- Konu Sahibi tombistombis
-
yanlis anlamazsan birsey soracam ben sizin oralarda ipod4 kac para ben burdan aldim da fiyatini merak ettim
yok gelmesi önemli degil cani sagplsun da bende senin gibi düsündüm sanirim dayanamiyor bakiyor arada rabbim onuda tez elden sevindirseevet gördüm canım ama hiç bi yere yazmamış herhalde dayanamıo girio ölee bakıo galiba :)
birde bebeklerim kullanıcısıda buralarda bak oda gelmio haberimi yok acaba temmuz topiğine yazıo gerçi ama
anladim sagol canim asilamada garntimi döllenme birde muracattan sonra kac ay sürüyor yani islemin hepsi icin ne kadar orada kalmam gerekir sencecanım aşılama şöyle oluyor :
aynı yine klomen kullanıosun yumurtan belli aralığa gelio 19-22 mm gibi yine çatlatma iğnesi yapılıo ama kocanla ilişkiye girmion kocan aşılama yapıcağınız hastaneye sperm verio onlarda o spermi bi güzell yıkıolar temizliolar en verimlilerini seçiolar o en verimlilerini vitaminliolar sonra senin yumurta çatlayınca şırıngayla içeriye spermleri monte ediolar :)
tüp bebektede herhalde kadının yumurtasını dışarı alıp öyle döllüolar galiba ondan pek bi fikrim yok
tabi mesela klomende aşılamasız yüzde 50 olasılığı vardı bunda herhalde %70-%80 olabilir yok canım hastanede kalman gerekmio ayaktan hallediiolar ama sık sık gitmen gerekebilir ben yaptırmadığım için bilmiorum :) bizim buralarda fiyatı 500 den başlıo iki milyara kadar varmış :)yok gelmesi önemli degil cani sagplsun da bende senin gibi düsündüm sanirim dayanamiyor bakiyor arada rabbim onuda tez elden sevindirse
anladim sagol canim asilamada garntimi döllenme birde muracattan sonra kac ay sürüyor yani islemin hepsi icin ne kadar orada kalmam gerekir sence
ıphone dimi ıpod deil ikisi farklı biliosun ıpod u bilmiorumda ıphone değişio 1.500 başlıo 2.200 kadar var
ikinci el mi sıfırmı 4 gb mıipone 4 burda ben 600 e aldim yaklasik ayni gibi ama biraz ucuz ipodlarda en ucuzu 700-800 arasi yeniler bahali2000 civarinda
tabi mesela klomende aşılamasız yüzde 50 olasılığı vardı bunda herhalde %70-%80 olabilir yok canım hastanede kalman gerekmio ayaktan hallediiolar ama sık sık gitmen gerekebilir ben yaptırmadığım için bilmiorum :) bizim buralarda fiyatı 500 den başlıo iki milyara kadar varmış :)
gıı sosyetenin gülü beğendinmi fıkralarımı :))
ikinci el mi sıfırmı 4 gb mı
biliosun canım dini yönden yasak işte allahın işine karışılmaz herşey tam dersin oraya gider seçersin kızdı erkekti kumraldı sarışındı falan (şimdi artık şeyde çıktı ya şu ünlüye benzesin buna benzesin gibi ayarlıolardı aynen dediğin gibi)neyse seçersin ama allah birde tam tersini verirse o da kötü bence öyle kızdı erkekti seçimi yapma gene sen bilirsin tüp bebek yapta normali olsun allahın işine karışma ablacım yaa yani ben çok korkarım böle şeylerden o ne verirse hamdedicez...ben uzun kalamam kalirsamda göbüsle getirmek isterim türkiyeyi bilmiyom cok gelismis diyorlar bizde esimle konustuk yunanistan yada kibris düsünüyoz ama bu yaz belki 2-3 gun kacarsam arastiracam ist.te yunala kibrista cogul gebelik cinsiyet secimi serbest burada cok iyi ama önce deneyin sonra ilac virt zirt ben o kadar zaman bekleyemem nerdeyse yatip kalkip test edecem fiyat yunanistana göre kibris pahali özel sperm elekleriyle kiz erkek spermi secebiliyorlarmis cogu ulkede bu sistem yasak sadece ikisinde serbest allah o gune kaymadan verir insallah ama ciddi düsünüyom
oralarda ne kadar ?
