- Konu Sahibi tombistombis
-
canım sen muayene olmak istemezsen doktor zaten etmez,sadece hcg testi istiyorum günüm geçti de,onlar kan testi ister.ben olsam şimdiye kadar ortadan çatlamıştım.hem herşeyi kötüye yorma,kist mist yoktur inşaallah bebek vardır.lütfen yarın git bir hastaneye yaptır kan testini.
ay canım moralini bozma ya hakkında hayırlısı olsun bişe sorcam çatlatma iğnesi vurulduğun haldemi çatlamamış regli oldunmu olmadıysan kaç gün geçti canım
yerleşme ağrısıdır inşallah ne kırmızısı allah allah
ne güzel yazmışsın allah herkesin gönlündekini nasip etsin
Canimcim pazartesi aksami vuruldum bugun gitti catlamamis ama oncekilerde catlamisti bakalim hayirlisi bu aydan umudum yok olmassa tedavide olmucam biraz vucudum dinlensin hormondan patlicam yakinda :))
hos geldin canim bende sninle sohbet etmek isterim nerdesin bak yoksun sonrada hiiiiiiiiii kizacam biber surecem yaaaaaaaaa
insallah sonuca giden her yol bize uyar hocammmmmmmm
canim uzuldum bence böyle koyverme kendini hem antibiyotik etki edebilir yada bezeler ama gec catlamada olabilir ümitini kabetme ne olursun sen orda uzuluyon ben seni tanimiyom ama burda icim ciz ediyor toparlan hadi
bir aydami bitti bak koc gibi bir oglun var yapma bak burda hic olmayan uzun yillardir bekleyenler var hem sen dogurabiliyon bak ispati icerde biz onuda bilmiyoz yapma canim böyle
kızlar şimdi size bir soru,herkes bu ay iğne vurulduğuna göre;meme uçlarında ağrınız varmı?
hmmm sen yeni yaptırmışın benim iğnenin üstünden 17 gün geçti regli olmadım sana onun için sordum kist oluncama acaba regli olunmuyor diye
Yemek Yeyemeyom Doktur Bey
Verdiğin perhize budur gayratım,
Bundan başka uyamayom doktor bey.
Üç sepet yımırta zabah gahvaltım,
Teker teker sayamayom Doktor bey.
İki leğen pilav bi yayık ayran,
İster yağlu ossun isterse yavan,
Yanına keseyom beş kilo sovan,
Yeyom yeyom doyamayom doktor bey.
Üç tencere bamya yirim bişince
Yirmi tas su içip biraz goşunca,
Her yanı sökülür garnım şişince,
Sağlam göynek geyemeyom doktor bey.
Şimdiye acımdan çoktan ölürdüm,
Sağossun gomşular edeyo yardım,
Bir guzudan fazla yimem söz virdim,
Ayıb olur cayamayom doktor bey.
Bazı az geleyo beş kasa hurma,
Yedi lahanadan yapıyoz sarma,
Onudamı yedi deye heç sorma,
Utanıyom deyemeyom doktor bey.
Günde iki çuval unum gideyo,
Avradım her sabah ekmek ideyo,
Bi gazan fasülye gönül ye deyo,
Attırmaya kıyamayom doktor bey.
Senede gırk dönüm bostan ekerim,
Benden başka kimse yemesin derim,
Gavunu garpuzu gabıklı yirim,
Acelemden soyamayom doktor bey.
ne kızmasi tüpbebemin tüpüKizlarr kusura bakmayin kimse yoktu bende biraz yazilarlar şiirlerle doldurdummm.
Kizmaaa tombisimmmm al yanaklimmm yesil gozlumm tatli dillim derinn denizimm :)))
sanirim bu ayki umudu erteleyip yolu biraz daha uzattim kizlar birde dün birsürü tehdit ettim bak kirmizi kardes gelme evde orkid yok tampon yok ay tozbezi bile yok dedim pis mikrob ne yüzsüzmüs yok gelecem diyor kizlar yesil gözler yine yagmurlu bugun yüksek giden atesim birden düstü o hersabah sevip oksadim derecem artik duvarla öpüstügü icin yarin atesimi ökcemiyoecek ohhhhhhhhh iyi ettim canima degsin o kim oluyorda sabah gözümü acar acar acmaz atesin düstü diyor yok oyleee ben deli tombik dereceyi naparimmmm gördü.Bu paylastiklarimi begenirseniz 3vakte kadar hamis kalicaksiniz. Görüyoruümmmm görüyorummmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?