- Konu Sahibi tombistombis
-
hatice alis verise gittim ya keciboynuzu gördüm koptum gizzzzzzzzzz bir ara kim neyi yiyecek bir yaziverin[/QUOTE
sen bol bol incir ye suyunuda iç kocaya keçi boynuzu bal pekmez polen ceviz fındık allah ne verdiyse daha kız gitsin
koca yok evde napayım sıkılıyommm karnımda çok ağrıyo off
kizlar ben kendimi su an cok guclu hissediyorum alis veriste ezzaneye ugradim uyku icin ilac almaya amanin cillop gibi estler rafta nerdeyse önume atliyor resmen elim kaciniyor almamak icin sonra naptim almadim yuppi test beni yenemedi param cebimde kaldiiii
sonra evde banyoya basköseye koca boy pedi koydum dedimki erkeksen erken gel
gizlar gaz veriyom aman suratsiz kirmizi erken gelsin gitsinde calisak diye hiiiiiiiiiiiissssss caktirmayin
kizlar ben kendimi su an cok guclu hissediyorum alis veriste ezzaneye ugradim uyku icin ilac almaya amanin cillop gibi estler rafta nerdeyse önume atliyor resmen elim kaciniyor almamak icin sonra naptim almadim yuppi test beni yenemedi param cebimde kaldiiii
sonra evde banyoya basköseye koca boy pedi koydum dedimki erkeksen erken gel
gizlar gaz veriyom aman suratsiz kirmizi erken gelsin gitsinde calisak diye hiiiiiiiiiiiissssss caktirmayin
selamınnn aleykümmmm kızlar :)
nassınız gıııı banu alkan göbekleri hazırmıııı yiyekk gece geceee
anam nörüyüm kendimlen bari dalgami geciyimtombiş sen ne tatlı bir hatunsun yaaaaaaaaaa..
uyku icin aldi ama yok faydasi kiz neye zararmis kirmizi bana cok yakisacakevet evet işte bu izin verme seni yenmesine ilacı içme yalnız zararı olur
zaten gelmeseydiniz bir sapik bari yolunu sasirip topige düssün diye duaya basliyacaktim beniyi geceler HATUNLAR bekledim bekledim gelmediniz heh sonunda doldu
kis hissst dedim sus duyacak ahanda gine diyom erkekse erken gelsin bakimmmmmmmaleykümselam canım hoşgeldin ped almış anca ala ala bende göbek yicez sandıydım ama aç kaldık
baktım baktım 10 dk bi yazabilioruz ya aksıo o yüzden :)baktinmi sana dedime
yok kıs eşim sattı beni :)) bende tek başına yakmadım yarın annemlere gidicez oraya götürücez orda beraber içeriz dedihos gelmisin babisim naptin giz yaktinmi nargileyi höttürüyonmu simdik
kizlar bu asilamayla tüpün farki ne bilen varmi
evet gördüm canım ama hiç bi yere yazmamış herhalde dayanamıo girio ölee bakıo galiba :)son aktivite dün 17.20 yaziyor görmüyonmu kissssssssss
yok kıs eşim sattı beni :)) bende tek başına yakmadım yarın annemlere gidicez oraya götürücez orda beraber içeriz dedi
kendide arkadaşlarıyla daha doğrusuu iş peşinde işte kocam benim için gece gündüz çalışıo görüosunuz :)) hem nargile içio hemde ıphone ıoad satıoo :) ilgilenlere duyrulurrrr hanım hanımmm tüp varrr banu alkan göbeği var ıphone ıpad var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?