- Konu Sahibi tombistombis
-
serde olsa istiyom ben artik yokluguyla yasadim bir 34 yil daha yasayamam ki varsin okumasin ben calisirim varsin beni her gun dövsün ama bir kere anne diyenim olsun köpeklerden yavru yapip sarilmaktan biktim kardesimin cocuklarini koklamaktan yoruldum cocugum yok diye parklaragirememek canima yetti allahim günah yazma ama istiyom
tüh ya çok heveslenmiştim kuzumun arkadaşları çoğalıyor diyeama git sen doktora bencede
serde olsa istiyom ben artik yokluguyla yasadim bir 34 yil daha yasayamam ki varsin okumasin ben calisirim varsin beni her gun dövsün ama bir kere anne diyenim olsun köpeklerden yavru yapip sarilmaktan biktim kardesimin cocuklarini koklamaktan yoruldum cocugum yok diye parklaragirememek canima yetti allahim günah yazma ama istiyom
kızzllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr baş dönmemm başladııııııııııııı
valla yaptırmanı tavsiy eedicem ama korkuorum da ya olumsuz çıkarda üzülürsün dieadetime 3 gün var sizce kan veya idrar tesi yapayımmı hangisi doğru sonuç verri. çok sabırsızlanıyorumm
biz seni abla olarak görüp tavsiyelerini dinleyip telkinlerinle kendimize gelidiysek sende şimdi beni dinliyceksin bir daha böle dediğini duymayım inanki hayırsız evlattan bin kat daha iyidir olmaması ben seni hep dirençli kolay yıkılmaz hayatla dalga geçen biri olarak tanıdım şu bir kaç günde bu ne şimdi beni yanılttın o güçlü kadın gitmiş yerine zavallı bir kadın gelmiş hiç inancın yokmu mutlaka var sakın birdaha isyan ettiğini duymayım hepimiz yaşadık bunları ama hiç isyan etmedim allah da ettirmesin
arkandayım canımmmmm bu ablammm can sıkıo bazen böle ama işte onunda elinde deil hiç birimizin elinde deil allah isyan ettirmesin kimseye...
soğan kürünü merak ettim canım nasıl yapmış öğrenirmisin bi deniyelim bakalım :)canım benniiimmm kuzenim 35 yaşında koca koca myomları varken ve tüplerine baskı yapıyor myomlar bebeğin tedavisiz olmaz denmişken bir anda hamile kalıverdi, sapasağlam yeğenimizi doğurdu, lşimdi 2. oğluşuna hamile ve 39 yaşında şu anda da. bunda da 6 ay uğraştı, yine olmaz dediler aşılama yaptıracaktı ki, 1 ay soğan suyu mu ne içmiş yine hamile kaldı. İnşallah senin de böyle güzel haberlerini alıcaz merak etme. bu arad benim kuzen bana da tuttrudu soğan kürü yap diye ama abartmayayım diyorum, kokarım heralde baya bi
slm kızlar nasılsınız,talham kızgınmısın bana seni zorla kan testine yolladım diye,kendime sinir oldum evde,birdaha kimseye akıl vermiycem
canımmm o bebişim ısırmasın seni sonra bak karışmam :) haklısın canım burda hepimiz rahatlıoruz birbirimize danışıoruz anlatıoruz ağlıoruz gülüoruz böle yani ben inan sizlere yazdıkca psikolojikman rahatlıorummya ben senin şu resmindeki bebişin dudaklarını yerim olsun sıksın ama bu düşüncesinden vaz geçsin birbirimizin kahrını çekmek için burdayız demi
prensesim hoşgeldinn iyiyiizz sen nasılsın bakalımmmslm kızlar nasılsınız,talham kızgınmısın bana seni zorla kan testine yolladım diye,kendime sinir oldum evde,birdaha kimseye akıl vermiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?