Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

şekerimmmm bildiğinn yeşil göbek :)) burda adı banu alkan göbeği
allederizzz kara kaş kara gözde olurrr herşekil mevcuttt:))

canım,idrar testi bir tane almıştım 1dk bekledim negatifi görünce kutsuna koydum. sonra eşime göstermek için bak negaitif diyecektim ki baztım çift olmuş. biraz silik de olsa
canim testlerin uzerinde ge cerlilik dakikasi yaziyor ona bir bak bazisi 10 dakika bazisi 30 dakika sonra gecersiz oluyor yada yenisini yap

tamma kızlarr bugün bunalımm yokkkk :)
eee anlatın heleee anlaşamadığınız biri varmııı kocanızın ailesinden

canlarim ben cikiyom hepinizi hepinizi cok seviyorum
topigim size emanet
allahla iyi bakin nazarlardan korunsun
hamislerim ecik uzanin bak halvet malvet hafta sonu yok su yok bu anlamam
haticem canimsin ne diyem
yaramaz bebemin tüpü keske bacim sizin tirnanizin ucu kadar düsünseydi bani
yeni arkadaslar sohbette dökülün bildiklerinizi syryt kiz bir gelmedin iki kudurmadik
hepiniz kendinize iyi bakin
haaaaaa unuttuyordum kizlar ben 5 te yattim saat 6.30 da caldi atesim 36.5 ti sonra 7 de birdaha baktim 36.7 idi kis yorgunluktan demi amannnnnnnnnnnoksa göbüsü bekle bebisi
hadin gittim

kızlar geçen pazar çatalca tarafına pikniye gittik daha doğrusu kampa diim görümcem ne kadar kamp malzemesi varsa getirmiş çatır,mat, uyku tulumu, çardak :)) neyseee ayy kızlare size söylemeyi unuttum üzerindende bir hafta geçti gerçii ilk defa ata bindimmmm altım ediodum korkudan :) amannn dışardan bakınca ne kolay gözüküyor amaaa binince anlaşılıo sanki düşücekmişim gibi oluyor yaww bi daha kimse beni bidiremez birde şeyden tırstım olurda at hızlanır bende hababam sınıfındaki şener şen gibi geri gelirim sonra :))))
oğlumuda eşeğe bindirdim eşek tutkusu başladı çocukta arada bi duruyor anne ben eşşeğimi özledim diyor :))

annecimmm tamam bütün talimatlarına uyarız :))
tammamm canım sen topikini merak etme kendi topikim gibi bakarım :)) sende uyu dinlen biraz bari uykusuz kalmışsın anlaşılan şu dereceyide bırak allah aşkına bak yoksammmm neyseee sölemim ayıp kaçacak :)))
seviyom senii ablammmm

gene gelll

bizde dün denize gittik havamizi aldik geldik 2-3 metre boyunda dalgalar ilk defa böyleydi herkes ayakta kiyida öyle bekliyor bizde 1 saat bekledik beklediik geldik havamizi aldik yani hevesim kursağimda kaldi pöffff

yok canım eşim 13 yaşındayken vefat etmiş olsaydı böyle olmadı zaten eşim evin büyük oğlu baba gibi görmüşler kaynanam sormadan hiç bişey yapmaz bitanesi aman yarabbim
ah canım kıyammamm benimde kayınpederim eşim üni. deyken vefat etmiş 2001 senesinde allah rahmet eylesinn

bizde dün denize gittik havamizi aldik geldik 2-3 metre boyunda dalgalar ilk defa böyleydi herkes ayakta kiyida öyle bekliyor bizde 1 saat bekledik beklediik geldik havamizi aldik yani hevesim kursağimda kaldi pöffff
nereye doğru gittiniz kıss o dalgalar ne öleee kardeniz taraflarına doğrumu gittiniz:)

antalyadayiz biz ilk defa böyleydi ya 2-3 günde bir gidiyoruz zaten de bu defa gidemedim ama nasil böyle herkes kiyida şerit oluşturmmuş allah allah dedik noluyo iyice yaklaştikki kimse giremiyo dalga bir çarpiyo yere vuruyo kiyida silanim bari biraz dedim ilk olarak ayağima dalga taş çarpti kesildi neyse pes etmedim kiyida oturdum dalga çarpiyo az az çok gelince kaçiyom arkama kizima bakiyordum ki dalga bir çarpti oturduğum yerde 2-3 defa popomun üstünde ziplaya ziplaya noldu bilin bakalim 2 metre kadar arkamda bir adam vardi ben ziplaya ziplya onun tam karnina bir tekme rezil olmamam mi yanim popomun acisina mi akşam bir baktim sağ lobum mosmor ama yibne gidecem tabi bu defa dalga varsa hiçte gitmem ve çok ciddiyim ha hiçbir abarti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…