Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

doc cumaya yap dedi cumayı bekliycem canım eşimde acele etme dio bana kalsa giidicemde dana yok yapma diooooooooooooooo

eğer için içini yiyiyorsa bi idrr testi daha yap onda da silik çizgi çıktıysa o zaman rahat ol çünkü hamilesin:97:

şimdi internetten tükürükle yapılan ovulasyon mikroskoplarından sipariş edşyorum yani edicem net çok yavaşş her ay idrar testi arayamam bu ay şehir merkezinde eczane eczane dolaştım bulamadım, heryerde bulunmuyo, 1 kez para verip kurtulayım bari hem indirimdeym,iş. belki sebep olur bebeğin gelmesine....

fiyatı neymiş canım

95 tl canım. zaten predictor ovulasyon testine geçen ay 55 tl verdim 5 tane çıkıyor içinden, bu daha mantıklı geldi ama bakalım o kadar net gösterecekmi.

saol cnm çok moral verdn bana valla. endişelerimden uzaklatırdı yazdıkların. doktorum ikiz olma ihtimali olabilir dedi bekleyip görcez mraktan çatlıcam valla. lekelenme bugnde var. doktorum tutunma kanamasıdır dedi korkma dedi rahatlattı beni.
ilişki mi unuttum bn onu o neydi... eşim korkusundan yanımda yatmıcak nerdeyse elim kolum gelcek bişi olcak die aklı çıkıo adamın hayırlısıyla bide bebişi görürsem çok rahatlıcam. bidahaki aya inşalahh sizlerde yaşarsanız aynı duyguyu dualarım sizinle.

lugesma ve zozdemiride unutmamak lazım tabi onlarda hamiş kalıp bizi bırakmayanlardanlar iyiki varsınız

burda rahatladık burda bulduk bebişimizi bırakmak varmı öle

ayyyy çk heycanlı yaaaa inallah olumlu sonuç alcaz. merakla beklyorum sonucu

slm kızlar 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum dün test yaptım tekrar silik çıktı acaba dedim

xeda benmde iğneden sonra hep pozitif çıkıodu idrar testleri. bekle canım gününü öle yp tahlili. üzülmenı istemem inşallah bebiş vrdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…