Elektronik sigara likiti hk.

Öğrendiğiniz de bana da iletebilir misiniz? Benimde eşim başladı bi kaç haftadır ama nikotin krizi tutuyor diyip içmeye başladı yine

Çok sağol valla haber bekliyorum hayırlısıyla 2 tane sigara paketiyle gezmeyi bıraksın yeter

Şimdi görüştüm arkadaşla bilgileri paylaşayım ..
tütün aromalı olacakmış.Buharistan yada joitech internet sitelerinde bulabilirmişsiniz.
bu arada nikotin miktarı önemliymiş , muhtemelen düşük nikotinli kullandığınızı söyledi.
0,8-0,12 mg olmalıymış likitte yazıyormuş.
tütün aromalı RY4 olarak da geçiyormuş.

Öğrendiğiniz de bana da iletebilir misiniz? Benimde eşim başladı bi kaç haftadır ama nikotin krizi tutuyor diyip içmeye başladı yine

Şimdi görüştüm arkadaşla bilgileri paylaşayım ..
tütün aromalı olacakmış.Buharistan yada joitech internet sitelerinde bulabilirmişsiniz.
bu arada nikotin miktarı önemliymiş , muhtemelen düşük nikotinli kullandığınızı söyledi.
0,8-0,12 mg olmalıymış likitte yazıyormuş.
tütün aromalı RY4 olarak da geçiyormuş.

Çok kötü tatmin olmamak. Kafada bitmesi lazım demek ki

Süpersiniz çok teşekkür ederim. Bi site buldum orda yazıyor 0,6-0,12-0,18 şeklinde yüksekten başlayıp düşüğe doğru devam edeceğiz o zaman. Onun kullandığı 0,3 müş zaten.
Buharistanda kapanmış bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…