- Konu Sahibi tombistombis
-
canim testlerin uzerinde ge cerlilik dakikasi yaziyor ona bir bak bazisi 10 dakika bazisi 30 dakika sonra gecersiz oluyor yada yenisini yapcanım,idrar testi bir tane almıştım 1dk bekledim negatifi görünce kutsuna koydum. sonra eşime göstermek için bak negaitif diyecektim ki baztım çift olmuş. biraz silik de olsa
şekerimmmm bildiğinn yeşil göbek :)) burda adı banu alkan göbeği
allederizzz kara kaş kara gözde olurrr herşekil mevcuttt:))
kis ben ölürüm sanada dileginede inanki bir cocuk hakkim olsa haticeye verin derim yeminle
karakız hemşerin mişşş oda alamanyadaymışş kısss gelip seni bulmasın yoksamm :)
tamma kızlarr bugün bunalımm yokkkk :)
eee anlatın heleee anlaşamadığınız biri varmııı kocanızın ailesinden
kıs bildiğimizz göbek yokmu marulgillereden :))))marulmu diyon kiz sen
evett seninle hiç muhattabı olmayan biri zaten :) galibaaa seviyene yükseltme şunu boşverrrrbaktim biraz profiline anlamadim ki sorunlu herhalde zaten arada bir girmis
ohoo olmazmı kaynanam kaynım istemiyorummmm
kayınpeder yokmu gıı
annecimmm tamam bütün talimatlarına uyarız :))canlarim ben cikiyom hepinizi hepinizi cok seviyorum
topigim size emanet
allahla iyi bakin nazarlardan korunsun
hamislerim ecik uzanin bak halvet malvet hafta sonu yok su yok bu anlamam
haticem canimsin ne diyem
yaramaz bebemin tüpü keske bacim sizin tirnanizin ucu kadar düsünseydi bani
yeni arkadaslar sohbette dökülün bildiklerinizi syryt kiz bir gelmedin iki kudurmadik
hepiniz kendinize iyi bakin
haaaaaa unuttuyordum kizlar ben 5 te yattim saat 6.30 da caldi atesim 36.5 ti sonra 7 de birdaha baktim 36.7 idi kis yorgunluktan demi amannnnnnnnnnnoksa göbüsü bekle bebisi
hadin gittim
canlarim ben cikiyom hepinizi hepinizi cok seviyorum
topigim size emanet
allahla iyi bakin nazarlardan korunsun
hamislerim ecik uzanin bak halvet malvet hafta sonu yok su yok bu anlamam
haticem canimsin ne diyem
yaramaz bebemin tüpü keske bacim sizin tirnanizin ucu kadar düsünseydi bani
yeni arkadaslar sohbette dökülün bildiklerinizi syryt kiz bir gelmedin iki kudurmadik
hepiniz kendinize iyi bakin
haaaaaa unuttuyordum kizlar ben 5 te yattim saat 6.30 da caldi atesim 36.5 ti sonra 7 de birdaha baktim 36.7 idi kis yorgunluktan demi amannnnnnnnnnnoksa göbüsü bekle bebisi
hadin gittim
ah canım kıyammamm benimde kayınpederim eşim üni. deyken vefat etmiş 2001 senesinde allah rahmet eylesinnyok canım eşim 13 yaşındayken vefat etmiş olsaydı böyle olmadı zaten eşim evin büyük oğlu baba gibi görmüşler kaynanam sormadan hiç bişey yapmaz bitanesi aman yarabbim
nereye doğru gittiniz kıss o dalgalar ne öleee kardeniz taraflarına doğrumu gittiniz:)bizde dün denize gittik havamizi aldik geldik 2-3 metre boyunda dalgalar ilk defa böyleydi herkes ayakta kiyida öyle bekliyor bizde 1 saat bekledik beklediik geldik havamizi aldik yani hevesim kursağimda kaldi pöffff
bizde dün denize gittik havamizi aldik geldik 2-3 metre boyunda dalgalar ilk defa böyleydi herkes ayakta kiyida öyle bekliyor bizde 1 saat bekledik beklediik geldik havamizi aldik yani hevesim kursağimda kaldi pöffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?