benim eşimede yurtdışından arkadaşı getirio senin eşinden bahsettim aynı senin gibi teknoloji hastasıymış dedim ingilizanahtarı.com a girsin eşi söyle dedi her konuda yardımcı oluruz ıpad ıhphone kullanımında dedim adam alman türkçe bilmez :) eşimdede yarım almanca var hanii o sırada almanca bişi dedi bendeee neyyy dedim tabiki :))
hatice senin bu huyun beni deli ediyor ay bir ses ver kiz merak ettiriyon sisiriyon bacim ya sen olmasan tadim tuzum kaciyor bu hatun niye yazmiyor diye düsünmekten kuduruklasamiyom abeeeeeee
benim eşim ingilizanahtarı.com da yönetici hergün orda ve artık canlıya döktü :) forumca buluşuolar bi yerlerde :)senin esin genel siteyemi giriyor bunlarin sifreli clubleri var sanki hergün girmese ceza yiyecek ama ordan cok cevre edindik
ne yicen kıss benimde gurulduyo ama gidip hazırlamaya üşeniorum :) bakalım salıdan sonra dukan diyetine başlıcam kitabıda aldım malzemelerimi toparlamam lazım :) bu arada hzırladıklarının içinde banu alkan göbüşü yoksa yememmmm :)karnım acıktı bişeyler hazırlıyodum buyrun kızlar
ben iksinede hasretim sadece bilgi icin yazdim yanlis anladin sanirim canimbiliosun canım dini yönden yasak işte allahın işine karışılmaz herşey tam dersin oraya gider seçersin kızdı erkekti kumraldı sarışındı falan (şimdi artık şeyde çıktı ya şu ünlüye benzesin buna benzesin gibi ayarlıolardı aynen dediğin gibi)neyse seçersin ama allah birde tam tersini verirse o da kötü bence öyle kızdı erkekti seçimi yapma gene sen bilirsin tüp bebek yapta normali olsun allahın işine karışma ablacım yaa yani ben çok korkarım böle şeylerden o ne verirse hamdedicez...
afiyet olsun yarasin bacima varligin yeterkarnım acıktı bişeyler hazırlıyodum buyrun kızlar
söyleyim bir bunlarda yazisma basladi canliya döktü simdi bazen bulstugu bile varbenim eşim ingilizanahtarı.com da yönetici hergün orda ve artık canlıya döktü :) forumca buluşuolar bi yerlerde :)
ne yicen kıss benimde gurulduyo ama gidip hazırlamaya üşeniorum :) bakalım salıdan sonra dukan diyetine başlıcam kitabıda aldım malzemelerimi toparlamam lazım :) bu arada hzırladıklarının içinde banu alkan göbüşü yoksa yememmmm :)
canımm ben hatırlatmak istedim sadece sen beni yanlış anlama hatta anladıysan özürdilerim senin öyle bi seçim yapmıyacağına eminim neden türkiyeyi düşünmüosun yetersizmi kalır sence ?ben iksinede hasretim sadece bilgi icin yazdim yanlis anladin sanirim canim
afiyet olsun yarasin bacima varligin yeter
söyleyim bir bunlarda yazisma basladi canliya döktü simdi bazen bulstugu bile var
seninkinin girdiği sitenin adı ne?ben iksinede hasretim sadece bilgi icin yazdim yanlis anladin sanirim canim
afiyet olsun yarasin bacima varligin yeter
söyleyim bir bunlarda yazisma basladi canliya döktü simdi bazen bulstugu bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?