Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

serfik cnm yumurtlama olmadan hamişlik olmuyo diye biliyorum. yumurtlamadan 10 gün sonra bebeiş olduğunu anca anlayabiliosun. bnm bat 5 gün kala başladı belirtiler. en belirgin olan bacaklarımdaki sızlamaydı ve uyku haliydi. kasıklarımda kasılma ince sızı pıt pıt atmalar. kuru olmam gerekirken hep akıntım oldu hiç kesilmedi. göğüslerim çok byüdü ve belirginleşti. ağzım çok kurudu suya çok düştüm tuaf bi tat hisettm bide tansiyonum sürekli düşük başım dönüyo gibi. dn doktora gittim bu belrtiler için çok erken dedi bana göğüs şişliği ve uyku hali normal ama diğerlerini hiseetmek için çok erken dedi. psikolojik hissediosun bunları dedi. ama hissediom ben.

canlar ben geldim bir sizi okuyum geliom iki dakikada okurum

tombişcim hoşgeldin...

sabah test yaptım tek çizgi muhtemelen 27 sindede kırmızı kart görcem yinemi olmadı allahım sen yardım et bize :84: :84:
sanirim benimde olmadi nedeyim hosgeldinde niye geldin kirmizilarrrrrrrrr deyim bari

birakiyom desem de olmuyor canim inan gecenin 4 une kadar dosya hazirladim uyku dunek zaten haram ya ben ne yapiyom bilmiyomki

günaydın dünyanın en güzel anne adayları nasılsınız
sanada haticem nasilsin
hayirlisi canim düsünmemeye calis

yok daha neler hemen catladida gözünü acip spermi bulamadan ilacin etkisinimi buldu yapma insallah olmustur dur bakalim bir seker

selam kızlar nasılsınız?ay hepiniz buraya gelmişsiniz diğer topikte kimse kalmamış yalnız hissettik kendimizi bize de yer var mı aranızda acaba?
kiz bende sana iki saattir özelden cevap yaziyom bulmussun ya hosgeldin cicimmm
rahatsizsan bir sebze detoxu yap zararsiz korkma ama susu bosaltiyor cisle ise cis karisacak biraz ama
bak canim gerilme bu gunlerin tadini cikar biraz dinleme kendini birak bebem rahatca büyüsün gelip gidip dilleme ne olur relaxxxxxxxxxxxx

günaydın kızlar,reglisiz,bol hamile haberli günler diliyorum herkese.....
sanada canim insallah
ben bu topikte hamis olmasamda sen benim ve topigin hep ugur böcügü kalacaksin dogursan bile dogunca benim yaramaz yigene anlatirsin
kismet allah anali babali buyutsun

doktorda inat etmiş yani, hissediyorum yani ne var ne zorluyorsun ki illa her şeyi onlar bilecek
ne biliyim yumurtlamadan önce %5 şans var ya hamilelik için belki şansa işte umut dünyası:) işin şakasındayım canım
ama mide bulantısı başladı sağ kasık sancıyor , çatlama bi kere olur dimi sonra akıntı biter mi tam detaylı öğrenemedim bu işleri
biz çalışmalara devam edeceğiz son 13 gün adete ama ben geçen gün ağrı kesici içtim hastaydım:2: bide yumurtam çatlıyordu sanırım öldüm
ağrıdan o gün ilişkiden önce bi tane majezik içtim duyduğuma göre de döllenmeyi engelliyormuş, inş öyle değildir , umudumu yitirmiyorum eşim her sabah karnımı seviyor bebiş var diyor görürsün bakalım bekliyoruz

hosbulduk gine kimse görmedi gelisimi

isimvermek istemiyorum ama temmuz topigine son zamanlarda sikca katilan bir arkadas bana bir mesaj yazmis söyle diyor tal ve rain beni hic yalniz birakmamislar ben ne nankörlükle bu topigi acmisim temmuz bitmeden temmuzda ögrendiklerimi kendi topigimde satiyormusum hem agustos topigi kurulmus ve kizlarda oraya gitmek isterken bu yapilirmiymis bunu bir kadina yakistiramamis beni topik in adini görünce gulme krizi yasiyormus topikte benim karakterim gibi 5 para etmeznis

nedeyim ben buna simdi

biz o topiğe de yazarız buna da ne var ki , bence yanlış konuşmuş, ayıp

kizlar bende adeti beklemeye basladim atesim düstü belim agriyor gögüs kasik karinalti hic sinyal vermiyor pzt esi kan vermeyi düsünüyom ama kararsizim

takılmana bak denzcm sen sıkma canını herkes ne yapmak isterse serbest kimseye kalmazki bu

cnm yumurtlama geçerkleştikten bi süre sonra akıntı kesilio adet gününü daha kuru bekliosun. eger bebiş varsa su gibi oluyosun ve akıntının kıvamı dğeişio beyaz kokusuz akışkan bi akıntı. allam ne tarif ettim ama hee
ilça konusundada endişelenme bence olacağı varsa oluyo zten ferah tut gönlünü bişicik olmaz.

ayy tombiş çok merak ettim kmmiş bu. gitsin o orda yazsın ozaman... ne insanlar varya sadece sanane yaz geç bence
boğasım geldi valla diyeni....

kizlar kantesti icin birsey sormustum ne diyorsunuz

kan testi yaptırma bence bekle biraz daha. yumurtan geç çatladı geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. üzülmeni istemem....

sen bilirsin vericeğin cevabı

hic basiniza geldi bilmiyorum annemin bir arkadasi vardi zekiye teyze acayip samimiler bunlar onuda bir kizi vardi ne cokkkkkkkkkk gicik olurdum ayni anaokuluna ayni ilkokula gittik zaten ayni mahallede oturuyoruz anneler ayni yerde calisiyor neyse uzatmayim o kiza hep gicik oldum bize gelecekleri zaman her annesine telefon acip en sevimli sesimle teyzosum sen yanliz gel kimseyi getirme demek istedim ama olmadi hic ama sanki kiz yüregimin basinda dolasiyor evde degilde simdi aklima geldi annem aksama zekiye teyzenler gelecek dedinde dünya basima yikilir sinir den miden bulanirdi simdi farkettim kizlar her belim agridinda aklima regl mi oluyom sorusu geliyor sonrada aynurun gelisindeki gibi midem kasiliyor simdi buldum ben artik kirmizi felan demiyecem adetime artik adi zekiye teyzemin kizi olsun sanirim gununu beklemeden zekiye zeyzemin kizi geliyor dostlar

sen bilirsin vericeğin cevabı
cevap olarak arda bir temmuza kaciyom bir iki yaziyom bilsin orasi benim ilk gözagrim

icim icimi yiyor ama
nbr denizim yaaaaaaa

zekiye teyzemin kizini bekliyom canimmmmmmmm

alemsn fıstıgım yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…