Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

delüüüüalemsin ya,gelmez Allahın izniyle,hem benimde senden kalır yanım yok,arada bir yokluyor beni ama gelmiyor,aman aman gelmesinde.

kosusturmasiyla sikintisiyla sicagiyla sogusuyla iyisi kötüsüyle bir gun daha bitmek uzere arkadaslar acaba bu gece yarinki handi sansli icin bir müjdeye gebeki. acaba yarin hangi isimiz rast gelecekki nelere sevinip birbirimize müjdeleyecegizki yada bugunden daha iyi bir taaa icten gelen günaydinla uyanacazki umarim kizlar bugecenin hamisliginde hepimiz icin bir müjde vardir

amin.dilerim hem güzelliklere,mutlu haberlere hemde bebişlerimize gebeyizdir canım.

iyi geceler kızlar nasılsınız
iyigeceler canım hoşgeldin.

hayat bazen birinin yaptigi garip bir saka gibi geliyor
ama bilmiyorki son gulen iyi güler gerci ben gülerken yanimda bir sipacik aglayacak ama
bekliyom

hayat bazen birinin yaptigi garip bir saka gibi geliyor
ama bilmiyorki son gulen iyi güler gerci ben gülerken yanimda bir sipacik aglayacak ama
bekliyom

bende hep bekliyorumki;bebişimi emzirirken onun uykuya dalıp gidişini seyredeyim,biraz büyüdüğünde ben mutfakta patates soyarken eteğimden ANNE diye çekiştirsin.olacak olacak inanıyorum.

ziynebim simdi seni cagirdiydim geldinmi bacim oy kiyamam

kulaklarım çınladı zaten naber tatlım
hepimizin insallah iyi dileki iyi gelsin

umutla umutsuzluk iki kardesmis umut hep gülermis ama herseye kardeside hep aglarmis böyle yillar gecmis onlari taniyanlar hep berak edermis bunlarin sonu ne olacak diye neyse yillar yillari kovalamis birde bakmislarki umut gülüyor hala ama umutsuz aglamiyor sonra ögreniyorlarki aglaya aglaya gözyaslari bitmis saf saf umuta bakiyor eger bizimde icimizdeki umut olmezse sanirim bütün imkansizliklarda umutsuzluklarda bir gun yorulup yerini her zamanki gülücüklere birakacak ümidiniz benim umudum soldurmayin emi

Son düzenleme:
ay canım moralini bozma ya hakkında hayırlısı olsun bişe sorcam çatlatma iğnesi vurulduğun haldemi çatlamamış regli oldunmu olmadıysan kaç gün geçti canım
kizlar benim belim agriyor ya kirmizilar yolami cikiyorki acep
yerleşme ağrısıdır inşallah ne kırmızısı allah allah

ne güzel yazmışsın allah herkesin gönlündekini nasip etsin

hep bir umut değilmidir zaten yaşatan insanı...

bende hep bekliyorumki;bebişimi emzirirken onun uykuya dalıp gidişini seyredeyim,biraz büyüdüğünde ben mutfakta patates soyarken eteğimden ANNE diye çekiştirsin.olacak olacak inanıyorum.
son yazimi oku hemde iki kez ev ödevi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…