- Konu Sahibi tombistombis
-
budediklerin bende oldu hepsi akinti cok degil sadece camasirda görüyom bata ne var
isimvermek istemiyorum ama temmuz topigine son zamanlarda sikca katilan bir arkadas bana bir mesaj yazmis söyle diyor tal ve rain beni hic yalniz birakmamislar ben ne nankörlükle bu topigi acmisim temmuz bitmeden temmuzda ögrendiklerimi kendi topigimde satiyormusum hem agustos topigi kurulmus ve kizlarda oraya gitmek isterken bu yapilirmiymis bunu bir kadina yakistiramamis beni topik in adini görünce gulme krizi yasiyormus topikte benim karakterim gibi 5 para etmeznis
nedeyim ben buna simdi
bayansu talhaaam hosgeldiniz ne habe kislar
selam kızlar..nasılsınız?
canlar herkese merabalar nasılsınız bakalım bu gün hamişler siz nasılsınız ben ancak girebildim zaten benim hakkımdada kimse bişe yazmamış hiç kimsecikler merak etmemişben sabah kan vermeye gittim artık saat 2.5 da sonucumu alıcam
benim yerimeede içç cankuşkizlar yemegimi yedim ama sigara yok eeeeeeeeeee
biraz vitamin
biraz nikotin geliyom sindik
canlar herkese merabalar nasılsınız bakalım bu gün hamişler siz nasılsınız ben ancak girebildim zaten benim hakkımdada kimse bişe yazmamış hiç kimsecikler merak etmemişben sabah kan vermeye gittim artık saat 2.5 da sonucumu alıcam
hoşgördük bebeeeiim nasılsın görüşmeyeli kıss özledim seni..ööppiiiiiimmmmiii
teşekkürler tatlım sen nasılsın?
tombistombis kullanıcısından alıntı
isimvermek istemiyorum ama temmuz topigine son zamanlarda sikca katilan bir arkadas bana bir mesaj yazmis söyle diyor tal ve rain beni hic yalniz birakmamislar ben ne nankörlükle bu topigi acmisim temmuz bitmeden temmuzda ögrendiklerimi kendi topigimde satiyormusum hem agustos topigi kurulmus ve kizlarda oraya gitmek isterken bu yapilirmiymis bunu bir kadina yakistiramamis beni topik in adini görünce gulme krizi yasiyormus topikte benim karakterim gibi 5 para etmeznis
nedeyim ben buna simdi
iyiyim tatlım çok şükür.....sen de iyisin inşallahh
iyidir denizcim yaa çalışmalara devam , gribi atlatmaya çalışıyorum, bebişimin yolunu gözlüyorum, kasık ağrım var halen anlamış değilim nasıl bir yumurta ki bu çözemedim ne oluyor ben de , öyle işte bide bu sıcakta iş , insanlarla uğraşıp dur daha ne olsun , sen nasılsın, gelmesin zekiye teyzenin kızı azcık daha sabır, bide bişey soracağım hamileik olursa ateş yükseliyor mu bi bilgi alıyım lütfen
lugesmacım , bende ıslaklık çok oldu afedersin sanki altıma yapıyorum gibi yumurtlama döneminde şimdi azcık azaldı ama beyaz akıntı geliyor şuan ayy beni kafa karışık bide şimdi ateş ölçme dedi tombiş o da varmış sıyırdım iyicene
teşekkür ederim bebeğim ya bende merak ediyorumbenim yerimeede içç cankuşsigara yok,çay şekersiz,kahve yok,kola yok güzel şeylerin hepsini aha bölleee yasakladım kendime
niye yaşıom ben yaaaa öliyim ben
bende bıraktım çok zoruma gidiyo sigarasızlık ben size dememdimmi kızlar ya sigaraya gidiyorum yerine suya yada çişe gidiyorum deyin diye
hayırlı olsun kuzum bakalım merakla bekliorz sonucunu
ya güzel haber vercem yada kocaaaaamaaan bir kistle gelcem iğneden sonra bu kadar geçikmesi hayra alamet değil hayırlısı olsın bakalımhayırlısı olsun hadi haberler güzeldir inşallahhhhh amin.
bayansu talhaaam hosgeldiniz ne habe kislar
kızlar, ben geldiiiim...
bugün 14. gün ama hala ovulasyon testi negatif ve ben 28-30 günde bir adet oluyorum.sizce yumurtlama olmayacak mı?
cnm bn hiç ateş ölçmedim ama inan yanıyom. normalde hiç bunalan biri deilimdir sıcaklarda şimdi vücudum yanıyo. eşimde bunu anlamış çok sıcaksın artık diyo.
cnm hayırlısı olsun inşallah hamişsindr.
talhamm hayırlı haberlerini alırız inşallah cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?