- Konu Sahibi tombistombis
-
bende ne yesem die düşünüorum şimdi :) canım ne istio acaba bi sorayım canımaagel canım gel göbişin alASI VAR TOST YAPTIM
bende ne yesem die düşünüorum şimdi :) canım ne istio acaba bi sorayım canımaa
ne yicen kıss benimde gurulduyo ama gidip hazırlamaya üşeniorum :) bakalım salıdan sonra dukan diyetine başlıcam kitabıda aldım malzemelerimi toparlamam lazım :) bu arada hzırladıklarının içinde banu alkan göbüşü yoksa yememmmm :)
hatcemm canım tavuk döner çekti kıss:)) ısmarlasaannaa yiyekk kıs:)haydi sorrr sor ama kolay bişi olsun belki onuda yapar yerim
gel canım gel göbişin alASI VAR TOST YAPTIM
canımm ben hatırlatmak istedim sadece sen beni yanlış anlama hatta anladıysan özürdilerim senin öyle bi seçim yapmıyacağına eminim neden türkiyeyi düşünmüosun yetersizmi kalır sence ?
canım bu dukan diyetinin önce kitabını alıosun kitap şart dr.pierre dukan tarafında 35 yıllık tecrübe ile yazılmış bi kitap kilo fazlalığına göre değişio 2-10 gün boyunca sırf protein yiyosun ve önemli ölçüde kilo veriosun bu atak evresi oluo 10 katagori var deniz ürünleri,süt yoğurt çeşitleri,yumurtalar,kümes hayvanları, sığır etler, kırmızı etler, 1.5 litre su bunlardan hiç bişeyle karıştırmadan sadece baharat eklio biliosun istediiğin kadar istediğin vakitte tüketiosun sınırsız :) böle bi diet meyve sebze hiç bişi yemiosun ama sadece kilo ağırlığına göre forumdada var dukan diyeti die yaz çıkar incele 4 evreden oluşuo atak,seyir,güçlendirme,koruma son aşamada verdiğin kiloları almamayı öğreniosun ve kesinlikle almıyormuşsun acayip zayıflayanlar var valla:)bu nasil bir diyet benim favorim lahana corbasi anlat bakiyim yaptinmi önce sonuclar nasil
ısmarlammı ayıpsın ama iyikide kolay bişi iste dedik yani sanada kız hamile vardır belkim bu saatebi tarafı şişen olur nemelazım ay valla canım istedihatcemm canım tavuk döner çekti kıss:)) ısmarlasaannaa yiyekk kıs:)
ben sadece bilgim olan ülkeleri yazdim busene bir ist bakacam hangisi uygunsa oraya gidecem isterse antartika olsun ama türkiyenin cok reklami yapiliyor bilmiyomki
ayy bende çok istiorumm tavukk döner tavukk dönerr :)))ısmarlammı ayıpsın ama iyikide kolay bişi iste dedik yani sanada kız hamile vardır belkim bu saatebi tarafı şişen olur nemelazım ay valla canım istedi
kizlar konuyla ilgisi yok ama okudum birsey cok hosuma gitti sizede yaziyim dedim
kul kabre girince kildigi namazlar sagina ve vermis oldugu zekatlar soluna dikilir. yapmis oldugu öbür iyilikler onu gölgesi altina alirken SABIR ona gögüs gererek diger koruyucularina eger onu koruyabilecekseniz mesele yok fakat koruyamayacaksaniz cekilip yerlerinizi bana birakiniz ve onu azaptan koruyayim der.
tenbihül gafilins244
canım bu dukan diyetinin önce kitabını alıosun kitap şart dr.pierre dukan tarafında 35 yıllık tecrübe ile yazılmış bi kitap kilo fazlalığına göre değişio 2-10 gün boyunca sırf protein yiyosun ve önemli ölçüde kilo veriosun bu atak evresi oluo 10 katagori var deniz ürünleri,süt yoğurt çeşitleri,yumurtalar,kümes hayvanları, sığır etler, kırmızı etler, 1.5 litre su bunlardan hiç bişeyle karıştırmadan sadece baharat eklio biliosun istediiğin kadar istediğin vakitte tüketiosun sınırsız :) böle bi diet meyve sebze hiç bişi yemiosun ama sadece kilo ağırlığına göre forumdada var dukan diyeti die yaz çıkar incele 4 evreden oluşuo atak,seyir,güçlendirme,koruma son aşamada verdiğin kiloları almamayı öğreniosun ve kesinlikle almıyormuşsun acayip zayıflayanlar var valla:)
bende lahanaya 3-4 gün dayana bildim :) çok iğrençç ya hergünn hergün onu içmekk :))meyve sebze yemeden ben dayanamamki sagol canim lahanada mucizevi
tebareke sureside kabir azabından korur kişi ne kadar tebareke okursa öldüğünde azap melekleri ayaklardan gelmek istermiş ayaklar hemen dile gelirmiş burdan giremezsin derlermiş sonra ellerden girmek isterlermiş ellerde dile gelirmiş burdan giremezsin sonra baş tarfından girmek istermiş başta dile gelirmiş burdan giremezsin dermiş ve azap melekleri gidermiş o yüzden tebarekeyide okucakmışsın kendi ruhuna göndericekmişsin yarın öbür gün öldüğümüzde çok fazdasını görücekmişiz hayırlısıı
senin dediğin lahana çorbası dimi yoksa suyumu?bende lahanaya 3-4 gün dayana bildim :) çok iğrençç ya hergünn hergün onu içmekk :))
yokkk zeynebimm valla takılıoruzzzziyi geceler kızlar uyku saatiniz gelmedimi daha
okumaya devam et canım okudukça namaz kıldıkça insan rahatlıoben sabir dualari okuyordum bunuda orda gördüm sabirin alametini bilelim dedim sikilmassaniz bir tane daha var bu gece favorim
simdi sen sabret cunku allahin vadi mutlaka haktir sakin imani zayif olanlar sabirdan ve mukafatindan seni uzaklastirmasin
kendimi kötü hissedince okuyom iyi geliyor bilmiyom yada böyle inaniyom ama iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?