- Konu Sahibi tombistombis
-
sabah yapmıyorum zaten, iş çıkışı yapıyorum. bugün 14. gün. geçen ay 21. gün progesteron tahlili1.19 çıktı bu ay da öyle çıkarsa tedaviye başlıcam
çekk kıs fermuarınıunutup ayağa fln kALKICAN SONRA BAŞIMIZI BELAYA SOKMA BİZİM
ben dayanamadim derece almaya gittimde test de aldim yaptim ama
hamileyimmmmmmmmmmmmmm
diyemiyorum kirmizilari beklerken karalari bagladim
hamileyimmmmmmmmmmmmmm
bende öyleyim ya:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
topikte atesimi ekledim atesim sabah düsmüstü bir derece aliyim belki yerlesirken ates düsebiliyor diye rafta testleri görünce aldim yeminle az kalsin arabada cisleyip yapacaktim apar topar yaptim yaklasik 2 saat gecti hala tek cizgi bilmiyom ya bat 29 ama merek ettim ne yapayim sana birsey sorabilirmiyim benim daha 3 gün progestoran kullanmam gerek icmesemmi artik ne dersin test - hic bir yerim agrimiyorAllah seni kahretmesin yüreğimi hoplattın bir an ağzım açık kaldı hamileyiimm i görünce sevinçten, neyse hadi bi dahaki aya kısmet. senin ilk denemelerin bunlar ve olmaması için bir sebep yok canımm .. sahi bu arada senin bat a daha var galiba değil mi umutsuzluğa o kadar da kapılma hani, belli olmaz bu işler.
hamileyimmmmmmmmmmmmmm
kizlar kötüyüm cevap yazamazsam kusura bakmayin talhaaaaam senin yaninda olmayi cok isterdim nefret ediyom kendimden herkese moral vermeye calisirken burnumu cekip duruyom neyseeeeeeeee
topisimde yeni arkadaslari görünce cok seviniyom keske onlarda bize katilabilse seslerini duysak dertlerine derman sevinclerine ortak olsak
bende öyleyim ya
topikte atesimi ekledim atesim sabah düsmüstü bir derece aliyim belki yerlesirken ates düsebiliyor diye rafta testleri görünce aldim yeminle az kalsin arabada cisleyip yapacaktim apar topar yaptim yaklasik 2 saat gecti hala tek cizgi bilmiyom ya bat 29 ama merek ettim ne yapayim sana birsey sorabilirmiyim benim daha 3 gün progestoran kullanmam gerek icmesemmi artik ne dersin test - hic bir yerim agrimiyor
O kırmızılardan banada geldiler.
Moralimin bozulduğu yetmiyormuş gibi başımda ağrıyor. Bunlar yetmezmiş gibi karnımı deşiyorlar sanki.
Ya acayip bi durumdayım kızlar. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Bir sorum olacak size. Şimdi biz 6 ay olacak çocuk yapmayı istiyoruz ama aktif ve bilinçli olarak ilk defa bu ay çalıştık. Acaba diyorum bir doktora gitsem mi yoksa bu ayıda bir geçirsem mi. Akıl verin bana yaaaa :44:
O kırmızılardan banada geldiler.
Moralimin bozulduğu yetmiyormuş gibi başımda ağrıyor. Bunlar yetmezmiş gibi karnımı deşiyorlar sanki.
Ya acayip bi durumdayım kızlar. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Bir sorum olacak size. Şimdi biz 6 ay olacak çocuk yapmayı istiyoruz ama aktif ve bilinçli olarak ilk defa bu ay çalıştık. Acaba diyorum bir doktora gitsem mi yoksa bu ayıda bir geçirsem mi. Akıl verin bana yaaaa :44:
kizlar kötüyüm cevap yazamazsam kusura bakmayin talhaaaaam senin yaninda olmayi cok isterdim nefret ediyom kendimden herkese moral vermeye calisirken burnumu cekip duruyom neyseeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?