Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

evet hepimiz bölündük bi topicten diğerine geçene kadar canım çıkıyor hamile olan olmayan belirtisi olan olmayan hepimiz birarada ne gözel olurdu

evet erken hamilelik belirtileri topiği kalabalık melek63 de orda gel oraya gidelim birazz canım sıkılıoo yaa

Son düzenleme:
offffffffffffffffff ne sıkıcı bi gün bi filmvar sinegold da onu izliyim bariiii:S:122:

kızlar aranızda tombişten başka benim gibi batı bugünlerde olan vardı,benim bat 28,başka kim vardı aramızda?
ben sıkıldım artık,hem iş kadınıyım hem ev hanımı,işin stresinden sonra birde eve gelip günaşırı yada hergün o işi yapmaktan sıkıldım,bebek olsun diye bazen istemediğim halde yapıyorum ama sonuç sıfır,tüm stres üzüntü yanında cabası,deliricem artık ya,kusura bakmayın biraz ayıp biraz saçmasapan bir yazı oldu ama şuan ruh halim bu.oynatmaya az kaldı....

evet çalışırken bebek yapmakta bakmak ta zor heralde, bebği olan arkadaşlarım çalışmaya tekrar başladıklarında antidepresanlara başladılar hep. neyse bi olsunda biz razıyız değil mi uykusuzluğa yorgunluğa alışığım ben....

canım benimde 28 :) ama umut 0 :) nolcek şimcikkkkk

işte oluncaya kadar geçen bu süreç deli ediyor beni,bıktım valla canımdan bezdim.

hımmm sabah 7.30 evden çıkıyorum akşam 9-10 gibi evde oluyorum o saaten sonra yemek yap kocana cilve yap evet zor ama başka çaremiz yok akşam eve gelince elimde tabak çocuk nasıl kandırılar bende eşime yapıyorum hadi şınuda ye (ceviz-keçiboyunuzu falan )şunu da yap bin tane takla atıyorum resmen sırf bebek için komedi yaa hepimiz aynıyız be canım

benimde 28 i canım batım çok iyi anlıyorum seni hele sıcaklarda hiç çekilmiyor ama bebek istiyorsan mecbursun bırakamazsın bu günlerde devam etmesende olur canım yha eğer bebek varsa olmuştur şindiye kdr yoksa 2 gün kaldı bata yapmasanda olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…