- Konu Sahibi tombistombis
-
yok kiz ben onu biraz sulu yapiyom blendirdan geciriyom burnumu kapatip iciyom ama sonuclari cok iyi birde ben otcuyum ya möööööööööö möööööööööö iyi geliyorbende lahanaya 3-4 gün dayana bildim :) çok iğrençç ya hergünn hergün onu içmekk :))
yok anam benim herif arkadaslariyla bulusmaya gitti ben arar gel al beni der diye bekliyom uykuda yok anasini satiyimiyi geceler kızlar uyku saatiniz gelmedimi daha
yokkk zeynebimm valla takılıoruzzzz
hamiş haberi yok ama hamiş olmadan aş ermelerimiz başladı :)) gel sende katıl aramıza tavuk dönerden bahsedioduk olsada yesek dimiiiyi yapıyosunuz cnm bende yatamadım varmı hamiş haberi hiç
yok kiz ben onu biraz sulu yapiyom blendirdan geciriyom burnumu kapatip iciyom ama sonuclari cok iyi birde ben otcuyum ya möööööööööö möööööööööö iyi geliyor
yok anam benim herif arkadaslariyla bulusmaya gitti ben arar gel al beni der diye bekliyom uykuda yok anasini satiyim
amann benimkide arkadaşlarıyla bende gelmesini bekliorum :) onsuz yatamamyok kiz ben onu biraz sulu yapiyom blendirdan geciriyom burnumu kapatip iciyom ama sonuclari cok iyi birde ben otcuyum ya möööööööööö möööööööööö iyi geliyor
yok anam benim herif arkadaslariyla bulusmaya gitti ben arar gel al beni der diye bekliyom uykuda yok anasini satiyim
ben severim aslında ama okuyamıyorum :) fırsat olmuo ama şu sıralar dukan diyetini okumaya başladım 320 sayfa :)kitap okumayi severmisiniz bu gece halvet yimirta mimirta yok yasak gine hurremligim tut bak
senin dediğin lahana çorbası dimi yoksa suyumu?
suyuysa hiç denmedim çorbasını denedimm
bendede çikolatalı var ama canım şölee maraş dondurması çektii şölee çekicenn uzucakkkk :)))Kazandibi yok dondurma yiyorum sayende
var var kesin degil kaninin yukselmesini bekliyor bugun yazmis ama adi aklimda degil caniskom niye herif yokmu senindeiyi yapıyosunuz cnm bende yatamadım varmı hamiş haberi hiç
ben tutmuyom benim kide ilgilenmez biz araba manyagiyizkızlarrrr hangi takımlısınız ?
ben fenerbahçeliyim eşimle takışıoruz bana şikecisiniz işte bi işe yaramazzsınız dio bende ona diorum ki
şikeyi yapmak bile marifett hadi sizzde yapın görelim yapamazsınız dimii beceriksizler diorum:))
iyiyim canim sen nasilsin hazirligi tamamladim kirmizi karti bekliyom sen nerdeydin bakiyim sesin solun cikmiyorbenidde uyku tutmadı cnm nasılsın
ben yatarim uykum gelse ama bide gittigi arkadasinin arabasi yok eger birsey icerse gel beni al deramann benimkide arkadaşlarıyla bende gelmesini bekliorum :) onsuz yatamam
bende eeeeeeeeeeeee yarasinKazandibi yok dondurma yiyorum sayende
ben severim aslında ama okuyamıyorum :) fırsat olmuo ama şu sıralar dukan diyetini okumaya başladım 320 sayfa :)
bendede çikolatalı var ama canım şölee maraş dondurması çektii şölee çekicenn uzucakkkk :)))
valla ne bilim kıss benimde bunları çekio işte :) avucunu yala memee sür şişmesin :)) bizde öle yaparlarrkiz sen asmi eryon yoksam gece gece inadimami yapiyon neyi seviyorsam önume cikariyon bu gece bak bir yerim sisecek senin yüzünden calisamiyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?