Elektriksizlik ve annemin tutumu

Devletten yardım almadan yaşarsa buraya kendi kazandığını yollayabilirmiş ama oda orda devletten yardım alıyo o parayı aktaramazmış türkiyeye yasakmış. Babam böyle dedi. Annem para veriyo yada evden bişeyler yolluyo bize.
Valla çok karışık bir hayatınız var.

Anne babanız ayrı. Anneniz nişanlı, babanız evli ama karısı yurtdışında devlet yardımıyla yaşıyor. Anneniz babanızla size para veriyor geçinmeniz için ama kendi durumu da anca yetiyor falan.

Kusura bakmayın ama aile iliskileriniz çarpık geldi 40 yaşından sonra bir kadın liseli gibi nisanlilik yaşayacak nişanlısı belli belirsiz saatlerde gelip gidecek çok absürd birde evde bekar kızı varken. .
Annem ona çok güveniyo bende güveniyorum yoksa eve giremez. Nişanlı olmasalar bile her akşam bize geliceğinden eminim dediğim gibi aile dostumuz birazda girdiyi çıktıyı seven biri ayıp olmasın diye yüzüne bişey demiyorum saygıdan

Valla çok karışık bir hayatınız var.

Anne babanız ayrı. Anneniz nişanlı, babanız evli ama karısı yurtdışında devlet yardımıyla yaşıyor. Anneniz babanızla size para veriyor geçinmeniz için ama kendi durumu da anca yetiyor falan.
Öyle bi yazmışsınız ki okuyunca bu benim hayatım mı dedim:110:. Malesef sizinde hayatınızda olan şeyleri ben duysam belki bana da garip gelir

Annem ona çok güveniyo bende güveniyorum yoksa eve giremez. Nişanlı olmasalar bile her akşam bize geliceğinden eminim dediğim gibi aile dostumuz birazda girdiyi çıktıyı seven biri ayıp olmasın diye yüzüne bişey demiyorum saygıdan
ne olursa olsun o yaştan sonra nisanlilik bana garip geliyor yani uzatilmamali madem o kadar tanidiksa zaten direk nikah yapilmaliydi. Biz göçmen olmamıza rağmen benim annem amcaoglunu bile eve almaz eşiyle gelse bile o yüzden bu kadar yadirgadim belkide ki zaten düzgün biri olsa ne olursa olsun o saate kadar oturamaz düşünceli bir erkek

Öyle bi yazmışsınız ki okuyunca bu benim hayatım mı dedim:110:. Malesef sizinde hayatınızda olan şeyleri ben duysam belki bana da garip gelir
Valla benim sıradan bir hayatım var ama tabii ki garip gelen şeyler olabilir. Konu birbirimizin hayatlarının garip gelmesi de değil zaten. Ben doğru anlayıp anlamadığımdan emin olmak istedim.

Yani burada tek anlayamadığım babanız açıkçası. Boşanıp ikinciye evlenen, ikinci karısından da ayrı yaşayan bir adam olarak ilk karısından maddi yardım alması. Ama hepiniz bu şekilde bir aile dinamiği kurup düzeni oturtmuşsunuz, kimseye laf düşmez.

Bence şu durumda yapacağınız en mantıklı şey bir şekilde annenizden babanızla olan eviniz için elektrik paranızı alıp babanızın yanına dönmeniz. Anneniz her ne kadar sizi el üstünde tutmak istese de senelerdir sizden ayrı düzeni olmuş ve tam adapte olamıyor düzeni bozmaya.

Valla benim sıradan bir hayatım var ama tabii ki garip gelen şeyler olabilir. Konu birbirimizin hayatlarının garip gelmesi de değil zaten. Ben doğru anlayıp anlamadığımdan emin olmak istedim.

Yani burada tek anlayamadığım babanız açıkçası. Boşanıp ikinciye evlenen, ikinci karısından da ayrı yaşayan bir adam olarak ilk karısından maddi yardım alması. Ama hepiniz bu şekilde bir aile dinamiği kurup düzeni oturtmuşsunuz, kimseye laf düşmez.

Bence şu durumda yapacağınız en mantıklı şey bir şekilde annenizden babanızla olan eviniz için elektrik paranızı alıp babanızın yanına dönmeniz. Anneniz her ne kadar sizi el üstünde tutmak istese de senelerdir sizden ayrı düzeni olmuş ve tam adapte olamıyor düzeni bozmaya.

Annemden ayrılıp babama tam olarak taşınalı 1 sene oldu. Bensiz yaşamaya alışkın değil yani. Babamın bir sene önce eşi yurtdışına gitti Yalnız kalmasın diye ona taşındım. Babam annemden maddi yardım almayı bırakın telefonda bile görüşmez. Tamamen bitirdiler. Annem bana harçlık veriyo evde bişey yokken gidip alışveriş yapmam için. Onun haricinde annem çok düşük bir maaş alıyo yine de elinde ne varsa bana veriyo.

Back
X