- Konu Sahibi tombistombis
-
canım çatlamadığı dr. Anlıyor dimi ?
canim gören geliyor hosgeldin gelmene sevindim nasilsin fistigimslm kıslarr yaw yeni topik açıyonuz bana neden haber vermiyosunuzzbende diğer tarafa bakıyom in cin top oynuyo :)
bencede acele etme en azindan 3-4 gün önce yap yada en iyisi regl gecsinhoşbulduk canım,yok ben beklemeye kararlıyım,bugün 11.günüm ama sabredip bekliycem,sonuç negatif çıkarsa çok üzülürüm en azından reglime kadar biraz daha belki hamileyimdir diye kendimi avutur sevindiririm
ya bunlari dr. a sorun bizede bilgi verin canim.....bende yumurtayı çatlattım çok şükür:):) salı doktora gittim perisan halde grip olmuş halde, doktor smear aldı dedi yumurtan çatlamak üzere ve dün müthiş kasık ve bel ağrısıyla yumurtayı çatlattım onun belirtisi olması lazım öldüm bittim ama bide hastalık üstüne yine de o halde çalışmalara devam ettim bebeğim için:) antibiyotik verdi doktor iki tane içtim bıraktım döllenme olursa sorun olmasın diye bide majezik içtim kızlar bişey olmaz dimi
BANA YIMIRTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dimeyin bacimmmmmmmmbendede 3 tane yumurta oldu çatlamadığı için iğne oluyoruz zaten ama çatladığınıda anlarsın canım kasıklarında şiddetli ağrı ve akıntı olur
hos geldin canimYeni topiciğiniz hayırlı olsun efenim, sonunda buldum sizi
sende hos geldinBende geldııımmmmmm
anam da anam battasim gelmis klomendasim daymis amanda amannnnniye kimse konuşmuyor yav,ben bari konuşayım,kızlar ben bu ay çatlama iğnesi vuruldum,bat 28,şimdi oramı buramı yokluyorum belirti falan varmı diye
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyeliimm. çatlatma iğnesi şişkinlik karın ve kasık ağrısı yapıyor arkadaşlar iğnenin yan etkileriyle gebelik belirtileri benziyor. bi de erken idrar testi veya kan testi yapmayın, ama iğneden bi 12 gün sonra kanda net sonucu alırsınız, hadi güzel haberler bekliyoruzz.
tombişcim dr, sordum iğne vurulayım mı diye vurdurmadı soğuk algınlığı ilacı iç dedi ama ben mecbur kaldım antibiyotik içmeye internetten araştırdım döllenmede biraz tehlike oluyormuş düşme gibi bende hemen bıraktım ama majezik içmeye de mecburdum, dün de çatlamayı anladım çalışmaya devam ettik ve ilacı bıraktım nasip artık bakalım bekliyoruz son 14 gün
cnm ben hamile kalmadan önce en son doktora gittiğimde bana 2 yumurtan oluşmuş dedi ve kesinlikle ağrı kesici içme dedi döllenmeye engel oluyomuş
oyyyyyyyyyyy simdi sen aglama ben ne desen yaparim ama 9 ay sonra senin anandan emdini burnundan getirecek yigenim ahimi almazmi bir daha düsün
SEN AH ETMEZSİN Kİ TEYZESİ SEN BİTANESİNNN SEVİYORUZ SENİİİİ
yaaaa üzüldüm ama şimdiama ben ilişkiye girmeden 2 saat önce falan içtim keşke içmeseydim dayansaydım o acılara bide majezik içtim
yaaaa üzüldüm ama şimdiAma ben ilişkiye girmeden 2 saat önce falan içtim keşke içmeseydim dayansaydım o acılara bide majezik içtim
yaaaa üzüldüm ama şimdiama ben ilişkiye girmeden 2 saat önce falan içtim keşke içmeseydim dayansaydım o acılara bide majezik içtim
canim biliyon yumurtayi zor catlatmistim hastanelik bile oldum simdi bekliyom 28 ine boyumun ölcüsünü alacam bakalimtombişcim dr, sordum iğne vurulayım mı diye vurdurmadı soğuk algınlığı ilacı iç dedi ama ben mecbur kaldım antibiyotik içmeye internetten araştırdım döllenmede biraz tehlike oluyormuş düşme gibi bende hemen bıraktım ama majezik içmeye de mecburdum, dün de çatlamayı anladım çalışmaya devam ettik ve ilacı bıraktım nasip artık bakalım bekliyoruz son 14 gün
bende iyiyim bekliyom iste ama panik degilim inaniyom bir gun biri mutlaka bana anne diyecek haticenin duasi bana iyi geldi yada ben bosluktan o duaya sarildim bilmiyom canim artik adresi biliyin demiiim canm benim bebiş haberlerini aldıkça daha mutlu oluyorum :))sen nasılsın bakalım
canım üzülme lütfen inşallah bişi olmaz etkilemezz.
ağlayıp sızlanmayın lütfen yaaaa bak bnde ağlıom burda valla okudukca yazdıklarınızı. zaten çok duygusalım....
canim biliyon yumurtayi zor catlatmistim hastanelik bile oldum simdi bekliyom 28 ine boyumun ölcüsünü alacam bakalim
bende iyiyim bekliyom iste ama panik degilim inaniyom bir gun biri mutlaka bana anne diyecek haticenin duasi bana iyi geldi yada ben bosluktan o duaya sarildim bilmiyom canim artik adresi biliyin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?