elektrikli mutfak eşyaları hakkında

Philips te çok iyi bir seçim... Annem kullanıyor bi çok ürününü ve yıllardır kullanıyoruz. Şarj garanti kapsamında olup olmadığını bilmiyorum fakat 2013 de evleniceksen zaten 1 sene si gitti garantinin. Bilemedim bir sor istersen. Sadece tavsiye etmediler. :S

Canım ben çaycıdan yapılan çaydan pek tat almıyorum nedense, çalıştığım kurumda da var bir çaycı, içtiğim çayın tadını anlamıyorum. En iyisi çaydanlıkta demleme usulü çay... Sanırım su ısıtıcımı bekar evimden transfer edicem :)) Sinbo ama canavar gibi maşallah, tekrar almam muhtemelen...

Beyaz eşya yanında hediye olayı benim aklıma hiç gelmemişti, ee ne demişler akıl akıldan üstündür :))
Eğer nasip olursa ben de mikrodalga fırın isterim hediye olaraktan :)) mikrodalga için bir kısım zararlı diyor bir kısım değil diyor ama ben sanırım alacağım. Çalışan bayan için gerçekten çok yardımcı. Özellikle pilav makarna ısıtmak işkencedir; yok başında bekle, yok dibi tuttu...

Çok konuştum yaww :))

Sağolasın canım.. Ben de buradaki arkadaşların fikirlerinde hemfikir oldum..
Küçük olanları indirimde buldkça alacağım inşallah...
Süpürge, fırın ve ütümü sona bırakırım sanırım...
Dediğin gibi, ufak ufak almak lazım..

Actifry da listemde canım... Fiyatı biraz pahalı geldi ama güzel bir indirim yakalarsam onu da alacağm...
Tefal'in fritözünü almayı düşünmüyorum ama actifry için çoğunluk olarak çok güzel yorumlar aldım...
Hem çok yer de kaplamıyor hem de sadece fritöz olarak da kullanılmıyormuş bildiğim kadarıyla...

ben başlatmadım canım garantisini evlendiğimde kullanmaya baslayınca başlatcaklar öyle anlaştık aldığım yerle yani o konuda kaybım yok ama şu şarj konusu aklımı karıstırdı

Yıl 2014 oldu bu konu eskide kalmış canlandırmak lazım :)

Beyaz eşyaların hepsini ve küçük ev aletlerini (lal serisi) Arçelik'ten aldık, düğün olmadığı için henüz kullanamadık. Kendi evimde de her şey Arçelik, hepsinden çok memnunuz. Rondo, blendır, kettle, mikro dalga en çok kullandıklarımız. Küçük ev aletlerini toplu olarak herhangi bir Arçelik bayisinden alırsanız fiyatlarda çok yardımcı oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…