- Konu Sahibi tombistombis
-
serfik prenss ne haber nasil gidiyor
cnm yumurtlama geçerkleştikten bi süre sonra akıntı kesilio adet gününü daha kuru bekliosun. eger bebiş varsa su gibi oluyosun ve akıntının kıvamı dğeişio beyaz kokusuz akışkan bi akıntı. allam ne tarif ettim ama hee
ilça konusundada endişelenme bence olacağı varsa oluyo zten ferah tut gönlünü bişicik olmaz.
şimdi ben bi kaç gündür dediğin o su içindeyim canım ama yumurtlama zamanımdı bitti mi halen anlamış değilim kasık ağrım var, bide beyaz akıntı geliyor şuan ıslaklıkta var ayy ben kafayı yiycem yaa
ayy tombiş çok merak ettim kmmiş bu. gitsin o orda yazsın ozaman... ne insanlar varya sadece sanane yaz geç bence
boğasım geldi valla diyeni....
kan testi yaptırma bence bekle biraz daha. yumurtan geç çatladı geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. üzülmeni istemem....
iyidir denizcim yaa çalışmalara devam , gribi atlatmaya çalışıyorum, bebişimin yolunu gözlüyorum, kasık ağrım var halen anlamış değilim nasıl bir yumurta ki bu çözemedim ne oluyor ben de , öyle işte bide bu sıcakta iş , insanlarla uğraşıp dur daha ne olsun , sen nasılsın, gelmesin zekiye teyzenin kızı azcık daha sabır, bide bişey soracağım hamileik olursa ateş yükseliyor mu bi bilgi alıyım lütfen
evet canım benm canım hala sıcak mesela
iyidir denizcim yaa çalışmalara devam , gribi atlatmaya çalışıyorum, bebişimin yolunu gözlüyorum, kasık ağrım var halen anlamış değilim nasıl bir yumurta ki bu çözemedim ne oluyor ben de , öyle işte bide bu sıcakta iş , insanlarla uğraşıp dur daha ne olsun , sen nasılsın, gelmesin zekiye teyzenin kızı azcık daha sabır, bide bişey soracağım hamileik olursa ateş yükseliyor mu bi bilgi alıyım lütfen
kaç derece oluyor canım peki
ates normalde her insanda 36.3 ile 37 arasi degisir saglikli ve normal gunde ama adet sonrasi yumurtlamaya yakin bir duser ve ertesi gunu yukselir bilirizki yumurta catladi sonrsinde ates hep biraz yukselir ilk ölcüme göre ve bu yukselis adete kadar düsmez stabil kalir yada artarsa müjdeeeeeeeee yok adete dogru düsüs varsa zekiye teyzemin kizi geliyor benim tabloyu bulayim bekledee
valla kişiye göre degişiyo tatlım ya ben ölçmedm ama anladm vücudumun sıcaklıgı düşmedi ama 37 olan vardı 37.3 37.4 diye olanlar vardı duruma baglı zaten regli olcagın zaman bi anda düşüyo ama bence takılma buna bazen yanıltabiliyo
anladinmi canim 17 catlama ama bugun atesim düstü catlama sonrasi 3-7 gun arasi yerlesirken bir dusus olur ama böyle degil5. gün 36.3
6. gün 36.6
7. gün 36.3
8. gün 36.4
9. gün 36.3
10.gün 36.3
11.gün 36.3
12.gün 36.3
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17.gün 36.3
18.gün 36.4
19.gün 36.4
20.gün 36.6
21.gün 36.6
22.gün 26.3
iste böyle bakalim ne olacak
isimvermek istemiyorum ama temmuz topigine son zamanlarda sikca katilan bir arkadas bana bir mesaj yazmis söyle diyor tal ve rain beni hic yalniz birakmamislar ben ne nankörlükle bu topigi acmisim temmuz bitmeden temmuzda ögrendiklerimi kendi topigimde satiyormusum hem agustos topigi kurulmus ve kizlarda oraya gitmek isterken bu yapilirmiymis bunu bir kadina yakistiramamis beni topik in adini görünce gulme krizi yasiyormus topikte benim karakterim gibi 5 para etmeznis
nedeyim ben buna simdi
Sanırım bende regl oluyorum. Pede değmiyo bile sadece selpağa geliyor açık pembe biraz birazda kahverengi. Ne kadarda üzülmem desede yine umut olduğundan insanın içi burkuluyor
yaa bu grip beni tam vaktinde vurdu ateş vurdu tavana neyse önemli olan döllenme olduktan sonraki zaman dimi , bende başlayayım bari yarın ölçmeye sabah ölçülüyor dimi bide koltuk altından ölçüm uygun mu
üzülme canım lütfennn
anladinmi canim 17 catlama ama bugun atesim düstü catlama sonrasi 3-7 gun arasi yerlesirken bir dusus olur ama böyle degil
lugesmacım , bende ıslaklık çok oldu afedersin sanki altıma yapıyorum gibi yumurtlama döneminde şimdi azcık azaldı ama beyaz akıntı geliyor şuan ayy beni kafa karışık bide şimdi ateş ölçme dedi tombiş o da varmış sıyırdım iyicene
isimvermek istemiyorum ama temmuz topigine son zamanlarda sikca katilan bir arkadas bana bir mesaj yazmis söyle diyor tal ve rain beni hic yalniz birakmamislar ben ne nankörlükle bu topigi acmisim temmuz bitmeden temmuzda ögrendiklerimi kendi topigimde satiyormusum hem agustos topigi kurulmus ve kizlarda oraya gitmek isterken bu yapilirmiymis bunu bir kadina yakistiramamis beni topik in adini görünce gulme krizi yasiyormus topikte benim karakterim gibi 5 para etmeznis
nedeyim ben buna simdi
en saglami vajinal ölcü ama dilalti daha temiz is yastinin altina digital dereceni koy hergun ayni saatte yataktan cikmadan ölc dil alti yanliz ayni saate ölcmezsen insan vucudu her bir saate 0.1 derece isi oynamasi yasiyor unutma
anladinmi canim 17 catlama ama bugun atesim düstü catlama sonrasi 3-7 gun arasi yerlesirken bir dusus olur ama böyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?