Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

kizlar ben kendimi su an cok guclu hissediyorum alis veriste ezzaneye ugradim uyku icin ilac almaya amanin cillop gibi estler rafta nerdeyse önume atliyor resmen elim kaciniyor almamak icin sonra naptim almadim yuppi test beni yenemedi param cebimde kaldiiii

sonra evde banyoya basköseye koca boy pedi koydum dedimki erkeksen erken gel

gizlar gaz veriyom aman suratsiz kirmizi erken gelsin gitsinde calisak diye hiiiiiiiiiiiissssss caktirmayin

tombiş sen ne tatlı bir hatunsun yaaaaaaaaaa..

evet evet işte bu izin verme seni yenmesine ilacı içme yalnız zararı olur

selamınnn aleykümmmm kızlar :)
nassınız gıııı banu alkan göbekleri hazırmıııı yiyekk gece geceee

tombiş sen ne tatlı bir hatunsun yaaaaaaaaaa..
anam nörüyüm kendimlen bari dalgami geciyim

evet evet işte bu izin verme seni yenmesine ilacı içme yalnız zararı olur
uyku icin aldi ama yok faydasi kiz neye zararmis kirmizi bana cok yakisacak
iyi geceler HATUNLAR bekledim bekledim gelmediniz heh sonunda doldu
zaten gelmeseydiniz bir sapik bari yolunu sasirip topige düssün diye duaya basliyacaktim ben

aleykümselam canım hoşgeldin ped almış anca ala ala bende göbek yicez sandıydım ama aç kaldık
kis hissst dedim sus duyacak ahanda gine diyom erkekse erken gelsin bakimmmmmmm

hos gelmisin babisim naptin giz yaktinmi nargileyi höttürüyonmu simdik
yok kıs eşim sattı beni :)) bende tek başına yakmadım yarın annemlere gidicez oraya götürücez orda beraber içeriz dedi
kendide arkadaşlarıyla daha doğrusuu iş peşinde işte kocam benim için gece gündüz çalışıo görüosunuz :)) hem nargile içio hemde ıphone ıoad satıoo :) ilgilenlere duyrulurrrr hanım hanımmm tüp varrr banu alkan göbeği var ıphone ıpad var

kizlar bu asilamayla tüpün farki ne bilen varmi

canım aşılama şöyle oluyor :
aynı yine klomen kullanıosun yumurtan belli aralığa gelio 19-22 mm gibi yine çatlatma iğnesi yapılıo ama kocanla ilişkiye girmion kocan aşılama yapıcağınız hastaneye sperm verio onlarda o spermi bi güzell yıkıolar temizliolar en verimlilerini seçiolar o en verimlilerini vitaminliolar sonra senin yumurta çatlayınca şırıngayla içeriye spermleri monte ediolar :)

tüp bebektede herhalde kadının yumurtasını dışarı alıp öyle döllüolar galiba ondan pek bi fikrim yok

Son düzenleme:

yanlis anlamazsan birsey soracam ben sizin oralarda ipod4 kac para ben burdan aldim da fiyatini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…