- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi tombistombis
-
safak 7 diyecem ama bir türlü dilim varmiyor sanki kirmizilarim hazirlik yapiyor bende iyice siyirttim bir yerim agrisa niye agriyor agrimasa niye agrimiyor ay vücudumda sasirtti ya amannnnnnnnnnn bosuna gelme valla kirmiziciklar evde orkid kalmadi kalakairsin ortada ben sana söyleyimmmmmmmmmm
yok gelmez daha erken değilmi canım ya,senin bat 28 değilmiydi,bu arada benden böyle uzayan bir akıntı geliyor,neden ya,normalmi acaba[/QUOT
kiz dellendinmi herkes o akintiyi görmek icin gunde kac yoklama cekiyor bir bilsen mesela ben elim orda valla sanirim iyi birsey canim benim 28 i senin canim
delüüüüalemsin ya,gelmez Allahın izniyle,hem benimde senden kalır yanım yok,arada bir yokluyor beni ama gelmiyor,aman aman gelmesinde.
yok gelmez daha erken değilmi canım ya,senin bat 28 değilmiydi,bu arada benden böyle uzayan bir akıntı geliyor,neden ya,normalmi acaba[/QUOT
kiz dellendinmi herkes o akintiyi görmek icin gunde kac yoklama cekiyor bir bilsen mesela ben elim orda valla sanirim iyi birsey canim benim 28 i senin canim
iyide bu akıntı bende genelde oluyor,ben hepmi yumurta çatlatıyom o zmanhem çalışmaktan yoruldum,şimdi eşimi uyandırıp onu yamak çok zor benim için,benim batta 28 i canım,aslında geçen ay 28 inde oldum,bu ay 26 yada 25 i gibi olmam lazım veya olmaması lazım.
iyide bu akıntı bende genelde oluyor,ben hepmi yumurta çatlatıyom o zmanhem çalışmaktan yoruldum,şimdi eşimi uyandırıp onu yamak çok zor benim için,benim batta 28 i canım,aslında geçen ay 28 inde oldum,bu ay 26 yada 25 i gibi olmam lazım veya olmaması lazım.
canim calisman gerekmiyor artik cooooooooook gec bu akinti catladiktan sonra geliyor yani rahim foligi tutacagi ortama hazirdir bakalim senin folik cabbar cikip bir sperm yakalamismi
canim calisman gerekmiyor artik cooooooooook gec bu akinti catladiktan sonra geliyor yani rahim foligi tutacagi ortama hazirdir bakalim senin folik cabbar cikip bir sperm yakalamismi
kızım kaç aydır bunlarla uğraşıyorsun maşaallah bilmediğin şey yok,ben saf saf hiçbirşeyi bilmiyorum,hem benim folik tembeldir sanırım,yine yakalayamamıştır birşey,16 aydır yakalayamadı.gerçi bunun 3 ayı düşük sonrası bekleme süreci,1 ayı rahimfilmi,2 ayıda laporoskobi ve histereskobi şeklinde geçti.
kızım kaç aydır bunlarla uğraşıyorsun maşaallah bilmediğin şey yok,ben saf saf hiçbirşeyi bilmiyorum,hem benim folik tembeldir sanırım,yine yakalayamamıştır birşey,16 aydır yakalayamadı.gerçi bunun 3 ayı düşük sonrası bekleme süreci,1 ayı rahimfilmi,2 ayıda laporoskobi ve histereskobi şeklinde geçti.
yok yavrum ya ben bu ay 3. kez deniyorum klomenle daha önce 8 yil d.k. hapi aldim ama pis bir huyum var cok okurum not ederim sorarim daha olmadi benim amip dr. u ararim yani biraz garibim yaaaaaaaaaaa kac yasindasin özel olmazsa
birde neden yamuk prenses
kosusturmasiyla sikintisiyla sicagiyla sogusuyla iyisi kötüsüyle bir gun daha bitmek uzere arkadaslar acaba bu gece yarinki handi sansli icin bir müjdeye gebeki. acaba yarin hangi isimiz rast gelecekki nelere sevinip birbirimize müjdeleyecegizki yada bugunden daha iyi bir taaa icten gelen günaydinla uyanacazki umarim kizlar bugecenin hamisliginde hepimiz icin bir müjde vardir
ziynebim simdi seni cagirdiydim geldinmi bacim oy kiyamamiyi geceler kızlar nasılsınız
hepimizin insallah iyi dileki iyi gelsinamin.dilerim hem güzelliklere,mutlu haberlere hemde bebişlerimize gebeyizdir canım.
iyigeceler canım hoşgeldin.iyi geceler kızlar nasılsınız
yok yavrum ya ben bu ay 3. kez deniyorum klomenle daha önce 8 yil d.k. hapi aldim ama pis bir huyum var cok okurum not ederim sorarim daha olmadi benim amip dr. u ararim yani biraz garibim yaaaaaaaaaaa kac yasindasin özel olmazsa
birde neden yamuk prenses
31 yaşındayım tatlım,benim rahimde doğuştan yamukluk varmış,perde sanırım,oradan esinlendim,pamuk prensesteki p gitti y oldu anlayacağın.
