- Konu Sahibi tombistombis
-
hissedlmez canım ya hele bide havalarda sıcak hiç hissedlmez takılma sen ona sen yumurtlamanı anla degerlendr gerisini allaha bırak tatlımbenim 37.8 di canım ama griptin ben bide yumurtlama dönemimdi doktor çatlamak üzere demişti, peki bu ateşi biz hissedebiliyor muyuz dışarıdan normal ateş çıkması gibi o sıcaklık hissediliyor mu anlatabildim sanırım:)
ayyyyyyyyyy canım benm hayırlısı olsun tatlım ya inş hayırlı haberle gelrsncanlar herkese merabalar nasılsınız bakalım bu gün hamişler siz nasılsınız ben ancak girebildim zaten benim hakkımdada kimse bişe yazmamış hiç kimsecikler merak etmemişben sabah kan vermeye gittim artık saat 2.5 da sonucumu alıcam
hissedlmez canım ya hele bide havalarda sıcak hiç hissedlmez takılma sen ona sen yumurtlamanı anla degerlendr gerisini allaha bırak tatlım
öyle deme tatlım taktıkça olmuyo çünkü sen yumurtlama günlerini bil ve eşinle onu düşünmeden ilişkiye gir bak nasıl geliyo teyzesnn minigidoğru diyorsun canım sanki annem yumurtlamayı takip etti ateşini ölçtü de doğurdu beni , kazala olmuşum bide takmıyorum unutuyorum inş hamiş kalıyorum , kalıyoruz
ayyyyyyyyyy canım benm hayırlısı olsun tatlım ya inş hayırlı haberle gelrsn
kızlar, ben geldiiiim...
bugün 14. gün ama hala ovulasyon testi negatif ve ben 28-30 günde bir adet oluyorum.sizce yumurtlama olmayacak mı?
adetime 1 hafta var.kan testi yaptırmak istiyorum cesaret edemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
29 ama sanirim bekleyemiyorum13 günüm var canım 4 ağustosu bekliyorum eğer geçen aylar gibi 29 günde bir olursam bazen 26 ya da 28 oluyor bakalım, senin ne kadar kaldı
selam naehaber tatlisselam kızlar..nasılsınız?
kiskananlar catlasin kiskananlar catlasinnnnnnnboşver bacım kıskananlar çatlasınnnn :82:
hoşgördük bebeeeiim nasılsın görüşmeyeli kıss özledim seni..ööppiiiiiimmmmiii
muck muccccccccccck
teşekkürler tatlım sen nasılsın?
benim yerimeede içç cankuşsigara yok,çay şekersiz,kahve yok,kola yok güzel şeylerin hepsini aha bölleee yasakladım kendime
niye yaşıom ben yaaaa öliyim ben
fosur fosur ictim merak etme
hayırlı olsun kuzum bakalım merakla bekliorz sonucunu
daha sonrada olabilirsin brnde 17 de catlattim telas yasakkızlar, ben geldiiiim...
bugün 14. gün ama hala ovulasyon testi negatif ve ben 28-30 günde bir adet oluyorum.sizce yumurtlama olmayacak mı?
adetime 1 hafta var.kan testi yaptırmak istiyorum cesaret edemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu kadar çok inşallahı aldım ya cuma cuma bu ay yoksa öbür aya olur heralde
öyle deme tatlım taktıkça olmuyo çünkü sen yumurtlama günlerini bil ve eşinle onu düşünmeden ilişkiye gir bak nasıl geliyo teyzesnn minigi
bencede canım yeterki inancınızı kaybetmeynbu kadar çok inşallahı aldım ya cuma cuma bu ay yoksa öbür aya olur heralde
ayy nasıl mutlu oldum ben şimdiinş teyzesi gelecek inanıyorum , hani onu düşünmeden yapamıyorum hadi bebiş yapalım diyoruz ama telaşlı değiliz çok şükür , eşim çok rahattır benim kafaya takmaz hiç bende ilişki sonrası beklerken başka şeyler düşünmeye çalışıyorum
allahın iznyle isteyen herkesn olck inş canımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende istiom bu inşallahlardannnn
hepinizin inşallahh sağlıklı ve hayırlı bebişleriniz olur kızçelerim
ilşki sonrası 1 saat bekleyn kızlar beliniz havada kalsın saga sola yatın bunlar önemli kızlar bide ben arısütü polen bal kullanıyodm döllenmeye yardımcı oluyo tavsiye ederm
bende dayanamıyodm ama dayanmaya çalıştım daha fazla dur canım aaaa kasık agrısımı bata kaç gün varben 20 dk yatıyorum canım sonra sıkıntı basıyor bana ayaklarım uyuşuyor ancak o kadar dayanabiliyorum belime yastık koyuyorum ayaklar duvarda , sağa sola yatmadım hiç onu da deniyim :) ayy bu kasık ağrısı ve mide bulantısı beni bugün mahvetti:94:
bende dayanamıyodm ama dayanmaya çalıştım daha fazla dur canım aaaa kasık agrısımı bata kaç gün var
sonuç negatif arkadaşlar bu ayda yattı başlasın haplar iğneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?