- Konu Sahibi tombistombis
-
bilmiyorum tombişciğim umudumu yitirdim birdenbile bile içtim dayanamdım bi acıya grip geldi bulaştı bide bana tam vaktinde, yarın yine devam edeceğiz belki yumurtlama sona ermemiştir, olur dimi
lugesma birde folik asitte başladın mı?
aynen bide benim karnım acıkıo bi kasık alıorum yemekten hemen doyuyorum sanki boğazıma kadar dolu gibi oluyorum böyle tuaf canım bişiler istiyor sonra onları görünce geçiyo birde durgunum dünya yansa umrumda olmıcak
bende senın gıbı gec yımırtlama ayagına epey calismistim drr. oyle demisti cok pis bir agri ama dayan canim
Herkez buradaymışşşş kızlar bi sorum var ben çatlama iğnesi vuruldummmm 10 günü geçti ama regly olacak gibi ağrım varrrr neden bilen veye tecrübesi olan varmı
olacağı varsa da herşeye rağmen olur dimi canım, ben biraz üzgünüm de
ne oldu ben kapiya yazdim umutsuzluk yok diye okumadinmi caniskom anlat hadi deniz teyzeneeeeeeeeeeOlacağı varsa da herşeye rağmen olur dimi canım, ben biraz üzgünüm de
hayırlı olsun topigin denizcim
hiç kendini üzme canım olucağı varsa inan bana çatıdan atlasan bile olur.bak bizim şirkette bi ark 10 sene çocuğu olmadı gitmediği yapmadığı bişey kalmadı günü geçmiş bi kaç gün hastalanmak için ip atlamış neler yapmış kaçık neyse uzun sürünce dr gitti o yine hamileymiş hemde tedavisiz vakti zamanı ozamanmış
junior sıkıştırıp duruyo teyzesi kasıgımı diş gebelik var diye olmadı tatlım sen nasılsın öteki topikte yeni yer açtıgını duydm araştrdm buldmne oldu ben kapiya yazdim umutsuzluk yok diye okumadinmi caniskom anlat hadi deniz teyzeneeeeeeeeee
hosgeldin melegim eeee nasilsin junior melek ne yapiyor sen nerden buldun kisssssssss disin ne oldu
umudumu yitirmek istemiyorum canım zaten dediğin gibi olacağı varsa olacak zaten vakti geldiyse ama üzülüyor insan yine de, asena dedi onun dr yumurtlama zamanı ağrı kesici içmesini önermemiş, ben de dün majezik içtim çok ağrım vardı gribim bide dayanamdım , olsun napalım kısmet değilmiş
inş olcak kızlar gönülden isteyip duanızıda esirgemeyn olur allahın iznyle bakın bende 9 aydr yoruldm dedm sonunda geldi kuzum sizinde olcak yeterki inanınumudumu yitirmek istemiyorum canım zaten dediğin gibi olacağı varsa olacak zaten vakti geldiyse ama üzülüyor insan yine de, asena dedi onun dr yumurtlama zamanı ağrı kesici içmesini önermemiş, ben de dün majezik içtim çok ağrım vardı gribim bide dayanamdım , olsun napalım kısmet değilmiş
Keşke canım ama dün test yaptım bi halt çıkmadı. Gerçi kıytırık bi testti ama ne bilim olsa çıkarmıydı acaba. Günümde bu gün. İnan hala dua ediyorum Allahım ne olur bu sefer olsun diye. Ama alıştırdım kendimi olmasada bunada şükür umudumuz var en azından.
bak öyle düşünme ilacada yorma kafanı hastalanan kadar her zaman bi ümit vardır hadi ama iyi düşünki iyi olsun ama dimi
inş olcak kızlar gönülden isteyip duanızıda esirgemeyn olur allahın iznyle bakın bende 9 aydr yoruldm dedm sonunda geldi kuzum sizinde olcak yeterki inanın
bense sen yine dikkatt et olurmu bende de öle oldu geçen ay 2-3 gün lekelenme oldu test yaptım negatif kan testinde öyle bekledim 10-15 gün sonra doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi ya hasta olacaksın yada gebesin dedi o da kan tesi yaptı çıkmadı hatta adet sökücü bile verdi ama bak p.tesi öğrendim hamiş olduğumu iyikide içmemişim o ilaçlarıı inşş sende hamişsindir
ben bilmeden içtim ilacı belki bişeycik olmaz dimi , hem çatlamadan iki gün sonrada olma ihtimali varmış ,belki olur tamam umudumu yitirmeyeceğim söz veriyorum ve dua ediyorum hepimiz için
etmezmym tatlım ya isteyen tüm kardeşlerim hep duamdaİnş canımcım bizim için dua et sen hamişsin duaların kabul olur
way bee mucize gibiAllah tamamına erdirsn canm sağlıkla gelsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?