Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

bilmiyorum tombişciğim umudumu yitirdim birden bile bile içtim dayanamdım bi acıya grip geldi bulaştı bide bana tam vaktinde, yarın yine devam edeceğiz belki yumurtlama sona ermemiştir, olur dimi

bende senın gıbı gec yımırtlama ayagına epey calismistim drr. oyle demisti cok pis bir agri ama dayan canim

lugesma birde folik asitte başladın mı?

cnm folik asiti nerdeyse 6 aydır alıodum. arada unutsamda içiyodum. çk çok önemliymiş aman ihmal etmeyelim...

aynen bendede öle oluyo. içim bayılıo sanki sonra tıka basa doluymusum gibi oluyo yiyemiom.

Herkez buradaymışşşş kızlar bi sorum var ben çatlama iğnesi vuruldummmm 10 günü geçti ama regly olacak gibi ağrım varrrr neden bilen veye tecrübesi olan varmı

cnm bnmde çok şişliğim oluyodu ve tüm hamişlk belrtilerini yaşıyodum. iğneden sonra ağrın nerdeyse 15 gn sonra geçio bnm öle oluyodu..

olacağı varsa da herşeye rağmen olur dimi canım, ben biraz üzgünüm de

hiç kendini üzme canım olucağı varsa inan bana çatıdan atlasan bile olur.bak bizim şirkette bi ark 10 sene çocuğu olmadı gitmediği yapmadığı bişey kalmadı günü geçmiş bi kaç gün hastalanmak için ip atlamış neler yapmış kaçık neyse uzun sürünce dr gitti o yine hamileymiş hemde tedavisiz vakti zamanı ozamanmış

Olacağı varsa da herşeye rağmen olur dimi canım, ben biraz üzgünüm de
ne oldu ben kapiya yazdim umutsuzluk yok diye okumadinmi caniskom anlat hadi deniz teyzeneeeeeeeeee

hayırlı olsun topigin denizcim

hosgeldin melegim eeee nasilsin junior melek ne yapiyor sen nerden buldun kisssssssss disin ne oldu

umudumu yitirmek istemiyorum canım zaten dediğin gibi olacağı varsa olacak zaten vakti geldiyse ama üzülüyor insan yine de, asena dedi onun dr yumurtlama zamanı ağrı kesici içmesini önermemiş, ben de dün majezik içtim çok ağrım vardı gribim bide dayanamdım , olsun napalım kısmet değilmiş

ne oldu ben kapiya yazdim umutsuzluk yok diye okumadinmi caniskom anlat hadi deniz teyzeneeeeeeeeee

hosgeldin melegim eeee nasilsin junior melek ne yapiyor sen nerden buldun kisssssssss disin ne oldu
junior sıkıştırıp duruyo teyzesi kasıgımı diş gebelik var diye olmadı tatlım sen nasılsın öteki topikte yeni yer açtıgını duydm araştrdm buldm

bak öyle düşünme ilacada yorma kafanı hastalanan kadar her zaman bi ümit vardır hadi ama iyi düşünki iyi olsun ama dimi

inş olcak kızlar gönülden isteyip duanızıda esirgemeyn olur allahın iznyle bakın bende 9 aydr yoruldm dedm sonunda geldi kuzum sizinde olcak yeterki inanın

bense sen yine dikkatt et olurmu bende de öle oldu geçen ay 2-3 gün lekelenme oldu test yaptım negatif kan testinde öyle bekledim 10-15 gün sonra doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi ya hasta olacaksın yada gebesin dedi o da kan tesi yaptı çıkmadı hatta adet sökücü bile verdi ama bak p.tesi öğrendim hamiş olduğumu iyikide içmemişim o ilaçlarıı inşş sende hamişsindir

bak öyle düşünme ilacada yorma kafanı hastalanan kadar her zaman bi ümit vardır hadi ama iyi düşünki iyi olsun ama dimi

ben bilmeden içtim ilacı belki bişeycik olmaz dimi , hem çatlamadan iki gün sonrada olma ihtimali varmış ,belki olur tamam umudumu yitirmeyeceğim söz veriyorum ve dua ediyorum hepimiz için

way bee mucize gibi Allah tamamına erdirsn canm sağlıkla gelsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…