çok araştırma canım,bende senin gibiydim,internetti oydu buydu derken birara hastalık hastası olmuştum,her hafta kan tahlili yaptırıyordum,jinekologlardan çıkmıyordum,sonra bir ara bağırsaklara taktım,kendimi kolonoskobi yaptırırken buldum,internete fazla bakmak iyi gelmiyor bana,şimdi hiçbirşey araştırmıyorum,ohhh kafam rahat.bilmemek daha güzel.
hayat bazen birinin yaptigi garip bir saka gibi geliyor
ama bilmiyorki son gulen iyi güler gerci ben gülerken yanimda bir sipacik aglayacak ama
bekliyom
ziynebim simdi seni cagirdiydim geldinmi bacim oy kiyamam
kulaklarım çınladı zaten naber tatlım
hepimizin insallah iyi dileki iyi gelsin
iyigeceler canım hoşgeldin.
31 yaşındayım tatlım,benim rahimde doğuştan yamukluk varmış,perde sanırım,oradan esinlendim,pamuk prensesteki p gitti y oldu anlayacağın.
çok araştırma canım,bende senin gibiydim,internetti oydu buydu derken birara hastalık hastası olmuştum,her hafta kan tahlili yaptırıyordum,jinekologlardan çıkmıyordum,sonra bir ara bağırsaklara taktım,kendimi kolonoskobi yaptırırken buldum,internete fazla bakmak iyi gelmiyor bana,şimdi hiçbirşey araştırmıyorum,ohhh kafam rahat.bilmemek daha güzel.
sanada iyi geceler hoşbuldum cnm
ay canım moralini bozma ya hakkında hayırlısı olsun bişe sorcam çatlatma iğnesi vurulduğun haldemi çatlamamış regli oldunmu olmadıysan kaç gün geçti canımbugün doktordaydım hiçte iyi geçmedi doktorumiki doktor birden inceledi yumoşum 3 cm olmuş yuhh dedim
iğnede çatlatmamış inşallah kiste çevirmez doktor pek umutlu deil inşallah biz yanlış görmüşüzdür dedi bazen böle oluo dedi geçte çatlayıp döllene bilirmiş çatlayıp tekrardan bişi söyledi valla unuttum öle bişide olabilirmiş kistete çevirebilirmişsebebini sordum koltuk altımdaki bezelerin sebep olabileceğini ateşimin 39 a çıkmasının sebep olabileceğini kullandığım antibiyotiklerin sebeb olabileceğini söyledi çektiğim usg mı gösterdim antibiyotik tedavisinden sonra tekrarlayalım bunu dedi orda bişi çıkmış herhalde o çıkan kaybolmassa bi doktorumuz var onunla seni irtibata geçiririz dedi böle yanii moral sıfırrrrrr
yerleşme ağrısıdır inşallah ne kırmızısı allah allahkizlar benim belim agriyor ya kirmizilar yolami cikiyorki acep
kosusturmasiyla sikintisiyla sicagiyla sogusuyla iyisi kötüsüyle bir gun daha bitmek uzere arkadaslar acaba bu gece yarinki handi sansli icin bir müjdeye gebeki. acaba yarin hangi isimiz rast gelecekki nelere sevinip birbirimize müjdeleyecegizki yada bugunden daha iyi bir taaa icten gelen günaydinla uyanacazki umarim kizlar bugecenin hamisliginde hepimiz icin bir müjde vardir
umutla umutsuzluk iki kardesmis umut hep gülermis ama herseye kardeside hep aglarmis böyle yillar gecmis onlari taniyanlar hep berak edermis bunlarin sonu ne olacak diye neyse yillar yillari kovalamis birde bakmislarki umut gülüyor hala ama umutsuz aglamiyor sonra ögreniyorlarki aglaya aglaya gözyaslari bitmis saf saf umuta bakiyor eger bizimde icimizdeki umut olmezse sanirim bütün imkansizliklarda umutsuzluklarda bir gun yorulup yerini her zamanki gülücüklere birakacak ümidiniz benim umudum soldurmayin emi
son yazimi oku hemde iki kez ev ödevi sanabende hep bekliyorumki;bebişimi emzirirken onun uykuya dalıp gidişini seyredeyim,biraz büyüdüğünde ben mutfakta patates soyarken eteğimden ANNE diye çekiştirsin.olacak olacak inanıyorum.
iyigeceler canım hoşgeldin.
bende 34 yasindayim adim deniz benim cevrem cok genis int e pek isim olmaz guvenmem bir gun tesadüfen kk yi kesfettim intten kazandim tek sey sanalda olsa arkadasliklarim sizlersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?