Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

biz seni abla olarak görüp tavsiyelerini dinleyip telkinlerinle kendimize gelidiysek sende şimdi beni dinliyceksin bir daha böle dediğini duymayım inanki hayırsız evlattan bin kat daha iyidir olmaması ben seni hep dirençli kolay yıkılmaz hayatla dalga geçen biri olarak tanıdım şu bir kaç günde bu ne şimdi beni yanılttın o güçlü kadın gitmiş yerine zavallı bir kadın gelmiş hiç inancın yokmu mutlaka var sakın birdaha isyan ettiğini duymayım hepimiz yaşadık bunları ama hiç isyan etmedim allah da ettirmesin

tombiş topiğin hayırlı olsun.yeni gördüm yoksa daha önceden gelirdim
2 günde iyi ilerlemişşşş geçmişin hepsini okuyamadım

tombiş öldürdün beni valla. lütfen üzme kendini daha günün var hem. çok çok dua ediyorum inşallah alcaksın sende bebişini kucağına.

kızzllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr baş dönmemm başladııııııııııııı

ayy çok sevndm arkadaşım....bigün arkadaşının başı döncek çok sevneceksn deseler inanmazdım

yawww ne kadar çenebazzz kadınlarsnıızzz yaww yetişemiorum size hergün 30 sayfa takip etmekten bıktım :)) biri bana özet geçsinn lütfennnn :))

arkandayım canımmmmm bu ablammm can sıkıo bazen böle ama işte onunda elinde deil hiç birimizin elinde deil allah isyan ettirmesin kimseye...

slm kızlar nasılsınız,talham kızgınmısın bana seni zorla kan testine yolladım diye,kendime sinir oldum evde,birdaha kimseye akıl vermiycem

arkandayım canımmmmm bu ablammm can sıkıo bazen böle ama işte onunda elinde deil hiç birimizin elinde deil allah isyan ettirmesin kimseye...

ya ben senin şu resmindeki bebişin dudaklarını yerim olsun sıksın ama bu düşüncesinden vaz geçsin birbirimizin kahrını çekmek için burdayız demi

soğan kürünü merak ettim canım nasıl yapmış öğrenirmisin bi deniyelim bakalım :)

ya ben senin şu resmindeki bebişin dudaklarını yerim olsun sıksın ama bu düşüncesinden vaz geçsin birbirimizin kahrını çekmek için burdayız demi
canımmm o bebişim ısırmasın seni sonra bak karışmam :) haklısın canım burda hepimiz rahatlıoruz birbirimize danışıoruz anlatıoruz ağlıoruz gülüoruz böle yani ben inan sizlere yazdıkca psikolojikman rahatlıorumm
doktor hanımmm greenmoonn bunun tıp dilinde adı nedir:))))))

canım ablam sıkma canını biraz pozitif ol senden bunu öğrrendikkk bakk karışmam sonra hepimizz bunalımcı oluruz sebebide sen olursun bakk benim hiç umudum yok ama moralimi yüksek tutmaya çalışıorumm canımcım hadii gülümseeee :) mucksss:76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…