- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.261
etme canım bak nasıl gelicek bebiş stresten uzak dur yumurtlama günlern geldgnde degerlendr gerisini allaha bırak duanıda et canım allahım bi ana önce vericktr bebişini
2 saattir toplantıdaydım kafam kazan gibi oldu ii bişeyler söyleyin kızlar yaw son 55 dk
keseyi gördn demi
sorunda o yumurtlama günleri geldiğin nedense bizimkinin robot gibi olması son 2 aydır böyle, yapmak zorunda olduğumuz için yapıyoruz kocama bi haller oldu, ben de o yüzden bıraktım buay çok umutluyduk ama psikolojimiz bozuldu, 4 ağustosu bekliyorum ve hamile olmadığımı düşünüyorum melekcim az kaldı bat a bakalım belirti verecek mi bu ay olmazsa daha zorlamayacağım
seni seviyom desem
niye anne adayımızın kafasını şişiriyolar
iyidr bebişin merak etme tatlım ama deger 1000 ve üzeri olnca görebliysn keseyi regli günündemi yaptın testiyok aşkım benim doktorum çok yoğun o yüzden dediki değerlerin iyi geçen hafta görüşmüştüm perş gelirsen eğer testlerde bi yanılmada yoksa keseyi görürsün zaten kan testi yaptırmışsın keseyi belki göremeyiz kesin olsun sen haftaya gel dedi kesin olur dedi inş bi sorun yoktur işte ben çok korkuorum daha doktoruma görünmediğim için inş bi sorun yokturrrr :18::18::18::18::18::18:
ivet ya belkim benim yumoşlarım tutundu bana belkim hamileyim (amanın allah söyletti) benim hiç ağrım sancım yok aksine hoplayıp zıplayasım var niyeyse canım ben ticari araç satıyorum hergün stres allahın öküzleriyle uğraşıyoz bütüngün
sıkma canını tatlım ya gelick bebişin inş allahtan ümit kesilmez rahat tut kalbini allahım bi an önce nasip etsn bebişini
seni seviyom desem
degeri söyledimi tatlım bazen az olunca umut vermemek için söylemezlermalesef hamile degilim kizlar simdi telefonla sordum
iyidr bebişin merak etme tatlım ama deger 1000 ve üzeri olnca görebliysn keseyi regli günündemi yaptın testi
hayırlısı canımcım bakalım, bu rahme ekilme tarihi ne tatlım yaa biliyor musun ya da bilen arkidişlerim bi el uzatın bana, bide bende ıslaklık oluyor gıcık bir durum hafifcene kasıklarda sızlama var
malesef hamile degilim kizlar simdi telefonla sordum
kıskançççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?