Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

evet gördüm canım ama hiç bi yere yazmamış herhalde dayanamıo girio ölee bakıo galiba :)
birde bebeklerim kullanıcısıda buralarda bak oda gelmio haberimi yok acaba temmuz topiğine yazıo gerçi ama
yok gelmesi önemli degil cani sagplsun da bende senin gibi düsündüm sanirim dayanamiyor bakiyor arada rabbim onuda tez elden sevindirse

anladim sagol canim asilamada garntimi döllenme birde muracattan sonra kac ay sürüyor yani islemin hepsi icin ne kadar orada kalmam gerekir sence

oralarda ne kadar ?
benim eşimede yurtdışından arkadaşı getirio senin eşinden bahsettim aynı senin gibi teknoloji hastasıymış dedim ingilizanahtarı.com a girsin eşi söyle dedi her konuda yardımcı oluruz ıpad ıhphone kullanımında dedim adam alman türkçe bilmez :) eşimdede yarım almanca var hanii o sırada almanca bişi dedi bendeee neyyy dedim tabiki :))

tabi mesela klomende aşılamasız yüzde 50 olasılığı vardı bunda herhalde %70-%80 olabilir yok canım hastanede kalman gerekmio ayaktan hallediiolar ama sık sık gitmen gerekebilir ben yaptırmadığım için bilmiorum :) bizim buralarda fiyatı 500 den başlıo iki milyara kadar varmış :)

ben uzun kalamam kalirsamda göbüsle getirmek isterim türkiyeyi bilmiyom cok gelismis diyorlar bizde esimle konustuk yunanistan yada kibris düsünüyoz ama bu yaz belki 2-3 gun kacarsam arastiracam ist.te yunala kibrista cogul gebelik cinsiyet secimi serbest burada cok iyi ama önce deneyin sonra ilac virt zirt ben o kadar zaman bekleyemem nerdeyse yatip kalkip test edecem fiyat yunanistana göre kibris pahali özel sperm elekleriyle kiz erkek spermi secebiliyorlarmis cogu ulkede bu sistem yasak sadece ikisinde serbest allah o gune kaymadan verir insallah ama ciddi düsünüyom

hatice senin bu huyun beni deli ediyor ay bir ses ver kiz merak ettiriyon sisiriyon bacim ya sen olmasan tadim tuzum kaciyor bu hatun niye yazmiyor diye düsünmekten kuduruklasamiyom abeeeeeee

biliosun canım dini yönden yasak işte allahın işine karışılmaz herşey tam dersin oraya gider seçersin kızdı erkekti kumraldı sarışındı falan (şimdi artık şeyde çıktı ya şu ünlüye benzesin buna benzesin gibi ayarlıolardı aynen dediğin gibi)neyse seçersin ama allah birde tam tersini verirse o da kötü bence öyle kızdı erkekti seçimi yapma gene sen bilirsin tüp bebek yapta normali olsun allahın işine karışma ablacım yaa yani ben çok korkarım böle şeylerden o ne verirse hamdedicez...

senin esin genel siteyemi giriyor bunlarin sifreli clubleri var sanki hergün girmese ceza yiyecek ama ordan cok cevre edindik

karnım acıktı bişeyler hazırlıyodum buyrun kızlar
ne yicen kıss benimde gurulduyo ama gidip hazırlamaya üşeniorum :) bakalım salıdan sonra dukan diyetine başlıcam kitabıda aldım malzemelerimi toparlamam lazım :) bu arada hzırladıklarının içinde banu alkan göbüşü yoksa yememmmm :)

ben iksinede hasretim sadece bilgi icin yazdim yanlis anladin sanirim canim

karnım acıktı bişeyler hazırlıyodum buyrun kızlar
afiyet olsun yarasin bacima varligin yeter
benim eşim ingilizanahtarı.com da yönetici hergün orda ve artık canlıya döktü :) forumca buluşuolar bi yerlerde :)
söyleyim bir bunlarda yazisma basladi canliya döktü simdi bazen bulstugu bile var

ben iksinede hasretim sadece bilgi icin yazdim yanlis anladin sanirim canim

afiyet olsun yarasin bacima varligin yeter

söyleyim bir bunlarda yazisma basladi canliya döktü simdi bazen bulstugu bile var
canımm ben hatırlatmak istedim sadece sen beni yanlış anlama hatta anladıysan özürdilerim senin öyle bi seçim yapmıyacağına eminim neden türkiyeyi düşünmüosun yetersizmi kalır sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…