Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

slm kıslarr yaw yeni topik açıyonuz bana neden haber vermiyosunuzz bende diğer tarafa bakıyom in cin top oynuyo :)
canim gören geliyor hosgeldin gelmene sevindim nasilsin fistigim

bencede acele etme en azindan 3-4 gün önce yap yada en iyisi regl gecsin

ya bunlari dr. a sorun bizede bilgi verin canim.....

bendede 3 tane yumurta oldu çatlamadığı için iğne oluyoruz zaten ama çatladığınıda anlarsın canım kasıklarında şiddetli ağrı ve akıntı olur
BANA YIMIRTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dimeyin bacimmmmmmmm
Yeni topiciğiniz hayırlı olsun efenim, sonunda buldum sizi
hos geldin canim
Bende geldııımmmmmm
sende hos geldin
niye kimse konuşmuyor yav,ben bari konuşayım,kızlar ben bu ay çatlama iğnesi vuruldum,bat 28,şimdi oramı buramı yokluyorum belirti falan varmı diye
anam da anam battasim gelmis klomendasim daymis amanda amannnn

kizlar kahve icekmi kim yapacak ben yoruldum ama

bana dr 16. gun baslanan ve 10 gün kullanacagim progestoran verdi ilc bitince test yap dedi yani adetten 3 gün önce oluyor sen ne dersin

tombişcim dr, sordum iğne vurulayım mı diye vurdurmadı soğuk algınlığı ilacı iç dedi ama ben mecbur kaldım antibiyotik içmeye internetten araştırdım döllenmede biraz tehlike oluyormuş düşme gibi bende hemen bıraktım ama majezik içmeye de mecburdum, dün de çatlamayı anladım çalışmaya devam ettik ve ilacı bıraktım nasip artık bakalım bekliyoruz son 14 gün

cnm ben hamile kalmadan önce en son doktora gittiğimde bana 2 yumurtan oluşmuş dedi ve kesinlikle ağrı kesici içme dedi döllenmeye engel oluyomuş

cnm ben hamile kalmadan önce en son doktora gittiğimde bana 2 yumurtan oluşmuş dedi ve kesinlikle ağrı kesici içme dedi döllenmeye engel oluyomuş

yaaaa üzüldüm ama şimdi ama ben ilişkiye girmeden 2 saat önce falan içtim keşke içmeseydim dayansaydım o acılara bide majezik içtim

kızlar bnde geldimm.. ay hiç çalışasım yokk.. eve gidip yatasım varrr:)
annem sabahtan beri 10 kere aradı kıyamam yaaa...docacımda yolda gelio bu akşam kutlama var...
kızlarr bide bugün bebi hep elektrik çarpıo neye dokunsam irkiliom bi telefonun kulaklığı bile çarptı okadr yani:))

yaaaa üzüldüm ama şimdi ama ben ilişkiye girmeden 2 saat önce falan içtim keşke içmeseydim dayansaydım o acılara bide majezik içtim

canım üzülme lütfen inşallah bişi olmaz etkilemezz.

ağlayıp sızlanmayın lütfen yaaaa bak bnde ağlıom burda valla okudukca yazdıklarınızı. zaten çok duygusalım....

canim biliyon yumurtayi zor catlatmistim hastanelik bile oldum simdi bekliyom 28 ine boyumun ölcüsünü alacam bakalim

iim canm benim bebiş haberlerini aldıkça daha mutlu oluyorum :))sen nasılsın bakalım
bende iyiyim bekliyom iste ama panik degilim inaniyom bir gun biri mutlaka bana anne diyecek haticenin duasi bana iyi geldi yada ben bosluktan o duaya sarildim bilmiyom canim artik adresi biliyin demi

süpersin çok sevindim senin adına hep böyle pozitif ol aslında hepimiz öyle olalım inanıyorum ki en kısa zamanda hepimiz birer anne olucaz ozamanda burdan nasıl yetiştirmemiz gerektiğini yazıcaz güzel günler çokkk yakında canmcım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…