Rowenta teknosada denedim çekim gücü düşük geldi bana ama hangi modeldi bilmiyorum 600 liraydıNe alırsan al sessiz al. Ben süpürge sesi kaldıramıyorum. Benim rowenta sessiz süpürgem var memnunum.
Bir de benim için çekim gücü iyi olsun sesi önemli değilNe alırsan al sessiz al. Ben süpürge sesi kaldıramıyorum. Benim rowenta sessiz süpürgem var memnunum.
Hangi model olduğunu hatırlamıyorum ki. 5 yıl önce aldımRowenta teknosada denedim çekim gücü düşük geldi bana ama hangi modeldi bilmiyorum 600 liraydı
Rowenta teknosada denedim çekim gücü düşük geldi bana ama hangi modeldi bilmiyorum 600 liraydı
Nette araştırdığımda adını okudum galiba sadece elektrikli süpürge üretiyorlarmışNilfisk tavsiye ederim, bütçenize uygun modelleri de var. Pişman olmayacağınızı düşünüyorum gerçekten harika süpürgeler.
Modeli ne acaba sordunuz mu?philips marathon. 1000 tl dediler dün bi yerde sordum. ben de alacağım inşallah. kullanan tanıdıklarım çok övüyor
Kullandığınız bir süpürge ise modelini yazar mısınızNilfisk.
şimdi netten baktım özelliklerine 350 w emiş gücü çok iyi. Seçeneklere hemen ekledim üstelik fiyatı çok uygun. TeşekkürlerFakir prestige 2000. Mükemmel bir süpürge. Bir ara rafa kaldırdım toz torbasız arzum aldım pişman oldum. Eski süpürgemin bakımlarını yaptırdım tekrar kullanıyorum. Şahane bir süpürge. 550 tl gibi bir fiyatı var sanırım. Hem de ufak fazla yer kaplamıyor.
NİLFİSK COUPE NEO ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEKullandığınız bir süpürge ise modelini yazar mısınız
Ben Miele aldım geçen yıl çok memnunum.miele s8 pure air.toz torbalı.süpürge markette de torbaları 4lü 20 tl.bir yıl oldu bu 3. Torbam sanırım.Hanımlar elektrikli süpürge alacağım ama seçim yapmak ne kadar zormuşÖncelikle kuru,emiş gücü yüksek,uzun süre kullanılabilecek,maksimum 1000 lira bütçeli bir süpürge istiyorum. Dyson filan demeyin yeni araba aldık eşim hayatta almaz, Philips Marathon da saptan kumandalılar çabuk bozuluyormuş bu ikisi dışında emiş gücü kuvvetli,halıyı kaldıracak kuvvette bir süpürge lazım. Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?