Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

ya ne güzel bende deniz istiyommm bende tatilll istiyom ya daha elimi bilene suya sokmadımm

allah allah çok ilginç gerçektennn :) oda senin kısmetsizliğinmiş canımm

eee hadi iyi açilişlar o zaman

saol cnm bende yazlığa gidicem yarın 15 gün kadar ordaım kayınvalidem kayınpeder orda bakalım artık bu ayda zor gibi görünüo küçücük ev

canımm hadi hayırlıı çalışmalar sizeee :) allah bereketini arttırsın inşallahhh :)) cümlemizinkiniii

amin cnm saol bide bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırıcam 4 ay önce kürtaj oldum folik asite başlamam falan lazımmış biraz geç kaldık tabi 3 ay önceden başlamış olmam lazımdı hayırlısı artık bu ay nedense pek bi umut var içimde ilk hamileliğimdede yumurta takibi yaptırmıştım o ay hamile kalmıştım

ya ne güzel bende deniz istiyommm bende tatilll istiyom ya daha elimi bilene suya sokmadımm
ben yilladir gormedim bacimya isimiz yazin güzel kisin insaat sezonu kapaniyor biz ne b.....yiyek

insallah canim tedaviye cevap vermen guzel
çabuk gell kıı 5 e kadar burdayım

kiz ben geldim olmami

etmiyo tatlım ağzımın içi tel dolu ay taktırmaz olaydım kaportayı yenilicez dereken git gide kilo kaybediorum ağrıdan

canim biraz dayan sivi seyler ye bol corba ic bünyenin dengesini bozma bu sira zayiflayarak tellere bir haftaya alisirsin benim abimde gencken takmisti ama telden sonra süper olacak onu dusun hem bebis gelmeden bitir su tel isini dayasiya benim yerime isiracan onu

alışırım inş cnm asıl bi sorun var ben regl olmuştum ya dün bitmişti bugün 6 gün oldu kapkara zivit gibi birşey gelio nedir anlamadım gitti acep kürtajdan sonra içersi temizlenio olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…