- Konu Sahibi tombistombis
-
alışırım inş cnm asıl bi sorun var ben regl olmuştum ya dün bitmişti bugün 6 gün oldu kapkara zivit gibi birşey gelio nedir anlamadım gitti acep kürtajdan sonra içersi temizlenio olabilir mi
selam kızlar ya sizlere bişey sormak istiyorum kızlar sabahtan beri sol kasığım ağrıyor hiç geçmedi öncedende ağrırdı ama bu kadar değil kısa sürerdi şimdi ise geçmedi ben internette gebelik hesaplama bölümünde kendi adet tarihimi yazıp hesapladım bebeğin rahme yerleşme günü 23 temmuz diyo yani bugün acaba rahme yerleşiyoda kasıklarım aondan mı ağrıyo lütfen cevap verin ya hamileler sizde de böyle bişey oldumu adetime 6 gün var
kızllarr birşey daha sorucam yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur ya bu kişiden kişiye değişir mi yoksa herkesde aynı mıdır
çikolata istiyommmmmm benimde koca yok şehir dışında bende şimdi kadıköye gezmeye gidicem bol bol alışverişcanlar görüsürüz biz bir markete gidecez burda hafta ici aksam 8 den sonra birde pazarlari heryer kapali kurban olayim türkiyeye doyasiya alis veris yapin olmadi gece aksam buraliyim daha avatar gibi kacmama cok var
canim öyle degil battan 14 gun önce yumurtlanir yada yumurtlaiktan 14 gun sonra döllenme olmazsa adet gelir bunun icindirki int hesaplamalarina hep guvenilmez eger gec yumurtladinsa adetinde gecikir onun icin kendi adetini takip et hep duzenliyse yumurtlamada duzenlidir
canım sıkılıoo hadi gelin yaww
kizlar avatarim nasil yimrtlayinca spermi kapip böyle kacacam döllemeye
ben ne kacik kariyim ya
ayyy gıı yetişemedim sanaaa akşam gel hele gııı ben gece burda olurum herhalde birazdan kociş gelcek yemek için çıkarım yine :)çabuk gell kıı 5 e kadar burdayım
ay canım inşallah dediğin gibi olurda seni hiç uğraştırmaz yumoşların :)saol cnm bende yazlığa gidicem yarın 15 gün kadar ordaım kayınvalidem kayınpeder orda bakalım artık bu ayda zor gibi görünüo küçücük ev
amin cnm saol bide bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırıcam 4 ay önce kürtaj oldum folik asite başlamam falan lazımmış biraz geç kaldık tabi 3 ay önceden başlamış olmam lazımdı hayırlısı artık bu ay nedense pek bi umut var içimde ilk hamileliğimdede yumurta takibi yaptırmıştım o ay hamile kalmıştım
hıhhhhhhh fazla yemeyinn mideye otururrne iyi olur ama biliyon mazeretim var belki hamislik nasip olursa nasip gelip ansizin ben geldim hatice derim göbüg göbüs oturup banu alkan göbüsünden salata yeriz
gıı ben katımm sizi sosyeteye gııı :)) yalnız banu alkan göbüşünüz yoksa olmass :))he valla göbiş yeriz bi kaç parça bişey alırık sosyeteye karışırız kız bizdee
şekerimm markete gitmişkennn 2 tanede banu alkan göbeği al :) akşam topikte yerdikk cümletenn :))canlar görüsürüz biz bir markete gidecez burda hafta ici aksam 8 den sonra birde pazarlari heryer kapali kurban olayim türkiyeye doyasiya alis veris yapin olmadi gece aksam buraliyim daha avatar gibi kacmama cok var
şekerim benden var bir adet olurmu :)))canım sıkılıoo hadi gelin yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?