Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

eeeeeeeeee kızlar nbrsnz ya lugesma canım ya sennde böyle regli olcakmş gibi sancn oluyomu

cnm regl olcakmış gibi deilde böle ara ara sızlanmalar var kasıklarımda... bide lekelenmelerim var kahvemsi. normal adet günümdeym bugün.
bide millet kabız olur hamilikte bende afedersiniz ishal oldum böle bişi yaşayan oldumu biide yemiom he yesem ne olcaak acaba

aman da aman annemi olmus böcügüm simdik stresi atmisda arkadaslara tesellimi veriyomus yerim kiz seni ugur böcügüm

oluyo canım ishal olanda var bebikten canım lekelenmeler normal canım bebiş yerleşiyo bendede dedgm gibi sancı var sanki içimden boşalıp gelck kırmızılar korkuyorm yinede bilmeme ragmen benm reglimden bi hafta geçti bugün

valla sıkıldım melekcim , ben bebek yapmaktan vazgeçtim biliyor musun artık günümü falan takip etmeyeceğim olursa şansa artık çünkü sorunlar oldu , yumurtlama günlerime odaklandık eşimle sıkıntılar yaşadık robot gibiydik neysee çok ağladım ama bu ay verimli değilim bir iki denedik o kadar tuttuysa şansıma ama merak ettiklerimi var yine kendimi alamıyorum bu rahime ekilme nedir int. bakıyorum bebeğin rahime ekilme tarihi 27 si yazıyor şimdi yarın mı döllenme olacak eğer varsa kafam karıştı

hamilemisin yabloda 5 haftalık gibi görünüyor,,,,,,,,,,,,,,

bende geçen hafta ishal oldum hatta dedim ki değerlerim ondan mı yüksek çıktııı ben ilaç kullanamadım muz ve patetes püresirle geçirdim

etme canım bak nasıl gelicek bebiş stresten uzak dur yumurtlama günlern geldgnde degerlendr gerisini allaha bırak duanıda et canım allahım bi ana önce vericktr bebişini

canım çay kaşığına kuru kahve al üzerine bi kaç damla limon sık onu yut hemen keser ishalini su kaybın olur dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…