Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

inşallah ya ben hep kist olmuştur diye düşündüm doktorumda burda olmadığı için bekledim yoksa bende çatlıyorum teste çıkmadı diye kesin yoktur dedim sen içime ümit serptin yapıcam canım yarına kadar bişe olmazsa

talham canım kaçtım ben,gözlerim kapanmak üzere,iyigeceler,yarın ilk iş bu topiğe girmek senden müjdeli haberleri beklemek olacak,lütfen yarın bir kan testi yaptır,hcg ne baksınlar,sonrada bize haber ver,dualarım hepinize.

Canimcim pazartesi aksami vuruldum bugun gitti catlamamis ama oncekilerde catlamisti bakalim hayirlisi bu aydan umudum yok olmassa tedavide olmucam biraz vucudum dinlensin hormondan patlicam yakinda :))

Canimcim pazartesi aksami vuruldum bugun gitti catlamamis ama oncekilerde catlamisti bakalim hayirlisi bu aydan umudum yok olmassa tedavide olmucam biraz vucudum dinlensin hormondan patlicam yakinda :))

hmmm sen yeni yaptırmışın benim iğnenin üstünden 17 gün geçti regli olmadım sana onun için sordum kist oluncama acaba regli olunmuyor diye

ayyyyyyyyyyyyy kafayı yedim ben ya neyse canlar hepinize iyi geceler rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin eğer hayırlı deiğlsede hayırlı eyleyip versin aminnnnnnnnnnnnnn

Canimcimmm daha denemeyi dusunmuorum aslinda biraz dogal yollarla ugrasiyim doktora ara vereyim diorum dedigin gibi haklisin canim en azindan o duyguyu tattim ve tadiorum ama ben zaten oğlum için bi bebek istiorum yarin obur gun biz yaninda olmadigimizda tek kalmasin kiyamamm ben ona bi kardesi yada kardesleri olsa hep beraber olurlar die dusunuorum birde allahin gucune gitmesin kiz bebegine hayranimmm bi ümit olur da kiz olur die hayal ediodum hep amaa demekki kismetimizde boylesi varmis sanirim allah olmayanlara en kisa zamanda nasip etsin insallah

hmmm sen yeni yaptırmışın benim iğnenin üstünden 17 gün geçti regli olmadım sana onun için sordum kist oluncama acaba regli olunmuyor diye

Evet canim kist oldumu adet gecikio bence sen bi kan testi yaptir bayaği gecmis valla doktor igneden. Sonra kontrole cağirmasimi

Okşamak istedim başını
Ellerim değmedi saçlarına
Uzattığım şekeri alan olmadı
Yoktu kimsecikler karşımda
Ninniler söyledim aldırmadan usulca
Sallarken uzattığım ayaklarımda
Bebek yoktu uyuyan yastığında
Deliriyormuyum ben aslinda.......

Elham dürüsü ile
Kızlar sürüsü ile
Sabah birisi ile
Akşam birisi ile
Aminnnnnnnnnnn
Allahım...

Karımı her türlü tehlikeden koru
Gerekirse ben tehlikeye atılayım
Onu hiç yorma
Gerekirse ben yorulayım
O çalışmasın ben çalışayım
O hasta olmasın ben olayım
Allahım...
O aldatmasın
ben aldatayım
benim güzel karım dul kalmasın
Ben kalayım
Aminnnnnnnnnnn

Yemek Yeyemeyom Doktur Bey

Verdiğin perhize budur gayratım,
Bundan başka uyamayom doktor bey.
Üç sepet yımırta zabah gahvaltım,
Teker teker sayamayom Doktor bey.

İki leğen pilav bi yayık ayran,
İster yağlu ossun isterse yavan,
Yanına keseyom beş kilo sovan,
Yeyom yeyom doyamayom doktor bey.

Üç tencere bamya yirim bişince
Yirmi tas su içip biraz goşunca,
Her yanı sökülür garnım şişince,
Sağlam göynek geyemeyom doktor bey.

Şimdiye acımdan çoktan ölürdüm,
Sağossun gomşular edeyo yardım,
Bir guzudan fazla yimem söz virdim,
Ayıb olur cayamayom doktor bey.

Bazı az geleyo beş kasa hurma,
Yedi lahanadan yapıyoz sarma,
Onudamı yedi deye heç sorma,
Utanıyom deyemeyom doktor bey.

Günde iki çuval unum gideyo,
Avradım her sabah ekmek ideyo,
Bi gazan fasülye gönül ye deyo,
Attırmaya kıyamayom doktor bey.

Senede gırk dönüm bostan ekerim,
Benden başka kimse yemesin derim,
Gavunu garpuzu gabıklı yirim,
Acelemden soyamayom doktor bey.

Valla bu yiyemediği haliysee yesee neolurdu acaba :)))))

Kizlarr kusura bakmayin kimse yoktu bende biraz yazilarlar şiirlerle doldurdummm.
Kizmaaa tombisimmmm al yanaklimmm yesil gozlumm tatli dillim derinn denizimm :)))

Kizlarr kusura bakmayin kimse yoktu bende biraz yazilarlar şiirlerle doldurdummm.
Kizmaaa tombisimmmm al yanaklimmm yesil gozlumm tatli dillim derinn denizimm :)))
ne kızmasi tüpbebemin tüpü
sabah uykumu actin sayende ise asik szart gitmeyecem
canim ben sane hic seni seevdimi söyledimmi

Bu paylastiklarimi begenirseniz 3vakte kadar hamis kalicaksiniz. Görüyoruümmmm görüyorummmm.....
sanirim bu ayki umudu erteleyip yolu biraz daha uzattim kizlar birde dün birsürü tehdit ettim bak kirmizi kardes gelme evde orkid yok tampon yok ay tozbezi bile yok dedim pis mikrob ne yüzsüzmüs yok gelecem diyor kizlar yesil gözler yine yagmurlu bugun yüksek giden atesim birden düstü o hersabah sevip oksadim derecem artik duvarla öpüstügü icin yarin atesimi ökcemiyoecek ohhhhhhhhh iyi ettim canima degsin o kim oluyorda sabah gözümü acar acar acmaz atesin düstü diyor yok oyleee ben deli tombik dereceyi naparimmmm gördü.

gunaydin kizlar butun geece calistim ama bugun aksam kadar ekrandayim sizinle musteriden geleyim ay resmen b.... gibi görünüyom bu derece beni nasil ele gecirmis yaaaaaaa bir postada sabah kvgasi kahvenin yani derecemi sen mi kullniyon diye ay sim mi elimde kirik derece haöla bakip bakip söyleniyom
OLAYYYYYYYYYYYYY OLAYYYYYYYYYYYYYYY OLAYYYYYYYYYYYYY
hamis haberini veremeyen kirik derecenin sonu
az sonra............

NE OLACAK gidip yenisini alcaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…