- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi tombistombis
-
valla canımcımmmm öremedik bişi pek :)kristalllllllllllll nörüyon canisiiiiiiiiiiiii
valla canımcımmmm öremedik bişi pek :)
bugün doktordaydım hiçte iyi geçmedi doktorumiki doktor birden inceledi yumoşum 3 cm olmuş yuhh dedim
iğnede çatlatmamış inşallah kiste çevirmez doktor pek umutlu deil inşallah biz yanlış görmüşüzdür dedi bazen böle oluo dedi geçte çatlayıp döllene bilirmiş çatlayıp tekrardan bişi söyledi valla unuttum öle bişide olabilirmiş kistete çevirebilirmişsebebini sordum koltuk altımdaki bezelerin sebep olabileceğini ateşimin 39 a çıkmasının sebep olabileceğini kullandığım antibiyotiklerin sebeb olabileceğini söyledi çektiğim usg mı gösterdim antibiyotik tedavisinden sonra tekrarlayalım bunu dedi orda bişi çıkmış herhalde o çıkan kaybolmassa bi doktorumuz var onunla seni irtibata geçiririz dedi böle yanii moral sıfırrrrrr :84::84::84::84::84::84:
canım kusura bakma konuya balıklama dalıyorum ama yazdıklarını okudum,öncelikle moralini yüksek tutmaya çalış,zor biliyorum ama Allahtan ümit kesilmiyor,bellimi olur geç çatlayıp geç döllenme olacaktır,her bünye farklı.mesela ben geç döllenmeyle hamile kalmıştır,seninde olurmu olur.hem diyelimki kist oluştu(tabii inşaallah olmaz)onunda çaresi var,ya kendiliğinden kaybolur yada haplarla yok ederler.üzülme canım lütfen.
kimse kimseyi pek tanımıyor aslında öyle denk gelmiştir, sen aşılama mı yaptırmıştın canım.. ben de eşimle biraraya gelebilsem artık direk aşılamaya geçicem tabi doktorumuz tamam derse
sağol canım yaa bu arada iyi akşamlar valla benim 3. denemem dedim ya 2 si çok güzel gelişmişti herşeyler normaldi ama bu seferki hep sorunlu hep sorunluu ben oysaki umut dolu gitmiştim bi önceekiler gibi buda çatlamıştır falan diorum nerdeeee büyümüşte büyümüş belkide kesin kiste çevirdi doktor üzülmüyüm die söylemio bana oyalıyo salı günü yine çağırdı bakalım gidicem o zamana kadar belki çatlar dio
benim ateşimm bu gün tabannn yaptıı ateş mateş kalmadııııkizlar ates ölcen varmi ben tekmiyim
branşınızı merak ettim ona göre soru hazırlıyım :))bu ''uzuun'' yolculukta yerini alması gerekenlerden biri de benim zaten uzuun bir yoldan geldim. soracaklarınız olursa hazırım, ben tıbbi açıdan siz de yaşanmışlıklar açısından bilgi aktarımında bulunalım. hayırlı olsun topic. herkesin kucağı bebekle dolsun
bence git valla canımm bak benim halimeee bende çatlamiştir derkenn neler olmuş içerde :))belkide üstüste 3.kez iğne vurulduğun için vücut geri tepmiştir canım,dur bakalım belki salıya kadar çatlar birşey olur,Allah ol derse olur.ben iğneden sonra hiç kontrole gitmedim,doktorda gel demedi,gitmelimiydim acaba ya:44:
hos geldin canim bende sninle sohbet etmek isterim nerdesin bak yoksun sonrada hiiiiiiiiii kizacam biber surecem yaaaaaaaaaselam güzel anne adayları,ben geldim
insallah sonuca giden her yol bize uyar hocammmmmmmmkimse kimseyi pek tanımıyor aslında öyle denk gelmiştir, sen aşılama mı yaptırmıştın canım.. ben de eşimle biraraya gelebilsem artık direk aşılamaya geçicem tabi doktorumuz tamam derse
canim uzuldum bence böyle koyverme kendini hem antibiyotik etki edebilir yada bezeler ama gec catlamada olabilir ümitini kabetme ne olursun sen orda uzuluyon ben seni tanimiyom ama burda icim ciz ediyor toparlan hadivalla canımcımmmm öremedik bişi pek :)
bugün doktordaydım hiçte iyi geçmedi doktorumiki doktor birden inceledi yumoşum 3 cm olmuş yuhh dedim
iğnede çatlatmamış inşallah kiste çevirmez doktor pek umutlu deil inşallah biz yanlış görmüşüzdür dedi bazen böle oluo dedi geçte çatlayıp döllene bilirmiş çatlayıp tekrardan bişi söyledi valla unuttum öle bişide olabilirmiş kistete çevirebilirmişsebebini sordum koltuk altımdaki bezelerin sebep olabileceğini ateşimin 39 a çıkmasının sebep olabileceğini kullandığım antibiyotiklerin sebeb olabileceğini söyledi çektiğim usg mı gösterdim antibiyotik tedavisinden sonra tekrarlayalım bunu dedi orda bişi çıkmış herhalde o çıkan kaybolmassa bi doktorumuz var onunla seni irtibata geçiririz dedi böle yanii moral sıfırrrrrr :84::84::84::84::84::84:
bir aydami bitti bak koc gibi bir oglun var yapma bak burda hic olmayan uzun yillardir bekleyenler var hem sen dogurabiliyon bak ispati icerde biz onuda bilmiyoz yapma canim böylebenim ateşimm bu gün tabannn yaptıı ateş mateş kalmadıııı
hayallerimmm yıkıldııııı bittiii
ümitlerimmmm yıkıldııı gittiiii:)
hem sen biliyorsun benim yimirtalari en son 28mm di ondanda bayagi bir sure sonra catladi dr.5mm kadar kist olmasi söz konusu degil dedi korkulacak birsey yok anisini gecen hafta ben yasadim snde biliyorsunbugün doktordaydım hiçte iyi geçmedi doktorumiki doktor birden inceledi yumoşum 3 cm olmuş yuhh dedim
iğnede çatlatmamış inşallah kiste çevirmez doktor pek umutlu deil inşallah biz yanlış görmüşüzdür dedi bazen böle oluo dedi geçte çatlayıp döllene bilirmiş çatlayıp tekrardan bişi söyledi valla unuttum öle bişide olabilirmiş kistete çevirebilirmişsebebini sordum koltuk altımdaki bezelerin sebep olabileceğini ateşimin 39 a çıkmasının sebep olabileceğini kullandığım antibiyotiklerin sebeb olabileceğini söyledi çektiğim usg mı gösterdim antibiyotik tedavisinden sonra tekrarlayalım bunu dedi orda bişi çıkmış herhalde o çıkan kaybolmassa bi doktorumuz var onunla seni irtibata geçiririz dedi böle yanii moral sıfırrrrrr
kizlar benim belim agriyor ya kirmizilar yolami cikiyorki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?