- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.241
eeeeeeeeee kızlar nbrsnz ya lugesma canım ya sennde böyle regli olcakmş gibi sancn oluyomu
aman aman benm arkadaşlarım niye sıkılıyomş yaaaaaaaaaaaaaa
allah razı olsun düşündn ya yeter nasıl olsun regli olcm gibi sancm var ara ara yerleşmeden galiba sen naptın ayyyyy çok merak edyrm ya ablasıyetistim bacim yetistim yazmaya 1 saat 10 dakikam var naber juniorun annesi hadi torpilden seni de sordum
saol cnm çok moral verdn bana valla. endişelerimden uzaklatırdı yazdıkların. doktorum ikiz olma ihtimali olabilir dedi bekleyip görcez mraktan çatlıcam valla. lekelenme bugnde var. doktorum tutunma kanamasıdır dedi korkma dedi rahatlattı beni.
ilişki mi unuttum bn onu o neydi...eşim korkusundan yanımda yatmıcak nerdeyse elim kolum gelcek bişi olcak die aklı çıkıo adamın hayırlısıyla bide bebişi görürsem çok rahatlıcam. bidahaki aya inşalahh sizlerde yaşarsanız aynı duyguyu dualarım sizinle.
burda rahatladık burda bulduk bebişimizi bırakmak varmı öle
ayyyy çk heycanlı yaaaa inallah olumlu sonuç alcaz. merakla beklyorum sonucu
xeda benmde iğneden sonra hep pozitif çıkıodu idrar testleri. bekle canım gününü öle yp tahlili. üzülmenı istemem inşallah bebiş vrdır.
allah razı olsun düşündn ya yeter nasıl olsun regli olcm gibi sancm var ara ara yerleşmeden galiba sen naptın ayyyyy çok merak edyrm ya ablası
cnm regl olcakmış gibi deilde böle ara ara sızlanmalar var kasıklarımda... bide lekelenmelerim var kahvemsi. normal adet günümdeym bugün.
bide millet kabız olur hamilikte bende afedersiniz ishal oldum böle bişi yaşayan oldumu biide yemiom he yesem ne olcaak acaba
kurbanlik kuzu yok ben kartaldim olsam olsam dana olurum bekliyom iste
oluyo canım ishal olanda var bebikten canım lekelenmeler normal canım bebiş yerleşiyo bendede dedgm gibi sancı var sanki içimden boşalıp gelck kırmızılar korkuyorm yinede bilmeme ragmen benm reglimden bi hafta geçti bugün
cnm regl olcakmış gibi deilde böle ara ara sızlanmalar var kasıklarımda... bide lekelenmelerim var kahvemsi. normal adet günümdeym bugün.
bide millet kabız olur hamilikte bende afedersiniz ishal oldum böle bişi yaşayan oldumu biide yemiom he yesem ne olcaak acaba
off bilmiyorum ama çok sıkılıorum eve gidip ağlayasım varrr
bende geçen hafta ishal oldum hatta dedim ki değerlerim ondan mı yüksek çıktıııben ilaç kullanamadım muz ve patetes püresirle geçirdim
tarihi degiştiremedm evet canım ama 4 hafta 5 günlkhamilemisin yabloda 5 haftalık gibi görünüyor,,,,,,,,,,,,,,
valla sıkıldım melekcim , ben bebek yapmaktan vazgeçtim biliyor musun artık günümü falan takip etmeyeceğim olursa şansa artık çünkü sorunlar oldu , yumurtlama günlerime odaklandık eşimle sıkıntılar yaşadık robot gibiydik neysee çok ağladım ama bu ay verimli değilim bir iki denedik o kadar tuttuysa şansımaama merak ettiklerimi var yine kendimi alamıyorum bu rahime ekilme nedir int. bakıyorum bebeğin rahime ekilme tarihi 27 si yazıyor şimdi yarın mı döllenme olacak eğer varsa kafam karıştı
cnm regl olcakmış gibi deilde böle ara ara sızlanmalar var kasıklarımda... Bide lekelenmelerim var kahvemsi. Normal adet günümdeym bugün.
Bide millet kabız olur hamilikte bende afedersiniz ishal oldum böle bişi yaşayan oldumu biide yemiom he yesem ne olcaak acaba
en dogrusu zaten senin degern kaçtı ilk ögrendiginde sonra kaç olmuştu
niye anne adayımızın kafasını şişiriyolar2 saattir toplantıdaydım kafam kazan gibi oldu ii bişeyler söyleyin kızlar yaw son 55 dk
keseyi gördn demiaşkım benim ilk öğrendiğimde 1380,53 yazıyordu doktorumla görüştüm 5 haftanın içinde olduğumu söyledi ondan sonra test yaptırmadım bu perş. doktora gidicem orda yaptırıcam nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?