- Konu Sahibi tombistombis
-
selam kızlar ne var ne yokkk
valla yaptırmanı tavsiy eedicem ama korkuorum da ya olumsuz çıkarda üzülürsün die
valla bi idrar yap istersen?
evet öyle şansı kişilerde var :) peki çatlamak üzere olan yumurtan iğne ilemi çatlıcaktı ?canım ben de korkuyorum olumsuz çıkar diyee
ama burada okuyorum bir arkadaş 5 gün önceden öğrenmiş....
kasıklarım da ağrı var ama akıntı faln yok. 15 gün çatlamak üzrre oaln yımırtam vardı ama ne oldular kimbilir
yani canım öle diolar yumurta akı gibi oluomuş :)) gün aşırı sonra fanfiri finfonn:))yaa kızlar bide bnm bi sorum olacak bugün benm 12. günüm yumurlama belirtisi olarak hiç bi akıntım yok.. o akıntının olduğu günmü birlikte olmak gerekiyo???
evet öyle şansı kişilerde var :) peki çatlamak üzere olan yumurtan iğne ilemi çatlıcaktı ?
inşallah canım daaa benim umut sıfırlanıo yumurtam 3 cm olmuş yuhhhh diyorumm başlkada bişi demiorum 3 cm lik yumurta döllenirmi acep herhalde kiste çevirirrrgerçi biz işi şansa bırakmak istemiyoruz gün aşırı hatta nerdeyse hergüngelsin inş. bebişlerrrrr
inşallah gebesindir canım valla bi test yap hele bakalım :)yok canım ilaç kullanmdaım ben hiç. sadece prolaktinim yüksekti DRum DOSTİNEX VERDİ. prlaktin düşünce gebe kalabilirsin demişti. ve pcos um ama usg de son 1 yıldır gözükmüyor.
iyi gecelerrr bacımmm:))iyi geceler kızlar
inşallah gebesindir canım valla bi test yap hele bakalım :)
inşallah canım daaa benim umut sıfırlanıo yumurtam 3 cm olmuş yuhhhh diyorumm başlkada bişi demiorum 3 cm lik yumurta döllenirmi acep herhalde kiste çevirirrr
özellerde 1 saatte çıkıyor canımayyyyyyyyy inş canımmmm
o kada istiyorum kii.... eşim nöbetten gelsin acile gidelim hemen çıkar mı sonuç sizceeeeeeeee
ayyyyyyyyy inş canımmmm
o kada istiyorum kii.... eşim nöbetten gelsin acile gidelim hemen çıkar mı sonuç sizceeeeeeeee
canımmm senin daha acelen yok zamanla olur ozamann :)) nasılsa şurda 2 ay olmuş benim eltim 2.5 ayda hamile kalmış hiç korunmadan ben 9 ayda kaldım hiç korunmadan kişiye göre değişio iştegerçi ben hiç yumurta takibi filan yaptırmıyrm daha çünkü ben daha 2 aylık evliym ve hiç korunmuyoıruz eşim baştan istemiyodu şimdi benden hevesli anasını bekledm kaç senedir bebeğide beklemeyeyim hemen olsun diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?