Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

hissedlmez canım ya hele bide havalarda sıcak hiç hissedlmez takılma sen ona sen yumurtlamanı anla degerlendr gerisini allaha bırak tatlım

ayyyyyyyyyy canım benm hayırlısı olsun tatlım ya inş hayırlı haberle gelrsn

hissedlmez canım ya hele bide havalarda sıcak hiç hissedlmez takılma sen ona sen yumurtlamanı anla degerlendr gerisini allaha bırak tatlım

doğru diyorsun canım sanki annem yumurtlamayı takip etti ateşini ölçtü de doğurdu beni , kazala olmuşum bide takmıyorum unutuyorum inş hamiş kalıyorum , kalıyoruz

doğru diyorsun canım sanki annem yumurtlamayı takip etti ateşini ölçtü de doğurdu beni , kazala olmuşum bide takmıyorum unutuyorum inş hamiş kalıyorum , kalıyoruz
öyle deme tatlım taktıkça olmuyo çünkü sen yumurtlama günlerini bil ve eşinle onu düşünmeden ilişkiye gir bak nasıl geliyo teyzesnn minigi

13 günüm var canım 4 ağustosu bekliyorum eğer geçen aylar gibi 29 günde bir olursam bazen 26 ya da 28 oluyor bakalım, senin ne kadar kaldı
29 ama sanirim bekleyemiyorum

selam kızlar..nasılsınız?
selam naehaber tatlis
boşver bacım kıskananlar çatlasınnnn :82:
kiskananlar catlasin kiskananlar catlasinnnnnnn
hoşgördük bebeeeiim nasılsın görüşmeyeli kıss özledim seni..ööppiiiiiimmmmiii
muck muccccccccccck

teşekkürler tatlım sen nasılsın?

kızlar, ben geldiiiim...

bugün 14. gün ama hala ovulasyon testi negatif ve ben 28-30 günde bir adet oluyorum.sizce yumurtlama olmayacak mı?
daha sonrada olabilirsin brnde 17 de catlattim telas yasak

adetime 1 hafta var.kan testi yaptırmak istiyorum cesaret edemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende kis beraber gidelimmi destek oluruz irbirimize

öyle deme tatlım taktıkça olmuyo çünkü sen yumurtlama günlerini bil ve eşinle onu düşünmeden ilişkiye gir bak nasıl geliyo teyzesnn minigi

ayy nasıl mutlu oldum ben şimdi inş teyzesi gelecek inanıyorum , hani onu düşünmeden yapamıyorum hadi bebiş yapalım diyoruz ama telaşlı değiliz çok şükür , eşim çok rahattır benim kafaya takmaz hiç bende ilişki sonrası beklerken başka şeyler düşünmeye çalışıyorum

ilşki sonrası 1 saat bekleyn kızlar beliniz havada kalsın saga sola yatın bunlar önemli kızlar bide ben arısütü polen bal kullanıyodm döllenmeye yardımcı oluyo tavsiye ederm

ilşki sonrası 1 saat bekleyn kızlar beliniz havada kalsın saga sola yatın bunlar önemli kızlar bide ben arısütü polen bal kullanıyodm döllenmeye yardımcı oluyo tavsiye ederm

ben 20 dk yatıyorum canım sonra sıkıntı basıyor bana ayaklarım uyuşuyor ancak o kadar dayanabiliyorum belime yastık koyuyorum ayaklar duvarda , sağa sola yatmadım hiç onu da deniyim :) ayy bu kasık ağrısı ve mide bulantısı beni bugün mahvetti:94:

canlarım merakımı maruz görün ama bu ismimizin altındaki çiçek isimleri değişip duruyor kalpfalan var anlamı nedir bilen var mı

bende dayanamıyodm ama dayanmaya çalıştım daha fazla dur canım aaaa kasık agrısımı bata kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…