Tamam.seninkide emiş gücü düşük 350-370 w. sen 5 . kademe kıla tüye inanma.
Kafka bu mu ??
fantomu kv aldı berbat bir süpürge memnun kalmadı.arzumun yan modeli diye biliyorum bu markayı.Arçelik kullanan yok mu ? Fantomu kimse kullanmıyor mu ? Kendimi kötü hissettim şimdi :)
kesinlikle %100 haklı,bende iki tane toz torbasız eskittim 4 yılda 3.süpürgemi philips torbalıdan yana kullandım ne marka olursa olsun toz torbasızlar motoraa filtreye toz kaçırıyor uzunnn uzun araştırdım aldım ,torbalarıda hacmi büyük ve çok kalın bir kumaştan yapılmış tavsiye ederimBen Samsung kullanıyorum. Küçük bi sey. Kedi gibi arkamdan geliyo valla.
Bu arada abim yetkili serviste calisiyor ve kesinlikle toz torbalı klasik makineleri öneriyor.
Zaten ben hayatta toz torbasiz kullanamam. Midem kalkar bosaltirken.
Selam kızlar
Elektrikli süpürgem bozuldu. Servise gönderdim maşallah tamir parası supurgeyi geçti yaptirmadim. Neredeyse 3. Elektrikli süpürgem bu bende bir sorun var anladım. 2.500 tl yi geçmiştir bu supurgelere bayildigim para.
Şimdi öyle çok uçmak istemiyorum internetten baktım fantom marka Süpürgeler hem uygun hemde güzel çekim gücü vs. Kullanan var mı aranızda fantom yada başka bir marka. Bir siteden kapıda ödeme siparis etmiştim ama ulaşmadı pek de iyi bir site değildi zaten.
Şimdi canlarim bana gayet memnun kalacağım dayanıklı bir süpürge lazım. Onerinizi bekliyorum.
Bu arada biraz tasimasaniz konumu olur mu ? Sevgiler efenim
Edit: toz torbasiz
Benimkide aynısı ve bende çok memnunum ..anneme de sonra Philips maraton aldık o benimkinden daha da güzel. Şu an alacak olsam gözüm kapalı onu alırım ..Benim philips toz torbasiz elektrikli supurge. Cok cok memnunum. Kirmizi renkli. Modelinin adini bilmiyorum ama :))
Ama size tavsiyem gidip yerinden alin. Internete pek guvenemiyorum bu konularda nedense..
dyson canavar yaaaaBen şuraya DYSON yazayım da sen ister al ister alma yok böyle bi süpürge
ilk defa dyson dan memnun olmayan birini duyuyorum. Neden memnun değilsiniz?ben dyson dc52 animal modlini aldım 2500 civarıydı hiç memnun değilim keşke eşlektrolux veya philips alsaymışım
ilk defa dyson dan memnun olmayan birini duyuyorum. Neden memnun değilsiniz?
ilk defa dyson dan memnun olmayan birini duyuyorum. Neden memnun değilsiniz?
Kesinlikle Dyson...
Olabilir bilemedimbenmi kullanmayı beceremiyorum bu makineyi
benmi kullanmayı beceremiyorum bu makineyi
Uçak teknolojisi ile üretiliyor demişti satıcı personel inanmamistim emiş gücü belli bi süre sonra düşen Süpürgeler var ama bu öyle değil :)dyson canavar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?