Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

şekerim şu alman sayfasını bi incelesen olurmu almanca yazıyor
canım altta yazdıklarımı başka topigten aldım bi bakta bizide aydınlar olurmuuuu tatlışımmm
Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de
Erster Tag der letzten Periode YAZAN YERE SON ADET TARHİNİZİ YAZIN
Durchschnittliche Zykluslänge BURAYADA KAÇGÜNDE ADET OLDUNUZU YAZIN EGER KAÇ GÜNDE ADET OLDUGUNUZU BİLMİYORSANIZ Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı BURAYA SON ADET TARİHLERİNİZİ YAZIP ASAGIDAKİ Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık ....SÜRÜYOR YERİNDE ...DA YAZAN GÜN ARALIGIDIR KESİN SONUC İÇİN BAKABİLİRSİNİZ.... GERİSİ İÇİN KULLANMAK İSTİYENLERE YARDIMCI OLUCAM
BUDA ALMANCADAN TÜRKÇEYE ÇEVİRİ YAPABİLECEĞİNİZ SİTEbuyrunnnnnnnnn
Google Translate

BUDA ADET DÖNGÜSÜ UZUN DÜZENSİZ OLANLAR İÇİN
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community

bende iyiyim canımcım yaaa çok sessiz :) topig hayırdır yastamıyız nedir:) ee tabii hafta sonu geldi milletin işi gücü var:)

valla yaptırmanı tavsiy eedicem ama korkuorum da ya olumsuz çıkarda üzülürsün die
valla bi idrar yap istersen?

canım ben de korkuyorum olumsuz çıkar diyee

ama burada okuyorum bir arkadaş 5 gün önceden öğrenmiş....

kasıklarım da ağrı var ama akıntı faln yok. 15 gün çatlamak üzrre oaln yımırtam vardı ama ne oldular kimbilir

yaa kızlar bide bnm bi sorum olacak bugün benm 12. günüm yumurlama belirtisi olarak hiç bi akıntım yok.. o akıntının olduğu günmü birlikte olmak gerekiyo???

evet öyle şansı kişilerde var :) peki çatlamak üzere olan yumurtan iğne ilemi çatlıcaktı ?

gerçi biz işi şansa bırakmak istemiyoruz gün aşırı hatta nerdeyse hergün gelsin inş. bebişlerrrrr

gerçi biz işi şansa bırakmak istemiyoruz gün aşırı hatta nerdeyse hergün gelsin inş. bebişlerrrrr
inşallah canım daaa benim umut sıfırlanıo yumurtam 3 cm olmuş yuhhhh diyorumm başlkada bişi demiorum 3 cm lik yumurta döllenirmi acep herhalde kiste çevirirrr

inşallah canım daaa benim umut sıfırlanıo yumurtam 3 cm olmuş yuhhhh diyorumm başlkada bişi demiorum 3 cm lik yumurta döllenirmi acep herhalde kiste çevirirrr

gerçi ben hiç yumurta takibi filan yaptırmıyrm daha çünkü ben daha 2 aylık evliym ve hiç korunmuyoıruz eşim baştan istemiyodu şimdi benden hevesli anasını bekledm kaç senedir bebeğide beklemeyeyim hemen olsun diyoo

ayyyyyyyyy inş canımmmm

o kada istiyorum kii.... eşim nöbetten gelsin acile gidelim hemen çıkar mı sonuç sizceeeeeeeee

valla canm dev. bu saatte kanda test yaparmı bilmiyorum ama özellerde yapılıo 1 saatte çıkıo sonuç...
idrar testini ecz. alıp kendnde yapabilirsn canm hayırlısı bakalım

canımmm senin daha acelen yok zamanla olur ozamann :)) nasılsa şurda 2 ay olmuş benim eltim 2.5 ayda hamile kalmış hiç korunmadan ben 9 ayda kaldım hiç korunmadan kişiye göre değişio işte
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…