- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
- Konu Sahibi tombistombis
-
hoşgeldn şeker iyiyz sensonunda geçmişi okuyup bende gelebldim yanınıza
nasılsınız kızlar iimisinz
sonunda geçmişi okuyup bende gelebldim yanınıza
nasılsınız kızlar iimisinz
senin ne kadarlıktı tatlımartacak artacak ben buna çok inanarak geldim topiğe. bak sonucunuda aldım.
pozitif düşünüyoruz bebişler gelioooo
senin ne kadarlıktı tatlım
daha çok yeni cnm dn akşam öğrendm ve bat 25 temmuzdu erkenden öğrendm. 19,52 çıktı değer labdaki kız çok çok yni dedi 3 haftalık.bnm hesabıma göre 10 gnlük daha...
allah nazarlardan korusun sağlıkla sıhatle alalım kucağımıza inş. isteyen herkesde bu duyguyu tatsın inş.
hoşgeldn canm iki hamişimz var iyiyiz yani sen nasılsn?
hoşgeldn şeker iyiyz sen
yaa ben de bu hamileleri görünce gaza gelip bugün bir test daha yaptım 23 ü gecesi yada 24 ü gibi en geç adet günüm, ve testim yineee kalbimden tertemiz biir sayfa gibi negatifama ben her test yapışımda o teste öyle bir bakıyorum ki, değşik açılardan, cam kenarında, lambanın altında falan, biraz daha uğraşırsam sanırım düşünce gücüyle 2. çizgiyi çıkarıcam, odaklanmam lazım biraz daha ahahaha
tatlım bebişin tam 26 günlük hayırlı olsn25 hazirandı cnm. genelde 31 gnde oluodum ilaçlarla:)
bu ay ilaçda yok kırmızılarda çok şükür
nasıl olsn bebişin kasmalarıyla ugraşıyrm sende ne var ne yokbende iim çok şükr canm sen naslsn nasl gdiyo...
olucak tatlım gelick inş bebişinyaa ben de bu hamileleri görünce gaza gelip bugün bir test daha yaptım 23 ü gecesi yada 24 ü gibi en geç adet günüm, ve testim yineee kalbimden tertemiz biir sayfa gibi negatifama ben her test yapışımda o teste öyle bir bakıyorum ki, değşik açılardan, cam kenarında, lambanın altında falan, biraz daha uğraşırsam sanırım düşünce gücüyle 2. çizgiyi çıkarıcam, odaklanmam lazım biraz daha ahahaha
aslında bunu kendimze yapmasak ii ama işte tutamıyrz kendimzi
sonra sonuç hüsran... bi de3 benm gbi 2. çizgiyi silk görüp kendini hamile hissednlere oluyo dr a gidiyosun dr hadi hayırlı olsun bide kanda bakalım görelim kaç haftalık diyo sonra bi bakıyosun gebelik yok
ama bu aya tam gaz çalışmalara devam inş. bu sefer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?