi arkamdan geliyo valla.
Bu arada abim yetkili serviste calisiyor ve kesinlikle toz torbalı klasik makineleri öneriyor.
Zaten ben hayatta toz torbasiz kullanamam. Midem kalkar bosaltirken.

ben dyson dc52 animal modlini aldım 2500 civarıydı hiç memnun değilim keşke eşlektrolux veya philips alsaymışım

kesinlikle %100 haklı,bende iki tane toz torbasız eskittim 4 yılda 3.süpürgemi philips torbalıdan yana kullandım ne marka olursa olsun toz torbasızlar motoraa filtreye toz kaçırıyor uzunnn uzun araştırdım aldım ,torbalarıda hacmi büyük ve çok kalın bir kumaştan yapılmış tavsiye ederim

Benim philips toz torbasiz elektrikli supurge. Cok cok memnunum. Kirmizi renkli. Modelinin adini bilmiyorum ama :))
Ama size tavsiyem gidip yerinden alin. Internete pek guvenemiyorum bu konularda nedense..
Benimkide aynısı ve bende çok memnunum ..anneme de sonra Philips maraton aldık o benimkinden daha da güzel. Şu an alacak olsam gözüm kapalı onu alırım ..

bundan kullaniyorum 4 yıl oldu hergün calistiriyorum neredeyse memnunum.... Böyle ucuz birşey alın bence bozuyormussunuz madem içiniz acımaz

Ben elektrik süpürgemi yeni değiştirdim. Evlendiğimde eşimin bekarlıktan kalan süpürgesini 10 ay boyunca kullandım. Sonrasında motorunu yakmayı başardım. (Süpürge konusunda biraz kötü bir kullanıcıyım.)
Neyse bundan 3 ay kadar önce bimeksten rowenta silence force aldım. Aslında bir ürün almadan önce epey araştırma yapsam da konu süpürge olunca açıkçası canım istemedi. Bir arkadasım philips marathon ultimate alıp, çok memnun olduğunu söylemişti. Bimeksteki arkadasa ya bunu ya bunu alacağım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz dedim. O da açık yüreklilikle kalem kalem özelliklerini karşılaştırdı. (Emiş gücü, performans vs.) Sonrasında rowenta ekstra olarak sessiz olduğu için onu tercih ettim. (Süpürge gürültüsü başımı ağrıtıyor.)
Son olarak rowenta silence force için de iki tip ürün vardı. Satış danışmanı 350 tl daha pahalı olan seride bir tek turbo başlık aparatının fazla olduğunu söyleyince, ben de bir aparat için fazladan para vermek istemedim sonuç olarak linkte verdiğim ürünü 4 başlıklı satın aldım. Fotoğraf ekliyorum. Turbo başlık diye bahsedilen ilk başlık (üçgen olan) eksik bende. Cihazdan yana hiç bir şikayetim yok. Süpürge esnasında halıyı bile kaldırıyor. Çekiş gücü mükemmel ve de sessiz :)
Ben yaklaşık bir senelik evli olduğum için halılarım ve perdelerim fazlaca tüy biriktiriyor. Süpürge ile bariz bir azalma oldu. Şimdiden hangi ürünü alırsanız alın güzel günlerde kullanmanızı temenni ediyorum. İyi günler..

http://www.bimeks.com.tr/urun/14493...multicyclonic-elektrikli-supurge-.aspx#photos

Eklentiler

• 020.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 179
  • 021.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 191
ilk defa dyson dan memnun olmayan birini duyuyorum. Neden memnun değilsiniz?

1. içerisine bişey kırıldığı döküldüğü zaman çekemiyrsunuz kabını çiziyor ve zarar veriyor.
2. Aşırı derecede gürültülü çalışıyor.
3. Süpürme şekli annemde philips vardı fark göremedim. Hatta bazen süpürüyorum çekmiyor bida üstten geçiyorum. dışarı hafa üflüyor normalmi oda bilmiyorum. Evi nekadar süpürsemde hep toz

benmi kullanmayı beceremiyorum bu makineyi
Olabilir bilemedim Dyson dan çıkan havanın bulunduğu ortamın havasından daha temiz olduğu söyleniyor.
Philips kullanıyorum şu an memnunum ama bozulduğu an dyson alacağım :)

dyson canavar yaaaa
Uçak teknolojisi ile üretiliyor demişti satıcı personel inanmamistim emiş gücü belli bi süre sonra düşen Süpürgeler var ama bu öyle değil :)

Baya bi hirpaladilar süpürge yi ama banamısın demedi gerçekten güzel verdiğim paraya fazlasiyla değer asla başka süpürge almam o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…