Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

canım en az 1 sene denedikten sonra tedaviye başlanır fakat yaş ve özel sorunlar yoksa tabi

Yaş 29 ha deyince olmayacak yaş sanırım, onun dışında özel bi sorun yok sanırısam adetlerimde hep düzenlidir.

Yok be gülüm hiç bişe yaptırmadım. Evlenmeden önce bi kontrol olmuştum bide evlendikten sonra normal demişti ama test falan başka bişe yapmadılar bana.

Gideyim en iyisi sanırım :44:

serde olsa istiyom ben artik yokluguyla yasadim bir 34 yil daha yasayamam ki varsin okumasin ben calisirim varsin beni her gun dövsün ama bir kere anne diyenim olsun köpeklerden yavru yapip sarilmaktan biktim kardesimin cocuklarini koklamaktan yoruldum cocugum yok diye parklaragirememek canima yetti allahim günah yazma ama istiyom

yasta sorunda bende var biliyormusun

canım benniiimmm kuzenim 35 yaşında koca koca myomları varken ve tüplerine baskı yapıyor myomlar bebeğin tedavisiz olmaz denmişken bir anda hamile kalıverdi, sapasağlam yeğenimizi doğurdu, lşimdi 2. oğluşuna hamile ve 39 yaşında şu anda da. bunda da 6 ay uğraştı, yine olmaz dediler aşılama yaptıracaktı ki, 1 ay soğan suyu mu ne içmiş yine hamile kaldı. İnşallah senin de böyle güzel haberlerini alıcaz merak etme. bu arad benim kuzen bana da tuttrudu soğan kürü yap diye ama abartmayayım diyorum, kokarım heralde baya bi

Git tatlım sen , güzelcene baksın doktor bide smear testi yaptır, sen kontrolünü yaptır bişeycik yoktur zaten vaktini bekliyordur bebişin gelmek için , benim de yaş 27 ikinci ay denemede bekliyorum bakalım Rabbim nasip eder inş hepimize

Biliyor musunuz kızlar regl olduğumu görünce moralim bozuldu. Çıktım bende arkadaşı alıp öğlen yemeğinde alışveriş merkezine. 1 saat içinde alışveriş yaptım yaptım yaptım yaptım sonra bi daha yaptım bi sürü bişe aldım hızımı alamadım. Böyle gevşemeye başlamışken mağazadaki çocuk reyonundaki giysiler yokmu o inadına şirin inadına güzel ama bir o kadar inadına muhteşem şeyler aklımı aldı başımdan gene. Bütün hissiyatımı alt üst ettiler. Allahım dedim ben ne zaman bunlardan alıp bebeğime giydireceğim. Bozuldu moralim başım ağrıdı sıkıntıdan. Hiç çalışasım yok. boş boş bakıyom ekrana öyle.

Allahım sen bize, senden yalnızca hayırlı sağlıklı bir evlat isteyen kullarına bu isteklerini nasip et yarabbim. amin...

rabbim hayirlisi versin inşallah sen yazdiklarimi düşün ve sitemle siteme ne olmaz diyenlerin çocuğu olmuşta senin neden olmasinki üstelik bana da 7 doktor kesin tüp bebek yoksa olmaz dediği anda geldi kizim ümidini kesme olacaktir inşalah ayrica yaşin da öyle abartilacak bir yaş değil ki benim 30 lu yaşlarda hala bekar arkadaşlarim var kismet olursa ben 35imden sonra yine düşünürüm bebği yani rabbim verecek olduktan sonra hiçbirşey sorun değil sen aşkla istedikten sonra raabbim senin elini geri çevrimeyecektir dua edeceğim senin için bol bol inşallah annelik tadinin tadasin diye

tombis tombiss hopp tombisss hopp tombisss tatlım moralini bozma ne ateş ölçmesi nede başka bişey sıkma kendini birahat bırak yaww? kızlar buarada nasılsınız?

Ehh be denizcim yıprattın kendini 2 dk yapma Allah aşkına dur azcık sakin sen de böyle yaparsan biz de ölelim , sen kuvvetlisindir , hepimize destek olurken ne oldu şimdi de pes ettik hemen bu ay olmadı bir daha ki aya , iyi bende bu ay umudumu yitirdim öyle hissediyorum geçen ayda olmadı zaten hadi ağlayalım

tombisim böyle deme ama ağlarım bennn

Görümcem 16 yıl bebek özlemi çekti gitmediği doktor kalmadı. Kadın şişti şişti ilaçlardan mahfolmuştu. 16 yıl sonra bir kızı oldu 2 sene geçmedi bide oğlu oldu aldı kucağına. Kadın 2 senede 2 çocuk yaptı. Olur kardeşim Allahın izni ile. Biz ondan istiyoruz, inanıyorum verecektir. Vermeyecek olsa bu kadar candan istetmezdi...

ne mutlu allah gönlüne göre vermis yegenlerini görürsen benim icin öp olurmu

ne mutlu allah gönlüne göre vermis yegenlerini görürsen benim icin öp olurmu

tamam canım 2.de doğsun da bakalım çok az kaldı, ama kuzenim çoook dua etti, bir de salatı tefriciye var 4444 kez okunan onu okudu. ben o kadar çok okuyamam diye başlayamıyorum. yaa böyle mucizeler var işte, moral bozmak yok, bu arada ben çıkıyorum artık haftasonu şehirdıışındayım yinee düğün var, altın da almış başını gitmiş, battım bu ay battııımm pazartesi muhtemelen kırmızıları görmüş bi halde sizlerle buluşurum tekrar, herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

görüşürüz canım ama sen yine dikkatli ol fazla oynama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…