- Konu Sahibi tombistombis
-
selam kızlar nasılsınız benmde regl bitti çalışmalara başlıycaz hayırlısı artık
antalyadayiz biz ilk defa böyleydi ya 2-3 günde bir gidiyoruz zaten de bu defa gidemedim ama nasil böyle herkes kiyida şerit oluşturmmuş allah allah dedik noluyo iyice yaklaştikki kimse giremiyo dalga bir çarpiyo yere vuruyo kiyida silanim bari biraz dedim ilk olarak ayağima dalga taş çarpti kesildi neyse pes etmedim kiyida oturdum dalga çarpiyo az az çok gelince kaçiyom arkama kizima bakiyordum ki dalga bir çarpti oturduğum yerde 2-3 defa popomun üstünde ziplaya ziplaya noldu bilin bakalim 2 metre kadar arkamda bir adam vardi ben ziplaya ziplya onun tam karnina bir tekme rezil olmamam mi yanim popomun acisina mi akşam bir baktim sağ lobum mosmor ama yibne gidecem tabi bu defa dalga varsa hiçte gitmem ve çok ciddiyim ha hiçbir abarti yok
allah allah çok ilginç gerçektennn :) oda senin kısmetsizliğinmiş canımmantalyadayiz biz ilk defa böyleydi ya 2-3 günde bir gidiyoruz zaten de bu defa gidemedim ama nasil böyle herkes kiyida şerit oluşturmmuş allah allah dedik noluyo iyice yaklaştikki kimse giremiyo dalga bir çarpiyo yere vuruyo kiyida silanim bari biraz dedim ilk olarak ayağima dalga taş çarpti kesildi neyse pes etmedim kiyida oturdum dalga çarpiyo az az çok gelince kaçiyom arkama kizima bakiyordum ki dalga bir çarpti oturduğum yerde 2-3 defa popomun üstünde ziplaya ziplaya noldu bilin bakalim 2 metre kadar arkamda bir adam vardi ben ziplaya ziplya onun tam karnina bir tekme rezil olmamam mi yanim popomun acisina mi akşam bir baktim sağ lobum mosmor ama yibne gidecem tabi bu defa dalga varsa hiçte gitmem ve çok ciddiyim ha hiçbir abarti yok
ya ne güzel bende deniz istiyommm bende tatilll istiyom ya daha elimi bilene suya sokmadımm
canımm hadi hayırlıı çalışmalar sizeee :) allah bereketini arttırsın inşallahhh :)) cümlemizinkiniiiselam kızlar nasılsınız benmde regl bitti çalışmalara başlıycaz hayırlısı artık
eee hadi iyi açilişlar o zaman
canımm hadi hayırlıı çalışmalar sizeee :) allah bereketini arttırsın inşallahhh :)) cümlemizinkiniii
aaa yok öyle istemeyle herşey sirayla 3-4 yildir erzurumdaydik deniz göremdik yazlari hariç tabi biraz ben de tadini çikarim ama yok illa isterim diyorsan buraya gel burasi çok güzel cennet gibi
hadii kızlarrr ben kaçtımm öptüm hepinizii sonra yine gelirimmmmm..
ben yilladir gormedim bacimya isimiz yazin güzel kisin insaat sezonu kapaniyor biz ne b.....yiyekya ne güzel bende deniz istiyommm bende tatilll istiyom ya daha elimi bilene suya sokmadımm
saol cnm bende yazlığa gidicem yarın 15 gün kadar ordaım kayınvalidem kayınpeder orda bakalım artık bu ayda zor gibi görünüo küçücük ev
canim idare et calismalari ihmal etme yinede
amin cnm saol bide bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırıcam 4 ay önce kürtaj oldum folik asite başlamam falan lazımmış biraz geç kaldık tabi 3 ay önceden başlamış olmam lazımdı hayırlısı artık bu ay nedense pek bi umut var içimde ilk hamileliğimdede yumurta takibi yaptırmıştım o ay hamile kalmıştım
çabuk gell kıı 5 e kadar burdayım
kiz bizim iside hic anlamadim 4 gözle calisacaz diye gun sayariz sonra kaytaracak yer ararizağızda teller ağrı yapıo çok bu ay nasıl çocuk için çalışıcaz bilmem bu ağrılarla
Hiç olmamı tontişim hoşgeldin sefa getirdin.kız kaç gel sende türkiyeye eylülde çıkıyom bersber giderik
kiz bizim iside hic anlamadim 4 gözle calisacaz diye gun sayariz sonra kaytaracak yer arariz
saka bir yana agri kesici fayda etmiyormu
etmiyo tatlım ağzımın içi tel dolu ay taktırmaz olaydım kaportayı yenilicez dereken git gide kilo kaybediorum ağrıdan
ne iyi olur ama biliyon mazeretim var belki hamislik nasip olursa nasip gelip ansizin ben geldim hatice derim göbüg göbüs oturup banu alkan göbüsünden salata yeriz
canim biraz dayan sivi seyler ye bol corba ic bünyenin dengesini bozma bu sira zayiflayarak tellere bir haftaya alisirsin benim abimde gencken takmisti ama telden sonra süper olacak onu dusun hem bebis gelmeden bitir su tel isini dayasiya benim yerime isiracan onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?