canım sonuçta bir seneden az kalmış, yerinde varsa eğer, önce hangi modelleri alacağına karar ver, uygun gördükçe de al. kampanya fln varsa kaçırma derim, sonra daha pahalıya almaktansa böylesi daha iyi olur.
ama elektrikli narenciye sıkacağına ihtiyaç olurmu ki bilemedim. belki daha sonra meye suyu sıkacağı alırsın onun yerine.
şimdiden hayırlı olsun, Allah mesut etsin..
2013 Mayısta anneler günü. biz tost makınesi, narencıye sıkacağı, blendırı uygun fıyata almıştık, ama sen ınternetten kontrol et arada , belki ındırim olur yıne, sevgılıler gununde bıle olabılır hatta normal zamanda da oluyor. hayırlı olsun.
canım topiğin hayrlı olsun :93: ben kendim nasıl yaptığmı anlatyım sana belki fikir olur sakaryada yaşıyorum burda züccaciye magzası gıbi biyer var dışardan baksan içine girmezsin ama üst katta hazine bulmus gibi oldum normal esyalarımı aldım yemek takımı bardk tkımı kahvaltı seti tencere seti vs vs elektronikte satıyolardı bnde biraz pahalı dedim internette ucuz dedim adam dediki aslında zaten o fiyat sizden daha cok kar ediyolar internet uzerınde kira ödemedikleri için (bunu niye anlattım bilmiyorum) ben size getiryim dedi bende internetten bulduğum en ucu fiyatları yazdım ve ürün kodlarını farklı farklı markalardan onun uzerinden indirim bile yaptı cok uyguna geldi hepsi sende öyle biyer bulabilirsen al yoksa peşin alıp öyle yerlerden pazarlık yap çok indiriyolar fiyatı toplu alınca ayy ne çok konuştum
Narenciye sıkacağı meyve suyu için kullanılmıyor mu :) Cahilim bu konuda, kusura bakma canım :)
İstediğim, soğuk kış günlerinde taze sıkılmış meyve suyu yapmak işteHangi makina yapıyorsa onu almam lazım...
İndirimleri takip edeyim o zaman... En azından büyük parçaları sona bırakayım...
Aslında almak istediklerime karar verdim;
Ütü- Philips Azur GC4870 ya da annemin ısrarıyla philips kazanlı ütü
Süpürge- Philips Marathon Autoclean
El Süpürgesi - Philips GC6161
Tost makinası - Kenwood HG400 ya da Korkmaz Tostkolik
Blender - Braun
Bu markalar nasıl bileniniz, kullananız var mı acep?
Teşekkürler lillac...
Ben geçen eve Braun'un blenderını aldım gayet güzel çeyizime de ondan almayı düşünüyorum. Şarjlı el süpürgesi olarak da biz de boschun var diğerleine göre şarjı acayip uzun gidiyor ve çekim gücü çok iyi daha önce arçelik ardı 1 dk sürmeden şarjı bitiyordu öyle ahım şahı mda çekmiyordu şarjlı el süpürgesinde wattının kuvvetili olmasına bakın derim.
Narenciye sıkacağı meyve suyu için kullanılmıyor mu :) Cahilim bu konuda, kusura bakma canım :)
İstediğim, soğuk kış günlerinde taze sıkılmış meyve suyu yapmak işteHangi makina yapıyorsa onu almam lazım...
İndirimleri takip edeyim o zaman... En azından büyük parçaları sona bırakayım...
Blender - Braun
Teşekkürler lillac...
Braun u tavsiye ederim. Nişanlım saç kurutma makinasını ordan almıştı çok memnun + bende blendır setimi braundan aldım çok iyi (multiquik 5) . Epilasyon aletim vardı Braun 7 sene sonunda bozuldu yine braun aldım. Ben de bütün elektrikli aletleri braun almayı düşünüyorum.
Canım haklısın ama nerede bulacağım öyle yer ben koskoca istanbulda... Hem hafta içi çalışıyorum, haftasonu çıkıp gezmek lazım aslında... Ama sarıyer'de oturuyorum, öyle üşeniyorum ki kalkıp ta Eminönü'ne Fatih'e gitmeye...
benimde blenderm multiquick 7 katı meyva skacagım multiquick 5 bde saç kurtma makinm var braun ama daha fazla çeşidi yok braunun bde aldığım yerdeki adam her markanın bi uzmanlık alanı var bakın dedı mesela ütde philips caycıda tefal blenderde braun demişti araştırın derim ben
Blender - Braun
Teşekkürler lillac...
Bir gelinin çeyizinde bulunması gereken en önemli şey ACTİFRY! Çalışan bi bayansanız,eşinizle birlikte mide rahatsızlıklarınız varsa,kızartma olsun da çamurdan olsun diyorsanız,o pişsin bana haber etsin beni oyalamasın diyenlerdenseniz kesinlikle almalısınız.Kızartma dünyadaki en sağlıksız yiyecekmiş.Ama actifry ile kızaranları buna dahil etmemişler sanırım.Pişman olmazsınız emin olun
Blendır da ben de multiquik 7 yani şarjlı alıcaktım. Orada çalışanlar tavsiye etmedi. Şarjlıların bi süre sonra performansı düşüyormuş.Benim nişanlımın çalıştığı yerde media markt var. Orda da arkadaşları var. Birşey alıncağı zaman tüm markaların + ve eksilerini , müşteri memnuniyet ve geri dönüşlerini söylüyorlar, beyaz eşya olsun elektrikli aletler olsun. Braun ' un tüm aletlerini tavsiye ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?