Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

sonunda geçmişi okuyup bende gelebldim yanınıza
nasılsınız kızlar iimisinz

senin ne kadarlıktı tatlım

daha çok yeni cnm dn akşam öğrendm ve bat 25 temmuzdu erkenden öğrendm. 19,52 çıktı değer labdaki kız çok çok yni dedi 3 haftalık.bnm hesabıma göre 10 gnlük daha...
allah nazarlardan korusun sağlıkla sıhatle alalım kucağımıza inş. isteyen herkesde bu duyguyu tatsın inş.

haziranda kaçında oldun şeker

yaa ben de bu hamileleri görünce gaza gelip bugün bir test daha yaptım 23 ü gecesi yada 24 ü gibi en geç adet günüm, ve testim yineee kalbimden tertemiz biir sayfa gibi negatif ama ben her test yapışımda o teste öyle bir bakıyorum ki, değşik açılardan, cam kenarında, lambanın altında falan, biraz daha uğraşırsam sanırım düşünce gücüyle 2. çizgiyi çıkarıcam, odaklanmam lazım biraz daha ahahaha

aslında bunu kendimze yapmasak ii ama işte tutamıyrz kendimzi
sonra sonuç hüsran... bi de3 benm gbi 2. çizgiyi silk görüp kendini hamile hissednlere oluyo dr a gidiyosun dr hadi hayırlı olsun bide kanda bakalım görelim kaç haftalık diyo sonra bi bakıyosun gebelik yok
ama bu aya tam gaz çalışmalara devam inş. bu sefer olur

olucak tatlım gelick inş bebişin

olucak canım merak etme
bende hala regli olmadım çatlatma iğnesinden sonra 17. günüm bugün bir belirtide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…