Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

kamyon kamyonet göndereyim ayıpsın ısuzudayım ben

canım,idrar testi bir tane almıştım 1dk bekledim negatifi görünce kutsuna koydum. sonra eşime göstermek için bak negaitif diyecektim ki baztım çift olmuş. biraz silik de olsa

oooo sen kesin hamişsin o zaman hadi gözlerimizz aydınn olsun kulaklarımız manisa:))

kamyon kamyonet göndereyim ayıpsın ısuzudayım ben

sagol gülüm ya biz 7 kisilik 2. el bir kia aldik isciler icin esimle gittik göt göte geldik essek gibi kullaniyorlar bu kacinci int te isuzu fort ne varsa aradik kac gundur dunde iyi oldu hem b...gibiydim kafayi dagittim seker bir ciftti birakmadilar yemek yedik kadin tontis ya coluk cocuk acildi malum konu bir sey söyledi cok cok eskiden hamisler kurba testi yaparmis kurba hamile kadinin cisine atilrmis ay baya gi güldüm yarin bunu topige yazmsam bizimkiler yana yana kurbaga avina gider diye eee karbonat limon ne kaldi cise karistirmadimiz yol boyu aklima geldi

geçen bi yerde okumuştum saksıdaki çiçeğe idrarını yapmış çiçek açarsa hamile kurursa değil diye cam da bi tane çiçeğim var onuda bu ieşmi kullansam dedim

bende duymuştum bu kurbağa olayini hatta cinsiyeti bile anlaşiyolurmuş heralde

ablam cevaplarını okudum çok sağol şekerimmm ben seni ablam olarak görüorum sende beni kızkardeşin olarak gör tamma mıı :) bu arada bizim pazarda bütün kokoşların ürünleri var gönderem saana :) banu alkan göbeği bilem var

ay sıcak mıcak gidelim bir yerede nere olduğu önemlideğil valla çok sıkıldım canım hiç çalışmak istemiyorum uyucam nerdeyse öylece bakıyom pc ye
oyy kıyamamm sana :) işin zor valla çalışıp ev hanımı olmakta zordur yaww bide bebk olsa ooo iş-koca-ev-bebk aman allahım kafayı yerdim herhalde:)

merhaba herkeseee tombiş bakiyorum toparlamişsin kendini çok güzel hep böyle ol inşallah
anam ne emisler almanyanin havasina günesine aldanma izmirin karisina kizina guvenme aman bir öyle bir böyle gidiyol iste

geçen bi yerde okumuştum saksıdaki çiçeğe idrarını yapmış çiçek açarsa hamile kurursa değil diye cam da bi tane çiçeğim var onuda bu ieşmi kullansam dedim
kiz bir cisinen sastik nereye akitacamizi valla ay bir alemsin canim
bende duymuştum bu kurbağa olayini hatta cinsiyeti bile anlaşiyolurmuş heralde
bilmiyom aksam bir kadindan duydum kiz burbayi nerde bulak ki simdik
canim sin tüpüm benim o ne kiz banus göbüsü
tüpçüü geldii hanımmmmmmmm güzel tüplerim var sarı saçlı mavigözlüü
yok ya ben kara gözlü esmer istiyom

ay kız olsunda çifter çifter olsun iş-koca ev bebek koştururum uyumam valla kız yeterki olsun

dimi ama hem yormuyo ya bidiklar tamam iş yorgunluğu olacak stres olacak yemeyecek yoracak tuaveltiydi sütüydü mamasiydi uykusuydu psikoljisiydi bidiklarin her adimi yoracak ama sonra annemmmmm deyişi bir bakişi bir gülüşü herşeyi alip götürecek sağlikla gelsinlerde herşeye raziyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…