Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

boşver bacım kıskananlar çatlasınnnn :82:

canlar herkese merabalar nasılsınız bakalım bu gün hamişler siz nasılsınız ben ancak girebildim zaten benim hakkımdada kimse bişe yazmamış hiç kimsecikler merak etmemişben sabah kan vermeye gittim artık saat 2.5 da sonucumu alıcam

Son düzenleme:

Merhaba canım, hayırlı haberlerle alır gelir sonucunu inş, güzel haberler bekliyoruz

kizlar yemegimi yedim ama sigara yok eeeeeeeeeee
biraz vitamin
biraz nikotin geliyom sindik
benim yerimeede içç cankuşsigara yok,çay şekersiz,kahve yok,kola yok güzel şeylerin hepsini aha bölleee yasakladım kendime
niye yaşıom ben yaaaa öliyim ben

hayırlı olsun kuzum bakalım merakla bekliorz sonucunu

hayırlısı olsun hadi haberler güzeldir inşallahhhhh amin.

waaaaayyyyyy bak sen şu haddini bilmezeeee....
sana bişi derdim ama terbiyemi muhafaza etmem gerek densiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz..

cnm bn hiç ateş ölçmedim ama inan yanıyom. normalde hiç bunalan biri deilimdir sıcaklarda şimdi vücudum yanıyo. eşimde bunu anlamış çok sıcaksın artık diyo.

cnm hayırlısı olsun inşallah hamişsindr.

talhamm hayırlı haberlerini alırız inşallah cnm.

kızlar, ben geldiiiim...

bugün 14. gün ama hala ovulasyon testi negatif ve ben 28-30 günde bir adet oluyorum.sizce yumurtlama olmayacak mı?

teşekkür ederim bebeğim ya bende merak ediyorum
hayırlısı olsun hadi haberler güzeldir inşallahhhhh amin.
ya güzel haber vercem yada kocaaaaamaaan bir kistle gelcem iğneden sonra bu kadar geçikmesi hayra alamet değil hayırlısı olsın bakalım
bayansu talhaaam hosgeldiniz ne habe kislar

hoşbuldum canım benim umutsuzluğa düşmüşün ya kırmızılar adı neydi zekiye teyzenin kızı falan daha çok var keyfini çıkar adetin geçince yeterince sitres yapacaksın zaten

canım ben de yanıyorum klima açık yine de ter döküyorum , eşim de aynı şekilde yanıyorsun diyor bana ama bide ben gribim ya gerçi geçti biraz ama ondan da olabilir ama benim daha erken yaa ben umutlanmıyım haftaya umutlanmaya başlarım

adetime 1 hafta var.kan testi yaptırmak istiyorum cesaret edemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…