Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

selam kızlar ya sizlere bişey sormak istiyorum kızlar sabahtan beri sol kasığım ağrıyor hiç geçmedi öncedende ağrırdı ama bu kadar değil kısa sürerdi şimdi ise geçmedi ben internette gebelik hesaplama bölümünde kendi adet tarihimi yazıp hesapladım bebeğin rahme yerleşme günü 23 temmuz diyo yani bugün acaba rahme yerleşiyoda kasıklarım aondan mı ağrıyo lütfen cevap verin ya hamileler sizde de böyle bişey oldumu adetime 6 gün var

canim iyi dusun hayirlisi olsun bu int hesaplamalarinada pek aldanma istersen iki uc gun bekle test yap benim sana tavsiyem canim

kızllarr birşey daha sorucam yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur ya bu kişiden kişiye değişir mi yoksa herkesde aynı mıdır

kızllarr birşey daha sorucam yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur ya bu kişiden kişiye değişir mi yoksa herkesde aynı mıdır

canim öyle degil battan 14 gun önce yumurtlanir yada yumurtlaiktan 14 gun sonra döllenme olmazsa adet gelir bunun icindirki int hesaplamalarina hep guvenilmez eger gec yumurtladinsa adetinde gecikir onun icin kendi adetini takip et hep duzenliyse yumurtlamada duzenlidir

canlar görüsürüz biz bir markete gidecez burda hafta ici aksam 8 den sonra birde pazarlari heryer kapali kurban olayim türkiyeye doyasiya alis veris yapin olmadi gece aksam buraliyim daha avatar gibi kacmama cok var

canlar görüsürüz biz bir markete gidecez burda hafta ici aksam 8 den sonra birde pazarlari heryer kapali kurban olayim türkiyeye doyasiya alis veris yapin olmadi gece aksam buraliyim daha avatar gibi kacmama cok var
çikolata istiyommmmmm benimde koca yok şehir dışında bende şimdi kadıköye gezmeye gidicem bol bol alışveriş

anladım cnm bnm reglilerim düzenli 32 günde bir oluorum yani reglinin 18. günü yumurtluorum demi böyle oluoo ona göre doktora gidicem

hoşbuldukk canım da beni görünce niye şaşırdın onu anlamadım.
sizin muhabbet koyu damdan düşer gibi araya girmek zor oluyo :))))
takipteyimmm:80:

ay canım inşallah dediğin gibi olurda seni hiç uğraştırmaz yumoşların :)

şekerimm markete gitmişkennn 2 tanede banu alkan göbeği al :) akşam topikte yerdikk cümletenn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…