Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

canim iyi eglenceler

Bi ağrıya dayanamadım sinir oluyorum kendime bu ay da gitti döllenme olmamıştır :84:
canim öyle düsünme ben 1 haftada iki kere acile 10 kezde kendi dr. uma gittim öbür topigi okumadinmi neler cektim bazi bünye kaldirmiyormus birde söylemesi ayip eger kabizlik ve gaz sorunu varsa bagirsaklar baski yapiyormus kötü düsünme ne olur

Herkez buradaymışşşş kızlar bi sorum var ben çatlama iğnesi vuruldummmm 10 günü geçti ama regly olacak gibi ağrım varrrr neden bilen veye tecrübesi olan varmı

kızlar benim yumurtalıklarım ağrıyor birde ben çok duygusalım sinirliyim tahammülsüzüm

off cnm bnde aynen öleyim. kasıklarımdaki ağrı bi tuaf yaa. ama ağrıyo hasta olcakmış gibi deilde değişik bi şekilde. ayy dinediğim müzklerde bile gözlerm yaşarıyor....
ve karnım acıktııııı mesai btsede eve gitsek

bilmiyorum tombişciğim umudumu yitirdim birden bile bile içtim dayanamdım bi acıya grip geldi bulaştı bide bana tam vaktinde, yarın yine devam edeceğiz belki yumurtlama sona ermemiştir, olur dimi

aynen bide benim karnım acıkıo bi kasık alıorum yemekten hemen doyuyorum sanki boğazıma kadar dolu gibi oluyorum böyle tuaf canım bişiler istiyor sonra onları görünce geçiyo birde durgunum dünya yansa umrumda olmıcak

Ya bende dün bu saatlerde, birde sabah biraz lekelendim ama hala tam regl olamadım. Buda bana aşırı halsizlik ve mide bulantısı veriyor. Olmayayım diye umut ederken şimdide olsada geçse yeni periyod başlasa diye dua ediyorum Allahım bu ne yaman çelişkidir böyle

aşkım belki hamile de olabilirsinnnn yinede umutlandırmak isteme ama lekelenme halsizlik mide bulantısı bilim bekle bakalım birazz inşş. ALLAH'IM YAAA İNŞŞŞ

aşkım belki hamile de olabilirsinnnn yinede umutlandırmak isteme ama lekelenme halsizlik mide bulantısı bilim bekle bakalım birazz inşş. ALLAH'IM YAAA İNŞŞŞ

Keşke canım ama dün test yaptım bi halt çıkmadı. Gerçi kıytırık bi testti ama ne bilim olsa çıkarmıydı acaba. Günümde bu gün. İnan hala dua ediyorum Allahım ne olur bu sefer olsun diye. Ama alıştırdım kendimi olmasada bunada şükür umudumuz var en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…