- Konu Sahibi tombistombis
-
- #1.401
evet hepimiz bölündük bi topicten diğerine geçene kadar canım çıkıyor hamile olan olmayan belirtisi olan olmayan hepimiz birarada ne gözel olurdu
slm kızlar,hepiniz neredesiniz ya,bugün sizlere ihtiyacım var,azıcık dertleşelim
hemen bakıyorummmmmCanım çekti ama yaaaa
kızlar degerm 1515 olmş allahıma şükürler olsn
çok sagol tatlı darısı başınıza inşsüperrrr ya şükürler olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar aranızda tombişten başka benim gibi batı bugünlerde olan vardı,benim bat 28,başka kim vardı aramızda?
ben sıkıldım artık,hem iş kadınıyım hem ev hanımı,işin stresinden sonra birde eve gelip günaşırı yada hergün o işi yapmaktan sıkıldım,bebek olsun diye bazen istemediğim halde yapıyorum ama sonuç sıfır,tüm stres üzüntü yanında cabası,deliricem artık ya,kusura bakmayın biraz ayıp biraz saçmasapan bir yazı oldu ama şuan ruh halim bu.oynatmaya az kaldı....
canım benimde 28 :) ama umut 0 :) nolcek şimcikkkkkkızlar aranızda tombişten başka benim gibi batı bugünlerde olan vardı,benim bat 28,başka kim vardı aramızda?
Ben sıkıldım artık,hem iş kadınıyım hem ev hanımı,işin stresinden sonra birde eve gelip günaşırı yada hergün o işi yapmaktan sıkıldım,bebek olsun diye bazen istemediğim halde yapıyorum ama sonuç sıfır,tüm stres üzüntü yanında cabası,deliricem artık ya,kusura bakmayın biraz ayıp biraz saçmasapan bir yazı oldu ama şuan ruh halim bu.oynatmaya az kaldı....
evet çalışırken bebek yapmakta bakmak ta zor heralde, bebği olan arkadaşlarım çalışmaya tekrar başladıklarında antidepresanlara başladılar hep. neyse bi olsunda biz razıyız değil mi uykusuzluğa yorgunluğa alışığım ben....
kızlar aranızda tombişten başka benim gibi batı bugünlerde olan vardı,benim bat 28,başka kim vardı aramızda?
Ben sıkıldım artık,hem iş kadınıyım hem ev hanımı,işin stresinden sonra birde eve gelip günaşırı yada hergün o işi yapmaktan sıkıldım,bebek olsun diye bazen istemediğim halde yapıyorum ama sonuç sıfır,tüm stres üzüntü yanında cabası,deliricem artık ya,kusura bakmayın biraz ayıp biraz saçmasapan bir yazı oldu ama şuan ruh halim bu.oynatmaya az kaldı....
ben sıkıldım artık,hem iş kadınıyım hem ev hanımı,işin stresinden sonra birde eve gelip günaşırı yada hergün o işi yapmaktan sıkıldım,bebek olsun diye bazen istemediğim halde yapıyorum ama sonuç sıfır,tüm stres üzüntü yanında cabası,deliricem artık ya,kusura bakmayın biraz ayıp biraz saçmasapan bir yazı oldu ama şuan ruh halim bu.oynatmaya az kaldı....
canım benimde 28 :) ama umut 0 :) nolcek şimcikkkkk
yok canım olmadım ama yumoş 3 cm di 1 hafta önce iğne olmamam ramen çalamamıştı birazdan doktora gidicem bakalım artık ondan umut 0 dedim :)neden yok canım,regl oldunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?