Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

bende lahanaya 3-4 gün dayana bildim :) çok iğrençç ya hergünn hergün onu içmekk :))
yok kiz ben onu biraz sulu yapiyom blendirdan geciriyom burnumu kapatip iciyom ama sonuclari cok iyi birde ben otcuyum ya möööööööööö möööööööööö iyi geliyor

iyi geceler kızlar uyku saatiniz gelmedimi daha
yok anam benim herif arkadaslariyla bulusmaya gitti ben arar gel al beni der diye bekliyom uykuda yok anasini satiyim

kızlarrrr hangi takımlısınız ?
ben fenerbahçeliyim eşimle takışıoruz bana şikecisiniz işte bi işe yaramazzsınız dio bende ona diorum ki
şikeyi yapmak bile marifett hadi sizzde yapın görelim yapamazsınız dimii beceriksizler diorum:))

Son düzenleme:

benidde uyku tutmadı cnm nasılsın

amann benimkide arkadaşlarıyla bende gelmesini bekliorum :) onsuz yatamam

iyi yapıyosunuz cnm bende yatamadım varmı hamiş haberi hiç
var var kesin degil kaninin yukselmesini bekliyor bugun yazmis ama adi aklimda degil caniskom niye herif yokmu seninde

ben tutmuyom benim kide ilgilenmez biz araba manyagiyiz

benidde uyku tutmadı cnm nasılsın
iyiyim canim sen nasilsin hazirligi tamamladim kirmizi karti bekliyom sen nerdeydin bakiyim sesin solun cikmiyor

amann benimkide arkadaşlarıyla bende gelmesini bekliorum :) onsuz yatamam
ben yatarim uykum gelse ama bide gittigi arkadasinin arabasi yok eger birsey icerse gel beni al der
Kazandibi yok dondurma yiyorum sayende
bende eeeeeeeeeeeee yarasin
ben severim aslında ama okuyamıyorum :) fırsat olmuo ama şu sıralar dukan diyetini okumaya başladım 320 sayfa :)

ben cok okurum ne bulsam sanirim ecik cenem ondan düsük

kiz sen asmi eryon yoksam gece gece inadimami yapiyon neyi seviyorsam önume cikariyon bu gece bak bir yerim sisecek senin yüzünden calisamiyacam
valla ne bilim kıss benimde bunları çekio işte :) avucunu yala memee sür şişmesin :)) bizde öle yaparlarr
bende gittim çikolatalı domdurmaya talim oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…