Elektroterapi ve kavitasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi tweetyyyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tweetyyyy

Ziyaretçi
Kızlarr merhabalar hepiniseeee:)elektro terapi yaptıran varmı sonuc alanlar varmı ne olur yardımcı olun banaaa 2 seans 40 dk hersenasım basladım sızce ıse yarıcak mı ???

Ben seneler önce yaptırmıştım. 10 seans gitmiştim. 6 cm kadar incelme olmuştu. Vücut sıkılaşıyor. Ama bir müddet sonra tekrar eski haline geliyor. O yüzden inceldikten sonra spor yapmak lazım.

tesekkur ederım canım ılgılendıgın ıcın benı duyan yok mu baskkaaaa pasif jımnastık ve kavıtasyon dıorummmmmmmmmm

tesekkur ederım canım ılgılendıgın ıcın benı duyan yok mu baskkaaaa pasif jımnastık ve kavıtasyon dıorummmmmmmmmm

Bu tür işlemlerin hiçbirinin etkisi sonsuza kadar sürmüyor.Kişise bakımlarımızı nasıl ihmal etmeden yapıyorsak bunlarıda ayda bir koruma seansı olarak yapmak gerekir.Evet yaptırdığın sürece netice alırsın,devam etmezsen etkisi gider.

Ben yeni başladım.Dün ilk seansıma girdim.Ama 1 saat sonra hafi kanamam oldu.Reglime 4gün vardı.Ne reglim ne değil sizde de olmuşmuydu kanama.

Ben Ramazandan önce 1 seans kavitasyon yaptırmıştım, regl dönemine 1 hafta olmasına ragmen 1 gün sonra regl olmuştum.

Ben Ramazandan önce 1 seans kavitasyon yaptırmıştım, regl dönemine 1 hafta olmasına ragmen 1 gün sonra regl olmuştum.

Bende aynı sıkıntıyı yaşadım, 2 ay sonra düzene girdi.

Şu an devam etmekte olduğum bir güzellik salonu var, fiyat olarak baya uygun Kadıköy'de açıkcası bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim ilk başlarda.

Adres ve fiyat bilgisi paylaşmak yasak olabilir diye isteyen özel mesaj atsın yardımcı olurum.

Back
X