Elektronik alet hakkında

gzde12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
96
35
88
35
Diyarbakır
Kızlar elektronik aletler konusunda yardım istiyorum. Örn blender supurge makınası meyve sıkacagı kucuk el supurgesı ve daha baska aklıma gelmeyen eve lazım alınması gerekenler neler ve hangi markalar??:KK54:

Ben aldıklarımı yazayım :KK54:

Elektrik süpürgesi ; Dyson allergy
Kettle ; Bosch
Tost makinesi ; Korkmaz tostkolik
Ütü ; Philips azur
Ekmek kızartma ; Tefal
Blender + çırpıcı ; Braun 7 siyah serisinden
Saç kurutma ; Philips
Saç düzleştirici ; Braun 7 şekillendirici

Hepsinden çok memnunum araştırırken uzun uğraşlar sonucu en iyisi hangi markada ne iyiyse onu almaya çalıştım:KK68:

Ben aldıklarımı yazayım :KK54:

Elektrik süpürgesi ; Dyson allergy
Kettle ; Bosch
Tost makinesi ; Korkmaz tostkolik
Ütü ; Philips azur
Ekmek kızartma ; Tefal
Blender + çırpıcı ; Braun 7 siyah serisinden
Saç kurutma ; Philips
Saç düzleştirici ; Braun 7 şekillendirici

Hepsinden çok memnunum araştırırken uzun uğraşlar sonucu en iyisi hangi markada ne iyiyse onu almaya çalıştım:KK68:
Harikasın ::)

Ben dun aksam baya bı blender setı arastırdım bahsettıgın mq785 mi acaba?

Birde Dyson makınadan cok memnun musun canım? benım 2 tane kedım varda ona gore supurge makınam cok onemlı.

208 lira en düşük fiyat. Nasıl sence canım?
Ben ne kadar aldığımı hatırlamıyorum canım ama biraz daha düşüktü sanırım ama tabi ben 2015 in ilk aylarında almıştım şuanda daha farklı her yer sen en son ne zamana kadar alabilirsen o zamana kadar beklet derim paran varsa son günlerde bile alınır:KK16:

Ben ne kadar aldığımı hatırlamıyorum canım ama biraz daha düşüktü sanırım ama tabi ben 2015 in ilk aylarında almıştım şuanda daha farklı her yer sen en son ne zamana kadar alabilirsen o zamana kadar beklet derim paran varsa son günlerde bile alınır:KK16:
Haklısın canım. Anneler gününü bekliyim ben

Back
X