- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.221
slm kızlar 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum dün test yaptım tekrar silik çıktı acaba dedim
e ne duruyosun kan testi yaptırsana canım idrarda istediği kdr çıksın en garantili olanı kannn
doc cumaya yap dedi cumayı bekliycem canım eşimde acele etme dio bana kalsa giidicemde dana yok yapma diooooooooooooooo
sen gizlice yap canım , hadi hayırlısı
kız ben nezaman dinlemesem başıma bişey geliyor ondan yaniiiii:83::83::83::83:
doc cumaya yap dedi cumayı bekliycem canım eşimde acele etme dio bana kalsa giidicemde dana yok yapma diooooooooooooooo
şimdi internetten tükürükle yapılan ovulasyon mikroskoplarından sipariş edşyorum yani edicem net çok yavaşşher ay idrar testi arayamam bu ay şehir merkezinde eczane eczane dolaştım bulamadım, heryerde bulunmuyo, 1 kez para verip kurtulayım bari hem indirimdeym,iş. belki sebep olur bebeğin gelmesine....
95 tl canım. zaten predictor ovulasyon testine geçen ay 55 tl verdim 5 tane çıkıyor içinden, bu daha mantıklı geldi ama bakalım o kadar net gösterecekmi.
ama şu an sitede sorun var sanırım bi türlü sipariş veremedim ayy çok sinirlendim şimdi bak
canım değerin böyle artması gayet sağlıklı olduğunu ve iyi tutunduğunu da gösterir, ikiz olup olmadığnı tahmin etmek zor, bakalıminşallah sağlıkla devam eder çok sevindim artmasınai kahverengi lekelenmem oldu demişitn, çok dikkat et lütfen, bol bol dinlen, bol su iç o da önemli.. bebek iyice bi tutnana kadar cinsel ilişkiye de girmeyin kahve lekelenme olduysa. ayy ne güzel ne heyecanlı bekleyişş maşallahh diyelim sana.
lugesma ve zozdemiride unutmamak lazım tabi onlarda hamiş kalıp bizi bırakmayanlardanlar iyiki varsınız
canım kanı verdım ıse gıttım aksam 6 da cıkacak sonuc ya mıllet esını dostunu kocasını arar ben ıkı dakıka sızegeldim elimde ekmek pc de sizi okuyom ya sizle tanistimdan beri ammada hamirci oldum beeeeeeee
eeeeeeeeee nasilsiniz hatunlar haftasonu nasildi yeni bir galisme varmi korkunc sakinim hayret bana ben ve sakinliklik tabularim yikildi kz sayenizde
slm kızlar 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum dün test yaptım tekrar silik çıktı acaba dedim
hayırdr kızlar ya kimse niye yazmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?