- Konu Sahibi tombistombis
-
canim iyi eglencelerkızlar bnde geldimm.. ay hiç çalışasım yokk.. eve gidip yatasım varrr:)
annem sabahtan beri 10 kere aradı kıyamam yaaa...docacımda yolda gelio bu akşam kutlama var...
kızlarr bide bugün bebi hep elektrik çarpıo neye dokunsam irkiliom bi telefonun kulaklığı bile çarptı okadr yani:))
oyyyyyyyyyyy simdi sen aglama ben ne desen yaparim ama 9 ay sonra senin anandan emdini burnundan getirecek yigenim ahimi almazmi bir daha düsün
kiz ben senin nazini cekecem oda benim icin sana cektirecek gece memeee diyecek yok cicsim yok kakam diye o anlamda dedim ben ve ah etmek olurmu yerim ben onu nasil sevmem anasini ask olsun
nerdeydin kiz kahvede sogudu ne olacak bakiyimmmm hos geldinnnnnnnnnncanlar nasılsınız bende bi değişiklik yok
bence de insanlar ne agir diyetler yada sporlar yapiyorlar icki vs. icenler var bilmeden hamisligini hem 4 haftaya kadar zaten bebis degil foligi orten kese olusuyor sen efham yapmaüzülme çocuğun varlığından haberdar olana kadar yapılan hatalar etkilemzmiş bundan sonra daha dikkatli olursun
kızlar benim yumurtalıklarım ağrıyor birde ben çok duygusalım sinirliyim tahammülsüzüm
canim iyi eglenceler
oyyyyyyyyyyy simdi sen aglama ben ne desen yaparim ama 9 ay sonra senin anandan emdini burnundan getirecek yigenim ahimi almazmi bir daha düsün
kiz ben senin nazini cekecem oda benim icin sana cektirecek gece memeee diyecek yok cicsim yok kakam diye o anlamda dedim ben ve ah etmek olurmu yerim ben onu nasil sevmem anasini ask olsun
bende zaten o anlamda dedim bi sorun yok ok.
canim öyle düsünme ben 1 haftada iki kere acile 10 kezde kendi dr. uma gittim öbür topigi okumadinmi neler cektim bazi bünye kaldirmiyormus birde söylemesi ayip eger kabizlik ve gaz sorunu varsa bagirsaklar baski yapiyormus kötü düsünme ne olurBi ağrıya dayanamadım sinir oluyorum kendime bu ay da gitti döllenme olmamıştır :84:
kızlar benim yumurtalıklarım ağrıyor birde ben çok duygusalım sinirliyim tahammülsüzüm
canim öyle düsünme ben 1 haftada iki kere acile 10 kezde kendi dr. uma gittim öbür topigi okumadinmi neler cektim bazi bünye kaldirmiyormus birde söylemesi ayip eger kabizlik ve gaz sorunu varsa bagirsaklar baski yapiyormus kötü düsünme ne olur
herkez buradaymışşşş kızlar bi sorum var ben çatlama iğnesi vuruldummmm 10 günü geçti ama regly olacak gibi ağrım varrrr neden bilen veye tecrübesi olan varmı
canim bu konuda bilgim yok ama bir ara green bu konuyla ilgili birseyler yazmis bir bakiver görmemisizdir cogumuz bastan okuyarak geliyoruz yaakimse cvp yazmıyoooooooooooooooo
off cnm bnde aynen öleyim. kasıklarımdaki ağrı bi tuaf yaa. ama ağrıyo hasta olcakmış gibi deilde değişik bi şekilde. ayy dinediğim müzklerde bile gözlerm yaşarıyor....
ve karnım acıktııııı mesai btsede eve gitsek
Ya bende dün bu saatlerde, birde sabah biraz lekelendim ama hala tam regl olamadım. Buda bana aşırı halsizlik ve mide bulantısı veriyor. Olmayayım diye umut ederken şimdide olsada geçse yeni periyod başlasa diye dua ediyorum Allahım bu ne yaman çelişkidir böyle
Üzülme der Mevlana;
Birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gercekten olmaması gerektiği için olmuyordur...
kimse cvp yazmıyoooooooooooooooo
aşkım belki hamile de olabilirsinnnn yinede umutlandırmak isteme ama lekelenme halsizlik mide bulantısı bilim bekle bakalım birazz inşş. ALLAH'IM YAAA İNŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?