Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

sabah yapmıyorum zaten, iş çıkışı yapıyorum. bugün 14. gün. geçen ay 21. gün progesteron tahlili1.19 çıktı bu ay da öyle çıkarsa tedaviye başlıcam

en güzeli, ben de eşim yanımda olsa klomen dir ovitrelle dir, yumurta takibidir hepsine başlayayım olmadı aşılama diyorum ama eşim yanımda değilken yumurta çatlatmanın bir manası yok tek yapabildiğim yumurtlama günlerimi tahmin edip ona göre izin ayarlamaya çalışmak, bu ay inşallah haftasonuna gelir çünküü izinlerim de bitti bitiyor. bir kavuşsaydık ta bebiş için rahat rahat çalışsaydık bizde keşke aman yaa

ben dayanamadim derece almaya gittimde test de aldim yaptim ama
hamileyimmmmmmmmmmmmmm
diyemiyorum kirmizilari beklerken karalari bagladim

Allah seni kahretmesin yüreğimi hoplattın bir an ağzım açık kaldı hamileyiimm i görünce sevinçten, neyse hadi bi dahaki aya kısmet. senin ilk denemelerin bunlar ve olmaması için bir sebep yok canımm .. sahi bu arada senin bat a daha var galiba değil mi umutsuzluğa o kadar da kapılma hani, belli olmaz bu işler.

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bende öyleyim ya
topikte atesimi ekledim atesim sabah düsmüstü bir derece aliyim belki yerlesirken ates düsebiliyor diye rafta testleri görünce aldim yeminle az kalsin arabada cisleyip yapacaktim apar topar yaptim yaklasik 2 saat gecti hala tek cizgi bilmiyom ya bat 29 ama merek ettim ne yapayim sana birsey sorabilirmiyim benim daha 3 gün progestoran kullanmam gerek icmesemmi artik ne dersin test - hic bir yerim agrimiyor

Son düzenleme:
topisimde yeni arkadaslari görünce cok seviniyom keske onlarda bize katilabilse seslerini duysak dertlerine derman sevinclerine ortak olsak

test yaptırmamı bekliyomuş bu kırmızılar yaaaaaa geldiler gelmez olasıcalar demiycem yeni ay eni umut yeni bekleyiş (yeni yıkım )

kizlar kötüyüm cevap yazamazsam kusura bakmayin talhaaaaam senin yaninda olmayi cok isterdim nefret ediyom kendimden herkese moral vermeye calisirken burnumu cekip duruyom neyseeeeeeeee

ya idrar testleri yanıltabiliyooorr, sen kullan ilacını da... bugün 22 si değil mi bat a tam 1 hft var çıkmaz kii zaten canım olsa da, 3-4 gün kala bile herkeste çıkmuyor, hatta ve hatta bizler aslında adet şöyle 1 hft geçsin öyle test yapın diyoruz, biliyorum demesi kolay ama yani moralini böyle bozarsan çocuk varsa yerleşeceği varsa da yerleşemez hormonlarını alt üst ediyorsun bu kadar üzülerek çünkü.

O kırmızılardan banada geldiler.

Moralimin bozulduğu yetmiyormuş gibi başımda ağrıyor. Bunlar yetmezmiş gibi karnımı deşiyorlar sanki.

Ya acayip bi durumdayım kızlar. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Bir sorum olacak size. Şimdi biz 6 ay olacak çocuk yapmayı istiyoruz ama aktif ve bilinçli olarak ilk defa bu ay çalıştık. Acaba diyorum bir doktora gitsem mi yoksa bu ayıda bir geçirsem mi. Akıl verin bana yaaaa :44:

oo merhaba bayanlar bakiyorum da herkes buraya taşinmiş eee naber birkaç sayfa baktim ama yeni hamiş haberi yok herhalde hadi ama siz yeni haberler verinki bizede umut olsun herkese hayirli cumalr ve hayirli haberler diliyorum

canım en az 1 sene denedikten sonra tedaviye başlanır fakat yaş ve özel sorunlar yoksa tabi

git canım doktora bi kontrol ol zaten bir sene olmaması normal diyor dr, eğer bişey varsa da erken müdahale olur, smear yaptırdın mı hiç, mesela benim smearde iltihap çıkmıştı geçen ay belirti de yoktu ama bebiş için biraz engel, fitil kulladım bu ay da smear verdim inş bişey çıkmaz

kizlar kötüyüm cevap yazamazsam kusura bakmayin talhaaaaam senin yaninda olmayi cok isterdim nefret ediyom kendimden herkese moral vermeye calisirken burnumu cekip duruyom neyseeeeeeeee

aaa öyle üzülmekle olurmu bak en azindan bir ümidin var gün sayiyorsun rabbim her zaman herşeyin hayirlisi versin bir ayet var mutlaka hayatinda bunu kullan herşeye sabretmeyi ve tevekkül etmeyi bilmeliyiz mutlu olmak istiyorsak tabi yaziyorum ayeti

"Siz birşeyi seversiniz, onun için çalışır ve onu elde etmek istersiniz, fakat bilmezsiniz ki, onun sonunda sizin için şer vardır. Yine siz birşeyi sevmezsiniz, hoşunuza gitmez ve istemezsiniz, fakat bilmezsiniz ki, sizin için onun sonunda hayır vardır"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…