Elektronik sigara likiti hk.

Cestlaviee

Sabırda yorulur
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
1.338
2.103
133
Merhaba arkadaşlar,

Bu konu hakkında bir fikrim yok ve acil yardıma ihtiyacım var.

aranızda elektronik sigara kullanan var mı? Nişanlımın sigarayı bırakması için bu yola başvurduk fakat doğru likit seçimi yapamadığımız için vazgeçmek üzere. Yanlış bilmiyorsam bu likitlerin sigara aromalı olanları da var.
İnternet üzerinden likit alan var mı ve dediğim gibi sigara markalarına ait aromalar var mı? Özelden adres telefon ya da site atarsanız çok sevinirim.

Not : Kavun ve cheesecake dışında önerebilceğiniz aroma var mı? Sigara hazzı veren.

bizim işyerindekilerin hepsi elk sigara kullanıyor canım . ben hariç :)
öncelikle biliyorsundur ama hatırlatayım elk sigara maalesef sigarayı bıraktırmıyor. O da sigaranın bir çeşidi diyelim , yani uzun süre kullanan arkadaşlar likitleri bitse yada cihaz arızalansa bu seferde sigara yakıyorlar..
Ayrıca bende 1 hafta denemişliğim vardır. Sigara aromalısını hiç duymadım ama ne aromalı olursa olsun fark etmiyor aslında içinde nikotin var likitin etki eden o nikotin oluyor.
Arkadaştan müsaade alabilirsem numarasını sana özelden atarım,
Bu arkadaş bizim firmanın likitçisi gibi yut dışından mı ne getirtiyor.

Ama sigaradan daha zararlı diyorlar onun için, yanlış mı?

İlaçla kısa sürede bırakanlar biliyorum.
+1
Aynen sigaradan daha zararlı nargileden farkı yok. İlaç olarak da isteği varsa bırakır. Çok kişi tanıyorum ilaç kullanıp ilacı bırakıp da sigarayı bırakmayan

günde iki paket sigara içiyor eminim bu daha zararsızdır. psikolojik olarak zor bi zaman geçiriyoruz sigara onun antidepresanı gibi. Yani şuan sigaradan daha iyi geliyor inan yoksa bende biliyorum Kavunla cheesecake denedi dünden beri ama sevmedi sigara içmek istiyo hala

Ama sigaradan daha zararlı diyorlar onun için, yanlış mı?

İlaçla kısa sürede bırakanlar biliyorum.

Valla ilaç için doktorlar kişinin kendininde istemesi gerek diyor. Malesef sigarayı onun nefes alabildiği tek zaman olarak görüyor. Sağlığı için endişe ediyorum ama bazen bi içme biraz diye zorluyorum o süre içinde çılgına dönüyor. En azından şu zıkkım şey biraz olsun soğutur diye düşünüyorum alınan likitlerin nikotin oranını kendimiz ayarlayabiliyormuşuz

iki gündür mü kullanıyor yani ?

Arkadaşların yazığı olumsuzluklara ek olarak patlıyorlar bir de. Cebine falan koymasın bari.

iki gündür mü kullanıyor yani ?

Evet iki gündür deniyor. İlk izlenimi olumlu ama likit yüzünden vazgeçecek gibi. Çok çabuk kestirip atan biri bi de bazı forumlarda okudum likit seçimi önemliymiş sahtesi vs oluyormuş. Valla sigara bile içmediğim için inan anlamıyorum

Sigara isteğı hiç gitmez ki. Eşim bu aleti 7 ay önce başladı. Hala kullanıyor ve o elmalı içiyor. Nikotini gitikçe düşürüyor. Bana diyor ki hala sıgara içesim var. Ama biliyorum ki bir kere içince dadı çok kötü lacak.
Buna bir iyice alışsın eşiniz ondan sonra bir sıgara içince nefret edecektir çünkü dadı iğrenç geliyormuş.
Allah sabır versin. Benimde başımda bir tane var. Zor vallahı. 7 ay oldu başlıyalı ama gel de bana sor.

Ay sorma gerçekten dilimde tüy bitti ya içmediğim halde girdiğim ortamlarda herkes içiyorum sanıyor sürekli dip dibe olduğumuz için bana da siniyor koku. Üstüne ev Allahım gözümün önüne geldi koltukları mı yakmadı sigarayla uyuyakalıp tşört kazak hatta elini bile yaktı ya derin bi yara izi var uyurken parmağına basmış sigarayı. Ne diyim ki gerçekten kendim içsem belki bi nebze anlarım ama yok bana iğrenç ötesi geliyor ya.

canım bizim arkadaşların hepsi ilk 1 hafta dişlerini sıktılar alışana kadar.
cihazın başlığı da önemli , benimki acayip yakıyordu boğazımı ben bıraktım o yüzden . arkadaşa verdim başlığı değiştirdi ve hala kullanıyor. Bazı cihazlarda çekince doyum daha fazla oluyor , şimdi bizim likitçi arkadaşa ulaşamadım ulaşırsam soracağım.

Evet anlıyorum. Ama eşiniz kendi isteiyle bırakması gerek. Sizin zorlamanız fayda etmez.
Benim eşim kendi iatedi

Çok sağol valla haber bekliyorum hayırlısıyla 2 tane sigara paketiyle gezmeyi bıraksın yeter

İnşallah tiksinir bir vesile ile de kendi bırakır.

Önce felseğen çiğneyip üzerine sigara içince çok iğrenç oluyormuş, bırakmak için bir yöntem de bu diyorlar da, sanırım yapmaz.

Yazık valla...gencecik ciğerleri, zift, katran ile doldurmak nedir...Allah akıl fikir versin hepsine....

Bırakmak istemiyorum o benim rahatladığım tek an diye nitelendiriyor inada bindirmek istemiyorum inşallah şu sıkıntıları atlatırız da o zaman canına okuyacağım. Ama şu fesleğen işini çaktırmadan yapabilirim o sever böyle ot falan yemeyi denicem yani. :)

Elektronik sigaradan korkuyorum hatta yolda mağazada cagede biyerde görsem kaçıyorum o derece

Patlıyolar bunlar iyi yerden şyi bi marka almak lazım onada güvenmem ya neyse

Sizin aromalı dediğiniz şey elektronik sigara değil nargile aklınızda olsun

Sigarayı elektronik nargileyle bırakamaz

Erkek arkadaşım kullanıyor 1 yılı aşkın zamandır memnun baya fakat o zaten sigara tirkayikisi değildi nikotinsiz likit alıp keyif için arada bir içiyor. Ben bir sigara tirkayikisi olarak şahsen tatmin olamıyorum elektronikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…