Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

kis gelen giden yok daha belim agriyordu bende kirmizilari gelmesin diye tehdit ediyommmmmmmmm

KIZLAR EKRAN ACIK BENIM SABAH BIR MÜSTERI RANDEVUM VAR DOSYAYI HAZIRLAYIM GELIRIM UZUN OLURDA GIDERSENIZ 3000 km uzakta bir arkadssinizin her aksam ettigi dularda olacaksiniz biliyorum söylememe gerek yok ama hatirlatiyim dedim

KIZLAR EKRAN ACIK BENIM SABAH BIR MÜSTERI RANDEVUM VAR DOSYAYI HAZIRLAYIM GELIRIM UZUN OLURDA GIDERSENIZ 3000 km uzakta bir arkadssinizin her aksam ettigi dularda olacaksiniz biliyorum söylememe gerek yok ama hatirlatiyim dedim

kolay gelsin sana canım,bizimde dualarımız seninle ve hepimize

bend esana bir uzmanlık sorusu soruyum sende iğne oldun heralde iğneden kaç gün sonra adet olunur delircemde artıkın

valla canım ben ilk kez vuruldum ama sanırım olması gereken zamanda regl olman gerekiyor,geçen ay kaçında olduysan o tarihlerde olması lazım sanırım,ben öyle biliyorum.eğer hamile kalamadıysak regl tarihinde bir değişiklik olmaması lazım.

ben ayın 4 ünde ovitrelle yaptırdım bu saat itibariyle 18. güne girdik hala olmadım bat 17 temmuz testler negatif gerçi kan yaptırmadım ama idrar testinden sonra hayal kırklığı yaşadım çok umutluydum aynı şeyi yaşamak istemiyorum doktorumda izine ayrılmış başka dok gitmekde istemiyorum geçen hafta cuma günü aşırı derecede ağrım oldu sonrada göğüslerim büyüyüp ağrımaya başladı başkada hiç ağrım olmadı göğüsler devam

şimdi şunu söylüycem canım,öncelikle bat 17 demişsin,geçen ay 17 sinde olduysan bu ay 15 i gibi yada 17 si gibi olman lazımdı,diyelimki adetlerin düzensiz olabilir ama şunuda unutmaki idrar testlerinin negatif çıkması hamile değilsin anlamına gelmez,en kesin sonuç kan testidir.ben hamile kaldığımı ilk kanda öğrenmiştim ve kanda hamileliğimi öğrendikten 10 gün sonra anca idrar testinde 2.çizgi silik çıkmıştı,tabii seni umutlandırmak istemem ama umutsuzluğada düşmeni istemem.hem niye illa doktorunu bekliyorsunki,git yarın devlet hastanesine,kadındoğumcunun bir tanesinden sadece hcg hormonu testi iste,kandan baksınlar,orada belli olur,illa muayahane olman şart değil tatlım.hadi yarın gitte bir kan testi yaptır ve güzel haberlerini ver.

canım benim şimdi gidesim geldi valla ben kist olmuştur diye düşündüm muayene olmak istemem ondan iyiyi düşünemiyorumki ben hiç

canım benim şimdi gidesim geldi valla ben kist olmuştur diye düşündüm muayene olmak istemem ondan iyiyi düşünemiyorumki ben hiç

canım sen muayene olmak istemezsen doktor zaten etmez,sadece hcg testi istiyorum günüm geçti de,onlar kan testi ister.ben olsam şimdiye kadar ortadan çatlamıştım.hem herşeyi kötüye yorma,kist mist yoktur inşaallah bebek vardır.lütfen yarın git bir hastaneye yaptır kan testini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…