- Konu Sahibi tombistombis
-
canım en az 1 sene denedikten sonra tedaviye başlanır fakat yaş ve özel sorunlar yoksa tabi
canım en az 1 sene denedikten sonra tedaviye başlanır fakat yaş ve özel sorunlar yoksa tabi
git canım doktora bi kontrol ol zaten bir sene olmaması normal diyor dr, eğer bişey varsa da erken müdahale olur, smear yaptırdın mı hiç, mesela benim smearde iltihap çıkmıştı geçen ay belirti de yoktu ama bebiş için biraz engel, fitil kulladım bu ay da smear verdim inş bişey çıkmaz
aaa öyle üzülmekle olurmu bak en azindan bir ümidin var gün sayiyorsun rabbim her zaman herşeyin hayirlisi versin bir ayet var mutlaka hayatinda bunu kullan herşeye sabretmeyi ve tevekkül etmeyi bilmeliyiz mutlu olmak istiyorsak tabi yaziyorum ayeti
"Siz birşeyi seversiniz, onun için çalışır ve onu elde etmek istersiniz, fakat bilmezsiniz ki, onun sonunda sizin için şer vardır. Yine siz birşeyi sevmezsiniz, hoşunuza gitmez ve istemezsiniz, fakat bilmezsiniz ki, sizin için onun sonunda hayır vardır"
yasta sorunda bende var biliyormusun
Yaş 29 ha deyince olmayacak yaş sanırım, onun dışında özel bi sorun yok sanırısam adetlerimde hep düzenlidir.
Yok be gülüm hiç bişe yaptırmadım. Evlenmeden önce bi kontrol olmuştum bide evlendikten sonra normal demişti ama test falan başka bişe yapmadılar bana.
Gideyim en iyisi sanırım :44:
serde olsa istiyom ben artik yokluguyla yasadim bir 34 yil daha yasayamam ki varsin okumasin ben calisirim varsin beni her gun dövsün ama bir kere anne diyenim olsun köpeklerden yavru yapip sarilmaktan biktim kardesimin cocuklarini koklamaktan yoruldum cocugum yok diye parklaragirememek canima yetti allahim günah yazma ama istiyom
kızzllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr baş dönmemm başladııııııııııııı
serde olsa istiyom ben artik yokluguyla yasadim bir 34 yil daha yasayamam ki varsin okumasin ben calisirim varsin beni her gun dövsün ama bir kere anne diyenim olsun köpeklerden yavru yapip sarilmaktan biktim kardesimin cocuklarini koklamaktan yoruldum cocugum yok diye parklaragirememek canima yetti allahim günah yazma ama istiyom
kızzllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr baş dönmemm başladııııııııııııı
Kız dikkat et toslama bi yere
Şaka bi yana kusmayada başlarsın sen yakında
ne mutlu allah gönlüne göre vermis yegenlerini görürsen benim icin öp olurmucanım benniiimmm kuzenim 35 yaşında koca koca myomları varken ve tüplerine baskı yapıyor myomlar bebeğin tedavisiz olmaz denmişken bir anda hamile kalıverdi, sapasağlam yeğenimizi doğurdu, lşimdi 2. oğluşuna hamile ve 39 yaşında şu anda da. bunda da 6 ay uğraştı, yine olmaz dediler aşılama yaptıracaktı ki, 1 ay soğan suyu mu ne içmiş yine hamile kaldı. İnşallah senin de böyle güzel haberlerini alıcaz merak etme. bu arad benim kuzen bana da tuttrudu soğan kürü yap diye ama abartmayayım diyorum, kokarım heralde baya bi
sen alay et et ben seni de görücemmmmmmm inş. buarada sen hasta mı oldun tekrar o lekelenmelerden sonra?
ne mutlu allah gönlüne göre vermis yegenlerini görürsen benim icin öp olurmu
He kız sorma arttı benim kırmızılar. Napim bi dahaki aya kaldı. Ama bu sefer doktora gidicem canım. Tedbirli gidim dimi.
tamam canım 2.de doğsun da bakalım çok az kaldı, ama kuzenim çoook dua etti, bir de salatı tefriciye var 4444 kez okunan onu okudu. ben o kadar çok okuyamam diye başlayamıyorum. yaa böyle mucizeler var işte, moral bozmak yok, bu arada ben çıkıyorum artık haftasonu şehirdıışındayım yinee düğün var, altın da almış başını gitmiş, battım bu ay battııımmpazartesi muhtemelen kırmızıları görmüş bi halde sizlerle buluşurum tekrar, herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?